Şimdi Ara

###Adamınızı iyi tanıyın (0000000)###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler zero ve onun gibiler hakkında daha seçici olmalısınız şahsen bi türk olarak bunların bu gibi davranışlarını hazmedemiyorum hala hazmedebilenler varsa bi kopukluk var demektir ko4life ve ranking forumlarında bizi ne kadar aşşağıladığını görebilirsiniz buyrun şu linke bi göz atın ve sakın demeyinki yok bu zero deil zero olduğunu kanıtla gibi sözler duymak istemiyorum

http://www.ko4life.com/forums/viewtopic.php?t=16093&postdays=0&postorder=asc&start=260

• quote:

Orjinalden alıntı: Reiko222

beyler zero ve onun gibiler hakkında daha seçici olmalısınız şahsen bi türk olarak bunların bu gibi davranışlarını hazmedemiyorum hala hazmedebilenler varsa bi kopukluk var demektir ko4life ve ranking forumlarında bizi ne kadar aşşağıladığını görebilirsiniz buyrun şu linke bi göz atın ve sakın demeyinki yok bu zero deil zero olduğunu kanıtla gibi sözler duymak istemiyorum

http://www.ko4life.com/forums/viewtopic.php?t=16093&postdays=0&postorder=asc&start=260

Videosunun sonunda ko4life.com sitesinin reklamini da yapan Zerodur .

• kac tane 000000 var bıde beramusta var hemde turk ve 70 level
  • 0000000
    Ares

what, like hitmachine? nychris? buddhasdream? somethingsmells? fastfingaz? i could go on and on.

fucking turks...

• pardon da kimse cvp lamıyack mı çok merak ettim 0000000 TÜRKler'e ne yazmış diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fuckınk turk demek bizim 0000000 a yapmak istediğimiz şey demek fuckıng turk değil
    turks fuckıng 0000000
  • ben tamamını sordum ama anlattığın detayı gözden kaçırmışım sağol.Bu arada söyliyim bunlar bence küçük işler değil internet sitelerinde bizi küçük düşürmeye çalışıyorlar
  • ŞİMDİ O ADAM KUFUR ETMİŞ BİR FORUMDA ŞİMDİ SİZ BAŞKA Bİ FORUMDA ONA SÖVÜYOSUNUZ..
    BİŞİ SORSAM KİMSE CEVAP VEREMEZ SANIRIM.

ARANIZDAKİ FARK NE ?

OZAN BENDE ŞÖYLE BİŞEY SÖYLEYİM TOPUNUZUN A.Q ?

BENIM DE FARKIM KALMADI SANIRIM !

FORUMLARI BİLGİ EDİNMEK AMAÇLI KULLANIN MİLLETİ GALEYANE GERİTİP SİTRES YARATMAK İÇİN DEĞİL..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeAtHeR

ŞİMDİ O ADAM KUFUR ETMİŞ BİR FORUMDA ŞİMDİ SİZ BAŞKA Bİ FORUMDA ONA SÖVÜYOSUNUZ..

ARANIZDAKİ FARK NE ?

FORUMLARI BİLGİ EDİNMEK AMAÇLI KULLANIN MİLLETİ GALEYANE GERİTİP SİTRES YARATMAK İÇİN DEĞİL..!

TebRik Ediyorum Sonuna Kadar Kadar Katılıyorum Bu Şahsiyetsiz adam SEwiyesini Göstermiş Hiç onun SEwiyesine İnmenin Gereği Yok // Saygılar
  • quote:

ŞİMDİ O ADAM KUFUR ETMİŞ BİR FORUMDA ŞİMDİ SİZ BAŞKA Bİ FORUMDA ONA SÖVÜYOSUNUZ..

ARANIZDAKİ FARK NE ?

Bir insana sövmek ayrı birşey bir ulusa sövmek apayrı birşey seni bilmem ama ben ulusuma sövdürmem sövenede her türlü kötülüğü yaparım...benim yaptığım ırkçılık değil sadece bizim için değil kimse kimsenin milletine bu şekilde sövemez duyarlı bir vatandaş diğer ulusları kendine dost edinmelidir onlarla düşman olmamalıdır hepimizin isteği bu olmalı ingilizide fransızı da yunanlısıda bizden nefret etmesin bizi sevsin

• ALLAH BELASINI VERSIN BOYLELERININNN OKUDUM VE DAYANAMAYIP KAPATIMM YOLLANAN LINKII
  • Böle küfür eden birini gördüm sordum neden küfrediorsun adamın cevabı : partide ingilizce konuşamıorlar . Bende dedim konuştuğum adam polandalıydı sende polak ca konuşuorsun bende onu anlamıorum şimdi benim sana küfür mü yazmam lazım dedim adam sustu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reiko222

quote:

ARANIZDAKİ FARK NE ?

Bir insana sövmek ayrı birşey bir ulusa sövmek apayrı birşey seni bilmem ama ben ulusuma sövdürmem sövenede her türlü kötülüğü yaparım...benim yaptığım ırkçılık değil sadece bizim için değil kimse kimsenin milletine bu şekilde sövemez duyarlı bir vatandaş diğer ulusları kendine dost edinmelidir onlarla düşman olmamalıdır hepimizin isteği bu olmalı ingilizide fransızı da yunanlısıda bizden nefret etmesin bizi sevsin

reiko süper yorum kardeş

Deather sen vatan hainimisin, al sana reiko nun yorumu kapak olsun...

• yeter artik biktim usandim ya biri hatta ikisi gidin bakin topic amis neymis ismini merak ediyormus kendi sulalesine soven adami seviyor ne ozenti insanlar var biride resmini buldum falan falan sinir oluyorum bu gibi topiclere su adami artik bu forumda gormek istemiyoruz ya
  • REiko aynen katılıyorum da 000000 o topicte tam olarak ne diyor ingilizcesi iyi olan biri açıklar mı
  • zeronun ne konuştuğuyla ilgilenmedim neticede koskoca bir milleti aşşağıladı o malın böyle birşeyi yapması kızdırdı hepimizi ama benim korkum bu adamı ekol olarak görenler ona hayranlık duyanlar var ve bu insanlar zeronun düşüncelerini benimserler bu sadece oyunla ilgili bi sıkıntı değil çok önemli bir hadisedir biz dikkatli olalım bu gibi insanlara müsamma göstermeyelim ve bunları yüceltmeyelim ne kadar hayranı olursa o kadar düşmanımız olur.Kimi Türkler de bu gibi adamlara yalakalık olsun diye ona söylediklerinde haklı olduğunu belirtiyolar çok şahit oldum adam türk ve bu adama diyor ki malesef bizim türkler böyledir.bu hangi akla hizmet eder resmen ihanet.biz her zamanki gibi samimiyetimizi ve sıcaklığımızı ortaya koyalım herkese iş düşer burda yabancılara kendimizi sevdirelim derim ama bunu kendimizi aşşağılayarak yapmayalım hepimiz seviyoruz bu ülkeyi düşünerek hareket edelim...
  • ADAM TURKLERİN YANINDA TUM MUSLUMANLARA DA HAKARET EDİO

ARKADASIMIN ARESTEN POLİFONİKLE FALAN MUHABBETİ WAR

ADAM AYNEN BOYLE YAZIOMUS: THERE İS NO FUCKİN' ALLAH !!!!

İDOLUNUZ OLAN ADAM BU İŞTE !!!!!
  • Kim 0000000 çok iyi bir insan sözleri yanlış anlaşıldı bize birşey demedi diye bir topic açmıştı? o çıksın konuşsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.