Şimdi Ara

En İyi Dostunuzu Seçemenizde Yardımcı Olan PATİLENDİM.COM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En İyi Arkadaşınız Patilendim.com’da Poodle-Toy İlanları

https://patilendim.com olarak yıllardır sizleri ve tüylü dostlarınızı büyük bir özveriyle buluşturuyoruz. Patilendim.com ailesi olarak pek çok ırk ve cinsin güvenle ve büyük bir titizlikle sizlere can yoldaşı olmasını sağlıyoruz.

Ömürlük dostunuzu ararken sizin ve minik dostunuz için en doğru seçimi yapabilmeniz bizler için çok önemli. Sizler de tüylü bir oyuncak sahibi olmak istiyorsanız web sitemizi ziyaret edebilir ve en iyi arkadaşınıza bizler aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Can Dostunuzu Arıyorsanız Doğru Adrestesiniz

Patilendim.com pek çok  Toy Poodle sahibi olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Web sitemizde bulunan pek çok ilan arasından sizin için en uygun oyuncağa kaliteli ve uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Ömürlük Dostumu Nasıl Bulurum

Poodle- Toy bir diğer adıyla oyuncak köpekler, bu ırkların karakteristik özelliği olan pek çok artıyla evde köpek beslemek isteyen can dostlarının gözdesi olmuştur.

• Ömürlük dostunuzu seçerken sizin ve onun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak, en doğru kararı verebilmeniz için çok önemlidir.
    • Bu ırkın en önemli özelliği köpek alerjisi olan pati dostları tarafından da kolaylıkla beslenebilir oluşudur.
    • Ayrıca evinizde yeterli alan olmadığını düşünüyor ve bu sebeple köpek sahibi olmaktan vazgeçiyorsanız, bu ırk bir kez daha düşünmeniz için bir fırsat olabilir.
    • Oldukça küçük olan bu ırk, oyuncak isminin hakkını veren ve evde beslemenin en kolay olduğu ırklardan birisidir.

Oyuncaklar Neden En Doğru Seçim 

Oyuncak köpek olarak adlandırılan Poodle-Toy cinsi köpekler; Fransız kökenli, yaklaşık 13-15 yıllık bir yaşam süresine sahip, 28-38 cm arası oldukça küçük ırk köpeklerdir. Bu minyatür köpekler, oldukça akıllı ve oyuncu olmalarıyla da bilinirler. Sizler de bu miniklere yuva olarak en doğru seçimi yapıp, en iyi arkadaşınıza kavuşabilirsiniz.

• Oyuncaklar köpek alerjisi olan kişilerin alerjilerini tetiklemeyen özel bir deri ve kürke sahiptirler.
    • Küçük olmalarıyla, bahçesi olmayan ya da küçük evlerde de kolaylıkla bakılabilirler.
    • Fazla büyümemeleri ve kürklerinin kıvırcık, parlak olması sebebiyle şirinliklerini her daim korurlar.
    • Eğitimleri oldukça kolay olan bu köpekler, aşırı akıllı olmaları sebebiyle öğrettiklerinizi hızlı biçimde kavrayıp uygulayacaktır.

Diğer cinslere nazaran pek çok artısı bulunan bu köpeklerin, sizin için de doğru seçim olduğunu düşünüyorsanız web sitemizden ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Poodle-Toy Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Poodle-Toy seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur sizin beklentilerinizi karşılıyor olmasıdır. Bu ırklar akıllı ve kolay eğitilebilir bir ırk olması sebebiyle yavru bir oyuncak sahibi olup eğitimini sizler de kolaylıkla verebilirsiniz. Ya da eğitimli bir yavru bulabilir ya da yetişkin bir oyuncak sahibi olabilirsiniz. Bunlar dışında bilmeniz gereken bir diğer önemli nokta da tüy bakımıdır. Bir oyuncak sahibi olarak düzenli şekilde köpeğinizin tüylerini tıraş ettirmelisiniz.

Kaynak : https://www.patilendim.com/17747/poodle-toy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patilendim -- 27 Kasım 2021; 13:6:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.