Şimdi Ara

Size göre en iyi MOLA Yeri Neresi..Anılarınızı da paylaşabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size göre en iyi MOLA Yeri Neresi..Anılarınızı da paylaşabilirsiniz.

Mola yerlerinde yediğiniz içtiğiniz ; yemekleri
    Manzaralarını
    Hizmet kalitesini..
    Anılarınızı paylaşabilirsiniz.

• Kontur ile giderken Metin Dinlenme Tesisleri. Ayrıca Türsan da çok iyidir.

Yemek konusuna gelince. O çeşit tesislerde yemek yemem. Çukulata alırım. Biraz dışarda dolaşırım. Anayolu seyrederim. Sonra otobüsüme binerim.

Molayı çok ama çok severim. Öyle ki: İstanbul-Konya arasında 10 saatlik yolda 10 kere dursa bıkmam yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Kontur ile giderken Metin Dinlenme Tesisleri. Ayrıca Türsan da çok iyidir.

Yemek konusuna gelince. O çeşit tesislerde yemek yemem. Çukulata alırım. Biraz dışarda dolaşırım. Anayolu seyrederim. Sonra otobüsüme binerim.

Molayı çok ama çok severim. Öyle ki: İstanbul-Konya arasında 10 saatlik yolda 10 kere dursa bıkmam yani.
    bende istanbuldan karadenize giderken çorumda kadırga dinlenme tesisleri var orayı çok beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

bende istanbuldan karadenize giderken çorumda kadırga dinlenme tesisleri var orayı çok beğeniyorum.

Hiç görmedim ama her sabah bir arkadaşın arabasıyla işe giderdik. Karadenizin bir radyosunu açardı arkadaş. Neredeyse dakikada bir bu tesisin reklamı yapılırdı. Neredeyse kelimesi kelimesine ezberlemiştik. Gına gelmişti artık. Hatta yerini de biliyorum. Merzifon-Gümüşhacıköy arasında bir yerdeydi. Hayatımda hiç gitmediğim bir yol burası. Sadece reklamları dinleye dinleye aklımda kalmış yeri.

Methiyesini çok duydum.
  • quote:

quote:

Hiç görmedim ama her sabah bir arkadaşın arabasıyla işe giderdik. Karadenizin bir radyosunu açardı arkadaş. Neredeyse dakikada bir bu tesisin reklamı yapılırdı. Neredeyse kelimesi kelimesine ezberlemiştik. Gına gelmişti artık. Hatta yerini de biliyorum. Merzifon-Gümüşhacıköy arasında bir yerdeydi. Hayatımda hiç gitmediğim bir yol burası. Sadece reklamları dinleye dinleye aklımda kalmış yeri.

Methiyesini çok duydum.

evet dostum hem yeri müsait hemde yemkleri fean değil döner gözleme falan hep sıcak olarak vardı gerçi son bir kaç yıldır gitmiyorum.

hatta bir anımı anlatayım çok oldu yağmur yağıyordu otüsün ortasına kadar yağmur diğer yarısına kadar hava kuruydu hayretler içinde kalmıştım.

• quote:

quote:

quote:

Methiyesini çok duydum.

evet dostum hem yeri müsait hemde yemkleri fean değil döner gözleme falan hep sıcak olarak vardı gerçi son bir kaç yıldır gitmiyorum.

hatta bir anımı anlatayım çok oldu yağmur yağıyordu otüsün ortasına kadar yağmur diğer yarısına kadar hava kuruydu hayretler içinde kalmıştım.

Alıntıları Göster
    genelde mersin-ankara yaparım.Aksaray'da agaçlı pozantıda aktaşlar yada özeller e ugrarım

• bence en iyisi alt resimdeki dinlenme tesisleri...

temiz bir ortam, yemegi nefis ve uygun...ama en önemlisi : WC icin para alinmiyor
    dogru olanda bu zaten....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

bence en iyisi alt resimdeki dinlenme tesisleri...

temiz bir ortam, yemegi nefis ve uygun...ama en önemlisi : WC icin para alinmiyor
    dogru olanda bu zaten....

evet haklısınız dinlenme tesisinde wc'nin ücretsiz olması lazım ama bizim millete müstahak

• quote:

Orijinalden alıntı: umutech

evet haklısınız dinlenme tesisinde wc'nin ücretsiz olması lazım ama bizim millete müstahak

Alıntıları Göster
    susurluk ulusoy ve varan
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

susurluk ulusoy ve varan

Alıntıları Göster
    İstanbul'dan Balıkesir'e Varanla Gitmiştim Yolda Mola Verdik yola çıktıktan 4 saat flan sonra mola verdi İnanılmaz Bi Yerdi Vara'nın Kendine Has Dinlenme Tesisiydi.. Yemekte Yedim Bayada Uygundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

İstanbul'dan Balıkesir'e Varanla Gitmiştim Yolda Mola Verdik yola çıktıktan 4 saat flan sonra mola verdi İnanılmaz Bi Yerdi Vara'nın Kendine Has Dinlenme Tesisiydi.. Yemekte Yedim Bayada Uygundu.

Alıntıları Göster
    Bolu'da sertoğlu vardı hala duruyor mu bilmiyorum. Bir çay isteyin de ismin hakkı nasıl verilir görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levyeman

Bolu'da sertoğlu vardı hala duruyor mu bilmiyorum. Bir çay isteyin de ismin hakkı nasıl verilir görün.

Alıntıları Göster
    Afyon-Konya yolu üzerinde Akşehir'e 20 km kala Dereçine mevkinde Kontur firmasına ait Kirazlıbahçe tesisleri. Gayet nezih ve sessiz bir mekan. Kontur'dan başka otobüs durmaz. Bir de özel tur otobüsleri durur.

• quote:

Afyon-Konya yolu üzerinde Akşehir'e 20 km kala Dereçine mevkinde Kontur firmasına ait Kirazlıbahçe tesisleri. Gayet nezih ve sessiz bir mekan. Kontur'dan başka otobüs durmaz. Bir de özel tur otobüsleri durur.

Alıntıları Göster
    :) Bolu Köroğlu Park'ı Öneririm Bende Çalıştığım İçin orada :) Müşteriye Ters bi Kelime Kullanan yada Gülümsemeden bile servis yapan biri işten atılıyo :) Benim Zaten Gülümsemek Ruhumda var :)

Wc:Ücretsiz
    Hertürlü Sıcak Yemek Izgara Çeşitleri
    Pohça Vb. herşey
    Mis Gibi Çay:) Metro Turizm Duruyor genelde Çay içiciside çok onun için bayat çay yoktur:)
    Gözleme Döner Ekmek Sucuk Ekmek Tostt:)

Herşeyi Anlattım Gibi:) ve De En Güzeli Mis Gibi Orman Havası 3 Yanı Ormanla kaplı gibi bişi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: No Meaning

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Adapazarı tuna tan tesisleri belgeli olarka türkiyedeki en iyi tesislerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Adapazarı tuna tan tesisleri belgeli olarka türkiyedeki en iyi tesislerdir

Alıntıları Göster
    Afyon İkbal tesisleri tabiiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

Afyon İkbal tesisleri tabiiki.

Alıntıları Göster
    Manisa Ablanın YERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

Manisa Ablanın YERİ

Alıntıları Göster
    ŞAPÇI
    KAPTAN dinlenme tesisleri

bu ikisi güzel bence yıllardır bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

ŞAPÇI
    KAPTAN dinlenme tesisleri

bu ikisi güzel bence yıllardır bilirim

Alıntıları Göster
    kırşehir kırıkkale taraflarında çok emin değilim kızılırmağın hemen yakınlarında ırmak denilen bir yer var.alt kat kamyonculara üst kat ailelere ait.çok güzel hizmeti var.tuvalet falan beleş söylemeye gerek yok.bir iki sene önce gittiğimde gene durduk orda.(öğlen geldik saat 12 de akşam çıktık saat 8 de kamyoncu işi).Yemeklerin ücreti az lezzeti fena değil güzel,yanına ayranı,salatası içebildiğin kadar kahvesi çayı bedava :D yani bir buçuk liraya bir pilav üstü kuru ye yanında içebildiğin kadar ayran çay kahve,yiyebildiğin kadar salata :D müthiş hizmet tebrik ederim doğrusu.Ayrıca adam çay dağıtırken eline çayı zorla veriyor nerdeyse.bir tepsi çay alıyor eline(15-20 çay) dolanıyor 1 dakika çay isteyen diye o tepsideki çayları dağıtıyor.3 dakika sonra gene elinde bir tepsi çay isteyen diye :D her defasında sorduğu için adam sana zorla içirmeye çalışıyormuş gibi oluyor :D
    ankaradan kırşehire,kayseriye doğru giderken 50 tane kamyon tırın biriktiği bir yer görürseniz muhtemelen orasıdır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murettep -- 19 Eylül 2010; 0:44:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murettep

kırşehir kırıkkale taraflarında çok emin değilim kızılırmağın hemen yakınlarında ırmak denilen bir yer var.alt kat kamyonculara üst kat ailelere ait.çok güzel hizmeti var.tuvalet falan beleş söylemeye gerek yok.bir iki sene önce gittiğimde gene durduk orda.(öğlen geldik saat 12 de akşam çıktık saat 8 de kamyoncu işi).Yemeklerin ücreti az lezzeti fena değil güzel,yanına ayranı,salatası içebildiğin kadar kahvesi çayı bedava :D yani bir buçuk liraya bir pilav üstü kuru ye yanında içebildiğin kadar ayran çay kahve,yiyebildiğin kadar salata :D müthiş hizmet tebrik ederim doğrusu.Ayrıca adam çay dağıtırken eline çayı zorla veriyor nerdeyse.bir tepsi çay alıyor eline(15-20 çay) dolanıyor 1 dakika çay isteyen diye o tepsideki çayları dağıtıyor.3 dakika sonra gene elinde bir tepsi çay isteyen diye :D her defasında sorduğu için adam sana zorla içirmeye çalışıyormuş gibi oluyor :D
    ankaradan kırşehire,kayseriye doğru giderken 50 tane kamyon tırın biriktiği bir yer görürseniz muhtemelen orasıdır :D

Alıntıları Göster
    Benim için heryer mola yeri hiç otobüse binmem

• quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

Benim için heryer mola yeri hiç otobüse binmem

Alıntıları Göster
    İlhan Tan Tesisleri...
    Eskiden tostu , dondurması , çayı bile farklıydı ..
    Şimdi iyice gelişti , büyüdü..

Gerçi oradaki fırından hala ekmek alırım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.