Şimdi Ara

Bir grup size laf atarsa ne yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yolda giderken 20 25li yaslarda ( ben 20 yaşındayım) 3 kişi bana bişey dedi. Ne dediklerini duymadım o anda yağmur yağıyordu bana dediklerindende emin değilim. Suratlarına bakdım birşey diyeceklermi diye demediler yoluma devam ettim. Siz olsanız ne yapardınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan heryerde bu cins herifler haa. Sırf bu elemanlar yüzünden eşek kadar bıçak taşıyorum yanımda kendime gereksiz yük. Genelde bişey denirse bende küfür ederek geçiyorum. Olmadı 5 dakika sonra aynı yolu geri dönüyorum önlerinden. Yine bişey derlerse kavga. Genelde ikinci kez geçtiğimde bişey demiyolar. Belki size de öyle gelmiş olabilir
  • Daha önce bu sebeplerden çok kavga etmiştim. Bence en iyisi yoluna devam et birşey deme. Bu tür şeyleri yapan kişilerle kavga etmeye bile değmez.
  • Ulan heryerde bu cins herifler haa. Sırf bu elemanlar yüzünden eşek kadar bıçak taşıyorum yanımda kendime gereksiz yük. Genelde bişey denirse bende küfür ederek geçiyorum. Olmadı 5 dakika sonra aynı yolu geri dönüyorum önlerinden. Yine bişey derlerse kavga. Genelde ikinci kez geçtiğimde bişey demiyolar. Belki size de öyle gelmiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Ulan heryerde bu cins herifler haa. Sırf bu elemanlar yüzünden eşek kadar bıçak taşıyorum yanımda kendime gereksiz yük. Genelde bişey denirse bende küfür ederek geçiyorum. Olmadı 5 dakika sonra aynı yolu geri dönüyorum önlerinden. Yine bişey derlerse kavga. Genelde ikinci kez geçtiğimde bişey demiyolar. Belki size de öyle gelmiş olabilir

Fake

1.kez geçtiğinde kendi yoluna gidiyordun. 2.kez geçmek için ters dönsün 3.kez tekrar geçmelisin ki kendi yoluna gidesin. Csb

• Aleykümselam der yoluma devam ederim

Selam vermişlerdir

Selam ve dua ile

• Valla ben bişey demeden geçiyorum. Dersen, sıkıntı çıkacak ve zararlı çıkacaksın o yüzden uğraşmaya deymez. ha tek kişi olur yada 2kişi olur dersin bunları yokederim o zaman başka, ama genede değmez
  • DarK BrotherS kullanıcısına yanıt
    küfür etseler gider dalarımda ne deidklerinide anlamadımki şarıl şarıl yağmur yağıyor. belki dikkat et dediler. Su birikintisi vardı belki atla dediler anlamaıdm. Suratlarına bakdım bişeyde demediler yoluma devam ettim. Bİraz takıntılı bir insnaım ben nieyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulasma kardesim tek kisi olsa bile bulasma.

• tek kişi olsa hiç affetme hayrıdır ne diyon der terslerimde gece gece 3 kişiler bide cebinde bıçakmı var silahmı var olmasada dayak yerizde :D sonuçta her zaman kavga eden insan değilim. Y gerçi bunlarıda ben büyütüyorda olabilirim adamlar bana bile dememiş olabilriler.
  • Genelde kulaklık taktığım için duymam bile herhalde.
  • Sabit bi yerde bekliyolarsa arkadaslari tanidiklari falan arar adam toplarim. Yok onlarda yuruyosa hayirdir der aksiyona girerim ki sirf bu sebepten dolayi liseden atilmistim.. heyy gidi ergenlik

• Ben bir ara sacima rasta yapmistim neyse sokakta gidiyordum 3 tane tirrek karsima cikti

Bir tanesi yanimdan gecerken dediki saca bak laooooo sonra bende insanlarin farkli olanla dalga gecme eyilimine kıl olan biri olarak kaslarimi cattim adami dovecekmis gibi kesmeye basladim ama o an cidden sinirim bozulmustu birsey daha dese direk dalacaktim o an bicaklanma riskini bile goze aldim o kadar sinirim bozukdu neyse sonra benim bunlara baktigimi goren tirrekler dediki tamam laooo yok birsey

Neyse ben yurumeye devam ettim ama hala kafami arkaya cevirmis giderken arkamdaki tirrekleri kesiyorum.Neyse ondan sonra bir tanesi cikti bana elini uzatti ve dediki bakkk ogggggliiiiiim boyle uzatarak oglim dedi dedi boyle dogu aksaniyla neyse bende dedim sonra icimden basina is alma dondum onume uzaklastim oradan ama eve gittigimde keske cevap verseydim diye icim icimi yedi.Rastayida bu tarz toplumsal baskilardan dolayi kestirdim daha sonra.

• Genelde yolumu degistiririm ya da hic goz goze gelmeden hizlica gecerim. Bir kere geldigim bir hayatta bir keko surusu tarafindan ne dayak yemek isterim ne de bicak yemek isterim.

• Yaşasın KRAV-MAGA.Direk etkisiz hale getir.
  • Ben birşey demeden yoluma devam ediyorum.Tek kişi bile olsa kavga etmenizin sebebi bu kadar basit olmamalı.Ayrıca böyle tiplere bulaşmaya gelmez.Yanında bıçak taşıyorlar genelde.Onların kaybedecek bir şeyleri yok ama benim var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.