Şimdi Ara

Size göre en iyi MOLA Yeri Neresi..Anılarınızı da paylaşabilirsiniz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pozantı Pelit Tesisleri çok güzel ve çok temiz bir yerdir kaç kere yolculuk yaparken uğradık oraya
  • Yıllar önce G.antep'e gitmiştik o zaman yol üzerinde bir lokantada yemek yemiştik hala o tadı unutamıyorum. İsmini hatırlamıyorum ama boyle kamyoncuların kaldığı yerlerdensı.

Birde geçenlerden Manisa'dan İstanbul'a metro ile gelirken Susurluk'ta mola verdik. Orda yaprak sarma yedim tadı enfesti.
  • istanbul - ankara yolunda bolu dağı çıkışındaki berceste tesisleri , kaynaşlıdaki köroğlupark, dörtdivandaki berke tesisleri. kırşehirde tşöf ve çamlıbel idare eder. eskişehir yolunda metin ve ilhan tan tesisleride hoş ama yemeklerini denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murettep

kırşehir kırıkkale taraflarında çok emin değilim kızılırmağın hemen yakınlarında ırmak denilen bir yer var.alt kat kamyonculara üst kat ailelere ait.çok güzel hizmeti var.tuvalet falan beleş söylemeye gerek yok.bir iki sene önce gittiğimde gene durduk orda.(öğlen geldik saat 12 de akşam çıktık saat 8 de kamyoncu işi).Yemeklerin ücreti az lezzeti fena değil güzel,yanına ayranı,salatası içebildiğin kadar kahvesi çayı bedava :D yani bir buçuk liraya bir pilav üstü kuru ye yanında içebildiğin kadar ayran çay kahve,yiyebildiğin kadar salata :D müthiş hizmet tebrik ederim doğrusu.Ayrıca adam çay dağıtırken eline çayı zorla veriyor nerdeyse.bir tepsi çay alıyor eline(15-20 çay) dolanıyor 1 dakika çay isteyen diye o tepsideki çayları dağıtıyor.3 dakika sonra gene elinde bir tepsi çay isteyen diye :D her defasında sorduğu için adam sana zorla içirmeye çalışıyormuş gibi oluyor :D
    ankaradan kırşehire,kayseriye doğru giderken 50 tane kamyon tırın biriktiği bir yer görürseniz muhtemelen orasıdır :D

bahsettiğin yer ırmak beldesindeki yıldırım petrol kamyoncu durağı. yemeklerin miktarı yol üstü yerler için tatmin edici ve fiyatlar ucuz. tuvalet ve çaylarda beleş tabiki. lakin iyi lezzet arayanlar için uygun değil. orta sınıf lezzet ve kalite ama uygun fiyat arayanlar için uygun bir yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

istanbul - ankara yolunda bolu dağı çıkışındaki berceste tesisleri , kaynaşlıdaki köroğlupark, dörtdivandaki berke tesisleri. kırşehirde tşöf ve çamlıbel idare eder. eskişehir yolunda metin ve ilhan tan tesisleride hoş ama yemeklerini denemedim.

Berceste ayrıca İstanbul-Adapazarı istikametinde, hemen Sapanca girişinden önce (idi sanırım) var.

Ben de ne zaman geçsem, orada muhakkak bir sahanda yumurta yerim ha:)

acıktım şimdi, bi mutfağa bakalım:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: GingerMan

quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

istanbul - ankara yolunda bolu dağı çıkışındaki berceste tesisleri , kaynaşlıdaki köroğlupark, dörtdivandaki berke tesisleri. kırşehirde tşöf ve çamlıbel idare eder. eskişehir yolunda metin ve ilhan tan tesisleride hoş ama yemeklerini denemedim.

Berceste ayrıca İstanbul-Adapazarı istikametinde, hemen Sapanca girişinden önce (idi sanırım) var.

Ben de ne zaman geçsem, orada muhakkak bir sahanda yumurta yerim ha:)

acıktım şimdi, bi mutfağa bakalım:))

evet berceste birkaç tane var. biri uzunkumda ( sapanca çıkışı ) , diğer ikisi hendek - düzce arasında bir yerde ve birde benim dediğim bolu dağına tırmanmaya yakın yerde var 2 katlı. mekanda yemekleride güzeldi. diğerlerini denemedim hiç ama aynı firma olduğundan kötü olacağını sanmıyorum.

• Anadolu otoyolunda kesinlikle Berceste...Yemekleri güzel gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerel Extremum

Anadolu otoyolunda kesinlikle Berceste...Yemekleri güzel gerçekten

Ben ayrica oranin havasini da cok seviyorum (Adapazari-Sapanca). Sabahlari tertemiz, cok guzel yaw..:) Ozellikle istanbul'un havasi uzerine cok iyi geliyor valla:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ben ayrica oranin havasini da cok seviyorum (Adapazari-Sapanca). Sabahlari tertemiz, cok guzel yaw..:) Ozellikle istanbul'un havasi uzerine cok iyi geliyor valla:)

Aynen aynen çok güzel havası var birde hafif sisli olunca başka bi Dünyaaa.

• quote:

quote:

quote:

Aynen aynen çok güzel havası var birde hafif sisli olunca başka bi Dünyaaa.

Valla ben Adapazarı'nın havasına bayılıyorum, tertemiz, mis gibi

• Bu konu beni benden alıp götürüyor her seferinde. Kışın bile böyle hissediyorsam varın bir de yazın izin zamanı düşünün.

Berceste ben bi lerek 3 yerde var.

1. Sapanca, Arifiye çıkışını 6 km kadar geçince sağda.

2. Düzce civarında. Solda.

3. Bolu dağını tam tırmanmaya başladığınız yerde. Sağda.

1. yer yolum üzerinde. Fakat 2 ve 3 hattımın dışında kalıyor. Ben Bozüyük - Kütahya yolunun 17. km'sindeki Cıngılli'ye uğruyorum her zaman. Akçaabat köfte ve laz bombası içeceği çok iyi oluyor. Özellikle acı içecek sizi ayakta tutuyor. O yol üzerinde seyahat edenlere şiddetle tavsiye ederim. Sapanca'da ki Berceste'de açık büfe kahvaltı edilir. Cıngılli'de köfte yenir.

Bu da linki:http://www.cingilli.com.tr/

• bursa balıkesir yolunda görükleden çıkıp ulubatı geçince sanırım sag da bi lokanta vardı hem lezzetli hemde uygundu

çanakkale edremit yolu üzerindede ezineyi hemen geçince edremite giderken solda ufak bir lokanta tatlıcı var orda da harika saç kavurma yaparlar tavsiye ederim
    birde aynı yolda kazdaglarına çıkınca küçükkuyu tarafında güzel bi dogal teras var orda bu yaz kahvaltı yaptım bal kaymak gözleme 2 çeşit peynir vs vs sınırsız çay 14 15 lira vermiştim

ayvalık izmir yolunda şakran da şakran böregi yenmeden olmaz

sivrihisarı geçince polatlıya dogru sagda bi yer vardı muhteşem dinlenme tesisleri orasıda ikramdan hiçbir şekilde kaçınmamışlardı

aklıma gelen yerler bunlar dahada gelirse yazarım tabiki
  • Susurlukta YASA tek gecerim arkadaşlar ne olursa olsun tost + susurluk ayranımı ıcerım wc ler bedava temiz steril ortam vede cok aşırı kaliteli.. tavsiyedir yolunuz düşerse pişman olmazsınız
  • Kastamonu arabalarının durduğu bir tesis Akabe bolu dağını aşşağı inerken sanırım kaynaşlı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Orasıda fena değildir. Normal bir tesisdir.
  • Elmadag sallan Cay :) Ankara - Kırıkkale

Bırde Rıze Trabzon ıstıkametı uzerınde tam tepede bı restorant var denıze 0 guzelde balık yapıyor manzarada ıyı
  • Her zaman Pause'de dururum. Şimdiki ismi Tunçpark oldu. İzmit'in yukarısındaki Korutepe tüneline varmadan yaklaşık 1 km geride, sağda. İstanbul-Ankara yolu üzerinde.

Burası kırmızı çizgim gibi oldu. Mutlaka dururum. Burada Migros var. Çitlekci var. Köfteci Yusuf var.

Size göre en iyi MOLA Yeri Neresi..Anılarınızı da paylaşabilirsiniz.

Bir de Kulu Makas'ta Baran Tesislerinde mutlaka dururum. Çay içerim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.