Evet arkadaşlar farklılık olsun neler kullanıyoruz,neler önerirsiniz uygulama olarak çeşitlilik amacıyla böyle bir konu açtım.Başlıyorum; 1.Youtube 2.Twitch 3.Netflix&Bundle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnternet Paketlerinizi en çok nereye harcıyorsunuz?
-
-
- YouTube (Sınırsız ama olsun)
- Online oyunlar
- Sahibinden
- Tap Az
- Turbo Az
- WhatsApp, Bip (Bunlar da sınırsız )
- Bazı haber siteleri
- Donanım Haber (Mobil operatörler forumu)
Şimdilik bunlar geldi aklıma
19 Haziran dan beri 53,48 GB mobil veri harcaması yapmışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 14 Temmuz 2021; 21:58:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Pubg hiç kurmadım telefona inan ama bir dönem supercell oyunları çok oynadım bende clash of clans ve clash royale şu an tek 101 okey plus var telefonda oyun olarak hocam😁
Ek olarak sahibinden bende kullanıyorum arabalara felan bakıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 14 Temmuz 2021; 22:4:18 >
Hemen hemen benzer platformlara kullanmışız kotayı üstad 🙂
Ben kurdum ama çok sıkıcı gelmeye başladı sildim, daha yüklemem diye düşünüyorum artık Call Of Duty Mobile Ekim 2019 dan beri, yani oyun piyasaya sunulduğu tarih ten belli çokça oynadım, 150 Seviye'ye geldim daha da üstü yok, oda sıkıcı gelmeye başladı, onu da sildim Şuanlık boşum, ama köye falan gidersem sanırım canım sıkılmasın diye belki giderken yeniden indirebilirim Call Of Duty Mobile'ı Gta IV veya Counter Strike 1.6 resmi olarak mobil cihazlara gelse süper olurdu
Ek olarak; aynen, ben de Sahibinden den araç bakıyorum. Turbo Az ve Tap Az'a gelecek olursak, onları da Azerbaycan'ın Sahibinden'i gibi düşünebiliriz. Tap Az'da herşey var; Ev, araba vs. Turbo Az da ise; Adından da anlaşılacağı üzere araba ilanları bulunmakta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 14 Temmuz 2021; 22:14:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
COD benim arkadaşlarda çok oynuyor evet bende oynuyorum ama pc platformunda daha yoğun bariz.
Cs 1.6 hala oynamaktayım benim bilgisayar biraz hurda oldu daha doğrusu iyi sayılır genede ekran kartım biraz düşük kardeşimin bilgisayarda vakit buldukça cs go ve valorant oynuyorum bende
-
1.
2.
3.
yuksek cozunurluksuz tadi cikmiyor napalim
Sonunda geri döndün hocam özledim seni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Profil fotodan dolayı çizgi film olduğunu varsayıyorum hocam
Neyse fazla deşmeyelim konuyu topluca ban yicez 🤣
-
Türk Telekom çeken bir köy bulursan haber et reis
İç Anadolu da sorun yok
Angaralısın dimiii
İç anadolu yine iyi benimki doğunun kuş uçmaz, kervan geçmezinden, Turkcell 2g verdiğinde seviniyor insanlar orda
-
Yok Angaralı değilim, ama severim Angarayı gezmişliğim var, Anıtkabir'e ziyarete gitmiştim
Bi ip ucu ver bari
Meşhur yemeği olur, baş harfi olur
Hiçbirşey anlamadım ve bulamadım salla gitsin
Tahminim Yozgat :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 444 lü numara nasıl alınır
- numara taşımada eski hat ne zaman kapanır
- türk telekom cayma bedeli öğrenme
- türk telekom çekim gücü
- türk telekom telefonu kapalı gösterme
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- iphone servis yok hatası
- gizli numaradan arama
- wifi araması nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X