Şimdi Ara

ADAMLAR NASIL HIZLI KOŞUYOLAR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN 34 LVLİM bi ara hızlı koştum ama sonra bitti nasıl yapıldığını bilmiyorum.Yardım lütfen.Konuyu aradım ama bulamadım

• Evet artık cevap vermeyeceğim. Aradım, bulamadım diyorsun. Bu daha ilginç bir şey.
    Upgrade Skill'ler ve Meslekler(Unutulmuş Bir Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 29 Ocak 2007; 19:16:15 >
  • belki yaşlandın o yüzdendir
  • Dalga geçme. Adam alınabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 29 Ocak 2007; 19:55:36 >
  • up yapalım o topici...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersera

BEN 34 LVLİM bi ara hızlı koştum ama sonra bitti nasıl yapıldığını bilmiyorum.Yardım lütfen.Konuyu aradım ama bulamadım
    arkdaşım herkes ti ye almış ama olsun sen aldanma hepsi başta öleydi lvl 30 da wind drift skill i açıon ve R tuşuyla bu skill i aktif hale getirip koşuon
    ata binince ya da R tuşuna basınca da normal duruma dönüo
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

quote:

Orjinalden alıntı: ersera

BEN 34 LVLİM bi ara hızlı koştum ama sonra bitti nasıl yapıldığını bilmiyorum.Yardım lütfen.Konuyu aradım ama bulamadım
    arkdaşım herkes ti ye almış ama olsun sen aldanma hepsi başta öleydi lvl 30 da wind drift skill i açıon ve R tuşuyla bu skill i aktif hale getirip koşuon
    ata binince ya da R tuşuna basınca da normal duruma dönüo

Senide Ti'ye alıcam yalnız...Şaka mısın silov sende en az benim kadar eskisin bu hero forumunda...!!!Gerekli bir topic mi bu sence çok mu alakasız tepkilerimiz...Boşver onlarıymış...Soru soran tüğm herkesi boşvericem...Hakan size "sie" yazarken haklıydı bu forumda...BOŞVERDİĞİN kişiler tanıttı sevdirdi bu oyunu insanlara senin saygılı olman gerekirken tepkiye bak rahmetli babam derdi ama " yılın 364 günü çalış aferin demezler,yılın 1 günü işe gitme "bu adam hep böyle gelmiyor"söylenirler diye her zaman derdi...

• WhiteRider abi sinirlenme, tamam. Haklısın ama elden bir şey gelmiyor.
    O sözü ilk defa duydum ama gerçekten çok doğru.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.