Şimdi Ara

Adana'da bir grup kadın, 'Ramazan ayında spor yapılmaz' diyerek fitness salonunun önüne çöp döktü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tarikatcilar dayak yemekten korkup kadinlari salmislar salona Adana'da bir grup kadın, 'Ramazan ayında spor yapılmaz' diyerek fitness salonunun önüne çöp döktü. 

• Adana'da bir grup kadın, 'Ramazan ayında spor yapılmaz' diyerek fitness salonunun önüne çöp döktü.
  • Kadın başlarına orada ne işleri var?Madem bu kadar inançlarına düşkünler kendileri sokağa çıkmaları için yanlarında erkek akrabaları olması gerektiğini bilmiyorlar mı?Şu hareketi Afganistanda yapsalardı alayını Taliban tutuklamıştı.Hem sokağa erkek akrabaları olmadan çıkıyorlar hem spor salonunu basıyorlar hem de oradaki 'yabancı' erkeklerle ağız dalaşına giriyorlar...İronik olacak ama tüm bunları 'laik' sistemin kendilerine sağladığı 'özgürlük' kapsamında yapıyorlar..Özlemini çektikleri sistem bu ülkede olsa oruç tutmayanlardan ziyade kendileri şuan kırbaçlanmıştı...

• Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Çünkü inanç amaçları değil araçları. Niyet başka.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Adana'da bir grup kadın, 'Ramazan ayında spor yapılmaz' diyerek fitness salonunun önüne çöp döktü. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık ya birşey demiyorum bizim işyerinde bile var böyle tipler ağzının ortasına birtane yapıştırıcan sanane diyip sanki bana tutyor orucunu embesil sürüleri açlıktan bütün gün uyuyor zaten işte yapmıyor laf söylendiğindede hemen tepki gösteriyor siz benim dinime karşımı çıkıyorsunuz die ondan sonra İşverenler bunları nie işe almıyor almaz tabiki nerde sorun var dincilerde hep bukadarmı olur ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 20 Mart 2024; 15:14:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ona saygi duymani isterken sana saygi duymayi aklindan bile gecirmiyor
    Oksijen israfisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neresi acaba merak ettim. yani adana ramazanı sallamayan illerin başında gelir sanırım. tutan tutar tutmayan istediği gibi dışarda yer, içer hatta içki içer kimse kimseye karışmaz. tutana da saygı gösterilir tebrik edilir. tam bir demokrasi şölenidir adana.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

ya haci ne alaka ya

• Conoları hiç tanımadığın belli. Hırsızlık, gasp, uyuşturucu madde ticareti yapanlar oruç tutmayanlara mı saldıracak? Ki kendilerini ateist/deist olarak tanımlarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Doğru söylemiş arkadaş, Adana'nın yerlisinden çıkmaz böyleleri. Siz tabii Adana'yı Show TV'nin yaptığı haberler kadar tanıyorsunuz.

• Conolar Adanalıdır,toroslardan gelmedirler.Ancak böyle şeyler yapmazlar onların alanları farklı.

Adana’nın yerlisi hiçbir şekilde böyle hareketler yapmaz.Adana’da ramazan ayında yeme içme serbesttir dışarda yürürken dahi su vs içebilirsiniz kimse ters bile bakmaz.Rakı festivalinin olduğu şehirde böyle yobazlıklar olmaz.Bu yüzden diyorum bu tarz şeyleri yapanlar ki görüntülerinden de az çok belli olabileceği gibi Adanalılıkla alakası olmayan sağdan soldan göçmelerdir.

• ramazanda spor yapanlardan rahatsız olurlar ama

tarikat cemaat yurtlarında ufacık çocuklara tecavüz olduğunda sesleri çıkmaz

bu kadar şerefsiz karaktersiz insanlar işte

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.