Şimdi Ara

ADANA DOĞRU CEVAP HAKKINDA BİLGİSİ OLAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adana Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu ile ilgili bilgisi olan var mı?
    Çukurova Özal bulvarında başka etüt önerisi olan olursa da şimdiden teşekkür ederim.

• mezunum sıralama mf 3 41 k idi ilk sınıfa verirler heralde vatan pc nin üstündeki yer iyi değil mi yeni açılmış galiba.
  • groserinin üstü nere tam olarak ?
  • Sağ ol verdiğin bilgiler için
  • İşte burası bnm yerim mersin doğru cvp mezunuyum diyebilirsin
    Temel liseye kaydoldum sn iyi öğrencisin git bizim kurs merkezimizde(sahibi aynıymış) takıl mezun gibi dediler.
    Ygs-2:4k
    Y-mf3:7k
    Ankara ybu tıp(ing)

Gelelim kuruma.. Kesinlikle tavsiye etmem.2 senelik hocadan eğitim aldım ya.bütün kimyamı ona emanet ettim kasıntı oldu biraz hocaya soru soruyolar bilemiyodu bana gönderiyodu sonra adamlar direk bana gelmeye başladılar bide kadının öğrenci yükünü çektik..adana nasıl bilmiyorum ama mersin doğru cvpa GEL-ME-YİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıllık öğretmenlerimdir merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

• heparin345 H kullanıcısına yanıt
    Adana özaldaki ile ilgili bilginiz var mı ?
  • 98aydin05 9 kullanıcısına yanıt
    mavi bulvar groserinin üstünde temel lise biraz ilerisinde etut merkezi var bu seneye kadar isimleri "bilim"di. Ancak bu yıl isim değiştirip doğru cevap yaptılar ben etut merkezine gittim genel olarak memnundum.Turgut ozaldaki şube hakkında bir bilgim yok ama ben fizikçi hariç memnundum

• up
  • adresini bilmiyorum tam, seyhanda şepik eğitim merkezi olucaktı giden arkadaşlarımdan çok iyi yorumlar aldı bence bir bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.