quote:Orjinalden alıntı: alo312 pozantıda mola verdik otobüsümüz yarım saat sonra kalkacak yakmışın hemen sigarayı , daralmı geldi otobüste
quote:Orjinalden alıntı: ofabiya quote:Orjinalden alıntı: yigit1 Otobüsümü kacirdin , yoksa keçilerimi bilmem
adananın kebabı mersinin tantunisi hatayın içliköftesi bi ömür boyu sadece üçünü yiyerek yaşayabilirim
quote:Orjinalden alıntı: quatrum adananın kebabı mersinin tantunisi hatayın içliköftesi bi ömür boyu sadece üçünü yiyerek yaşayabilirim içliköfte yi künefe olarak değiştirsek
tatlılara gelmemiştim daha ben quote:Orjinalden alıntı: yigit1 quote:Orjinalden alıntı: quatrum adananın kebabı mersinin tantunisi hatayın içliköftesi bi ömür boyu sadece üçünü yiyerek yaşayabilirim içliköfte yi künefe olarak değiştirsek
tatlılara gelmedim dedim kardeşim üstüme gelmeyin aaaa hataylıyım ben yav bilios künefeyi quote:Orjinalden alıntı: alo312 koskoca künefeyi içli köfteye dönüştürdünüz ya helal olsun
Aboooowww. Herkes burada. Memleketim benim, Adanam. Özledim be.... Kebap-Şalgam-Bici Bici Üçlüsü Yakında sinemalarda...