Şimdi Ara

Adana mı??? Bursa mı?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
30.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Adana mı??? Bursa mı??

(En Son Oy Tarihi: 30.4.2020)
Giriş
  • yaw birbirimize mi düşüreceksiniz her iki vatan topragı çok güzel vatan topragı göreceli olmaz ben Adanalıyım her iki ili degil 81 ili seviyorum ayıtr etmiyorum etmeyin saygılarımla

Adana mı??? Bursa mı??
    BURSA

Adana mı??? Bursa mı??
    ADANA KEBAP

• Bir Adanalı olarak Bursa diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Bir Adanalı olarak Bursa diyorum

sen adanalı değilsin .. sadece adana da doğmussun
  • valla kiyas bile yapmam,tabi ki Bursa,,20yildir bursadayim hala bilmedigim gormedigim yerler var,biri çiksin bursada şu yok desin,ben de var mi yok mu soyleyeyim.avrupanin da en çok nufusu artan 9,şehri olmus,bu kotu çünkü bir sürü kaliteli kalitesiz insan gelip,yaşanmicak bi yere çeviriyor burayi.tek eksisi nüfusu diyorm ben.
  • Ben Adanalıyım bence Adana daha güzel
  • evet bursa dağ , deniz , orman yok yok , kısacası karşılaştırmak bile yanlış..
  • bursada dag ve orman yok mu ???? herkese kendi şehri güzel gelir ztn ya adanali ne dicek yani illaki adana dicek.
  • ben 10 yaşına kadar bursada yaşadım..sonrasında istanbul..ama bu 10 senedede istanbula sürekli gidip geldim..

ve ozamandan beri bursayı sevmem..çok düz bi şehir..ve tekrar resimlere bakıp hiç gitmediğim bi şehir olan adana derim..

merkezi olarak bursa daha merkezi istanbula daha yakın falan iyi güzelde resimler bariz bi şekilde adana diyor..

hiç gitmedim ama çok beğendim..
  • Adana mı ora mı?

Adana mı şura mı?

vs..

bu tür karşılaştırmaların cevabı istisnasız 2. şıktır (;
  • bursaaaaaaa
  • bursa
  • Bur-sa-lı-yız
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

Adana mı ora mı?

Adana mı şura mı?

vs..

bu tür karşılaştırmaların cevabı istisnasız 2. şıktır (;
    Adana mı Hakkari mi?

Atın içinizdeki şu Adana ön yargısını!
  • Bi kaç i*ne yüzünden bursalıyım demeye utanıyorum

Polis gelince enseleyince nerelesin diyince Elazığlıyık

Karadenizli gelinde annemin memleketi Rizee daaa

Normalde Bur-sa-lı-yık

Ama göçmenik Rumeli Osmanlı zamanı

Aslında elazığda sayılır

İstanbulda yaşıyorum.....

Kısaca Türküm!
  • Adana 36% (55)

Bursa 58% (89)

Kararsızım! 3% (6)

Her ikiside! 1% (2

• kim gelirse gelsin bursaliyim derim, bursanin ibnelerini 10la çarpsalar istanbuldaki kadar yoktur,ben 6ayda bir ibne ancak goruyorm bursada,o da her şehirde vardir.10yaşina kadar bursada yaşamiş da daha yürümeyi ancak ogreniyorsun nereyi gezdin de begenmedim,ben 12yaşimdan sonra ogrenmeye basladim bursayi,yakinda biri de 5yaşima kadar yaşadim bursayi begenmedim dicek maksat b.k atmak olsun ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p.seco

kim gelirse gelsin bursaliyim derim, bursanin ****lerini 10la çarpsalar istanbuldaki kadar yoktur,ben 6ayda bir **** ancak goruyorm bursada,o da her şehirde vardir.10yaşina kadar bursada yaşamiş da daha yürümeyi ancak ogreniyorsun nereyi gezdin de begenmedim,ben 12yaşimdan sonra ogrenmeye basladim bursayi,yakinda biri de 5yaşima kadar yaşadim bursayi begenmedim dicek maksat b.k atmak olsun ya.

maksat b.k atmak olsun ya demişsin

adanada kaç yıl yaşadın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

bursa gibi yer bulmak zor 1 saatte denizdesin 1 saatte dağdasın

aynen erman abi bursa gibi yer bulmak çok zor bursa sadece şehir merzinde güzllikleri barındırmıyor... iznik i uluabat ı büyükorhan ı gemlik i gürsu yu olsun her yeri güzel her yeri yem yeşil...
  • soru temizlik ile ilgili olduğundan bence 2 şehride görmeden yorum yapmak zor.

ama farklı konularda karşılaştırma yapılırsa bursa her konudan önde olur diye düşünüyorum.

birde bursalı olduğum için tabiki bursa diyorum.
  • Vay be forumda Bursalıyım diyenler çıktı ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.