Şimdi Ara

Adana mı??? Bursa mı?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
30.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

Adana mı??? Bursa mı??

(En Son Oy Tarihi: 30.4.2020)
Giriş
    adanada yaşıyorum bursayıda çok gördüm.
    hayran kaldım bursaya.
    istanbulunada gittim,ankarasınada orasınada burasınada ama bursa çok etkileyici geldi.
  • BURSA
  • doğal güzellikler bakımından adana derim ama bursa adana dan daha çok gelişmiştir.adana nın insanı gelişmesi lazım önce
  • Bursa diyorum hem dag deniz yeşillik ne arasan var bursada hemde Türkiyenin 4.büyük şehridir Bursa
  • Bir Adanalı olarak , Temizlik konusunda Adana sınıfta kalır...Nasıl bir belediyecilik anlayışı varsa artık Adana ya zarar ne varsa yapılıyor...
    Yaşam bakımından Adana , Bursa dan öndedir..Ucuzudur , az para ile bile yaşayabilirsin.. Aç kalmazsın.. Baraj manzarasını görünce zaten kopamazsın..
    Belediyecilik anlayışında Adana , eksilerdedir.. Park yapmaktan başka bişey bilmiyorlar galiba.. Bi de 15 senedir bitmeyen metro var.. Bu sene Diyarbakır , Urfa , Antep i falan görünce belediye bakımından rezilliğini bir kez daha anladım..
  • Adana'yı hiç sevmem..
    Bursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

Bir Adanalı olarak , Temizlik konusunda Adana sınıfta kalır...Nasıl bir belediyecilik anlayışı varsa artık Adana ya zarar ne varsa yapılıyor...
    Yaşam bakımından Adana , Bursa dan öndedir..Ucuzudur , az para ile bile yaşayabilirsin.. Aç kalmazsın.. Baraj manzarasını görünce zaten kopamazsın..
    Belediyecilik anlayışında Adana , eksilerdedir.. Park yapmaktan başka bişey bilmiyorlar galiba.. Bi de 15 senedir bitmeyen metro var.. Bu sene Diyarbakır , Urfa , Antep i falan görünce belediye bakımından rezilliğini bir kez daha anladım..

O metro bitti 2 sefer yaptı sanırım sonra bi vagon devrilmiş ondan sonra bidaha ne metro gördüm nede metro bekleyen yolcular yazık oldu Adananın trilyonları çöpe atıldı geriye sadece moloz yığını kaldı.
    Doğma büyüme Adanalıyım ama malesef Adana park yapmaktan başka bi halt bilmiyor doğal güzellikleri elbet var ama Bursa kadar ilgi çekici değil.
    Adana Coğrafi konumu dolayısıyla insan kalitesi bakımından sınıfta kalır ama bunu Adanada yaşayan tüm insanları yüklemek suç olur.Zaten çoğumuz eski Adananın ne kadar nezih bir yer olduğunu biliyoruzdur.
    Herkesin beynine kazılmış olan Haberlerde gördüğümüz Adliye kavgaları testereyle doğrama olayları felan abartılacak düzeyde değil sadece evet biraz daha fazla ama sen gidipte bunu gördükten sonra aklı olan Adanada yaşamaz dersen yanlış yaparsın.
    Adana yaşanılacak yegane şehirlerden birisidir.Trafik sorunu yoktur oldukça ucuz bir şehirdir.Tabi yemekleri Enfesdir

• bursam
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

Bir Adanalı olarak , Temizlik konusunda Adana sınıfta kalır...Nasıl bir belediyecilik anlayışı varsa artık Adana ya zarar ne varsa yapılıyor...

O metro bitti 2 sefer yaptı sanırım sonra bi vagon devrilmiş ondan sonra bidaha ne metro gördüm nede metro bekleyen yolcular yazık oldu Adananın trilyonları çöpe atıldı geriye sadece moloz yığını kaldı.
    Doğma büyüme Adanalıyım ama malesef Adana park yapmaktan başka bi halt bilmiyor doğal güzellikleri elbet var ama Bursa kadar ilgi çekici değil.
    Adana Coğrafi konumu dolayısıyla insan kalitesi bakımından sınıfta kalır ama bunu Adanada yaşayan tüm insanları yüklemek suç olur.Zaten çoğumuz eski Adananın ne kadar nezih bir yer olduğunu biliyoruzdur.
    Herkesin beynine kazılmış olan Haberlerde gördüğümüz Adliye kavgaları testereyle doğrama olayları felan abartılacak düzeyde değil sadece evet biraz daha fazla ama sen gidipte bunu gördükten sonra aklı olan Adanada yaşamaz dersen yanlış yaparsın.
    Adana yaşanılacak yegane şehirlerden birisidir.Trafik sorunu yoktur oldukça ucuz bir şehirdir.Tabi yemekleri Enfesdir

Metroyu yarısı bitmişken seçim için açmışlardı..Sonra seçim bitti , metronun geri kalan güzergahanı yapacaz diye var olan güzergahı da kapattılar...Ağustos da başlayacaktı güya.. Yarısı 15 senede bittiyse artık tamamı ne zaman biter kimbilir.. Seçimden bu yana Valilikten , Seyhan Bel.e kadar gelebildiklerini varsayarsak pek de zor olmaz
    Cebinde en fazla 5 lira olsun , Adana da en kral yemeği yersin...Ekmek desen bakkallarda 500 , belediye ekmeği 350 falan olması lazım..Hem de çiftli ekmek..Yemek bakımından Adana nın eline kimse su dökemez
    Gazipaşa-Sular dörtyolunu saymazsak trafik sorunu da yok..Dörtyol da akşam iş ve okul çıkışı 160 a binmek tam bir işkence

• bence adanalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xserhanx

bence adanalı

Bunu, bunu alın bunu dışarı...
  • üniversite öğrencisiysen bursa. yoksa pek bi dalgası yok. mekan kalmamış merkezde. tek tek kapanmış. herhalde bi tek resimli kalmış. zira öğrencilerin neredeyse tamamı görüklede, oralarda yeni yerler açılmış zaten vardı da ev sorununda olmaz. zira köyde yaşayanların %99 öğrencidir. birsürü binalar var yeni yeni. komşu derdi olmaz zira bütün apartmanlarda öğrenciler var böyle güzeli zor bulunur. istersen american pie partisi ver
  •  Adana mı??? Bursa mı??

Adana mı??? Bursa mı??

Adana mı??? Bursa mı??

Adana mı??? Bursa mı??

Adana mı??? Bursa mı??

şüphesiz ADANA

• fotoğraflar ALINTIDIR...

DAĞIMIZ
     Adana mı??? Bursa mı??

DENİZİMİZ

Adana mı??? Bursa mı??
  • bursa her türlü alır
  • Denizde yüzüp arabayla 1 saat yol gidip karda kayak yapabildiğin başka yer var mı ?

Adanayı gösteriyorsunuz ama çoğunlukla denizi görüyoruz.
    Bursa bir tarih şehridir. Her mahallesinde tarihi bir değer vardır. Tophaneye çıkın bi bakın güzelliğine. İnin aşağıya heykelde Ulucami az gidin Yeşil Emir Sultan. Gidin uludağa temiz hava. İnin mudanyaya deniz havası. Aynı ilde bunları bulabilmek zor.
  • Adananın akdeniz kıyısında olduğunu ve çukurovanın yemyeşil olduğunu bilmeyenler bursa demiş.. Ayrıca dibinizde toroslar var.. Her türlü adana alır çünkü daha fazla kültür çeşitliliği var adanada sokağa çıktığı zaman entelide var raconuda.Arap Türk Kürt Ermeni birlikte yaşar bu şehirde türlü türlü yemek ve kültür vardır. Adanada yaşayanlar yaz tatilini mersinde geçirir deniz vardır.. Adanada yemek çeşitliliği çok çok daha fazladır ve sokağa çıktığında aç kalmazsın. Adanada hayat ucuzdur gece ortamları fazladır gazinolar,kumarhaneler filan...Adanada zengin çoktur birçoğu tarım zenginidir ve insanlarda bir araba hastalığı vardır.üniversite öğrencisi içinde en uygun şehir adanadır çünkü ucuzdur gece hayatı vardır ve çok büyük bir üniversitesi var.Tarihi mekan adanada bursadan çok çok daha fazladır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURSA
  • Adana gta gibidir
    Bursa ise human simulater dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.