Şimdi Ara

Adana Mu Online | 2007'den beri en iyisi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ADMLee

VIP diye bir sistem yokki oyunda. Donate almıs kişilerin aldıkları itemler geri verilecektir elbette fakat oyun acılır acılmaz degil. 2-3 Hafta sonra. Yoksa haksız rekabete yol açar ve itemi olan olmayana nazaran daha hızlı kasar digerleri geri kalırlar.

"diğerleri" ni düşünerek dengeyi korumak önemli, ama buna "setleri verene kadar" gibi bir zaman sınırı koymak oyunun sıfırlanmasını anlamsız kılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

quote:

VIP diye bir sistem yokki oyunda. Donate almıs kişilerin aldıkları itemler geri verilecektir elbette fakat oyun acılır acılmaz degil. 2-3 Hafta sonra. Yoksa haksız rekabete yol açar ve itemi olan olmayana nazaran daha hızlı kasar digerleri geri kalırlar.

"diğerleri" ni düşünerek dengeyi korumak önemli, ama buna "setleri verene kadar" gibi bir zaman sınırı koymak oyunun sıfırlanmasını anlamsız kılıyor.

Başka bir çözüm öneriniz varmı ? "diğerleri" diye adlandırdığın oyuncularım. Oyun içerisinde kendi çabalarıyla WCoins biriktirerek ve CastleSiege yi kazanıp LandsOfTrial haritasında kendilerine Anc set takımları dizip oyun içinde donate set alan kişileri duellolarda savaslarda yenebiliyorlar. Denge burada önem arz ediyor. Oyuncunun MuOnline bilgisi item yapma bilgisi vs vs. Aklını kullanan oyuncu her şartta kendisini en iyi seviyeye cıkarabilir. Örnek istiyorsanız. Oyun içi guildlerimizin Facebook sayfalarına bakabilirsiniz. PlayHard & HiLaL , AdanaMu DOLUNAY AdanaMu Facebook sayfamızda donatesi olmayan oyuncularımızın donatesi olanları kestikleri duello resimleri yer almakda.

Başka bir çözüm öneriniz varsa dinlemeye hazırım. Ama oyun içinde ücretini ödeyip item set vs vs almış kişilerin setlerini vermemezlik yaparsam Kul Hakkını yemiş olacağım.

• Arkadaşlar sizleri bir kez daha uyarıyorum. Lütfen seviyeli bir şekilde tartışın. İddialar asıllı-asılsız, orası forum yönetimini ilgilendirmiyor fakat bunları ortaya çıkarmak sizin işiniz. Bu tarz konuları konuşurken birbirinizi direkt hedef alarak ithamlarda bulunursanız, hakaret ederseniz, seviyesiz mesajlar atarak veya başka ihlallerle forum kurallarına aykırı mesajlar yazarsanız bundan sonra sadece mesajlarınız silinmez, sizler de ceza alırsınız.

O yüzden, herkes eleştirilerini forum kurallarına uygun şekilde yapabilir. Yapılan eleştirileri göğüsleyerek yine forum kurallarına uygun bir şekilde cevap verebilir, bu düzende tartışabilirsiniz. Dikkat edin lütfen; tartışabilirsiniz, kavga edebilirsiniz anlamı çıkmasın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaslar yarın MuOnline oynamak isteyen herkesi AdanaMu ya bekliyorum.

Exp:50 MaxReset:50 ResetPoint:1000

www.adanamu.com

Oyun içindeki güzellikleri oyuna girdiğinizde göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 1 Temmuz 2014; 2:50:24 >
  • quote:

@ ROWLER Exp Düşük Maximum Reset tarzı bir server planlıyoruz. Party Bonus olacak. Jeweller kolay bulunmayacak Ticaretin her item ile yapılabilecegi bir oyun. Oyun içi Eventlerden WCoins Kazanabilecek oyuncular. Şuanda Kabaca bu sekilde anlatabilirim. İnce ayrıntılar üzerinde çalışıyoruz. En gec 1 Temmuz da Server Online olacak.

Tam istediğimden jewel zor bulunan. Zen bulmakta sıkıntılı olsa güzel olur. Oyundan az zevk alalım :)
  • Arkadaslar Jeweller zor bulunacak merak etmeyin. O kücük boxlardan düşmeyecek. Spotta kasarken düşürebileceksiniz.
  • Arkadaşlar selam,buraya AdanaMuOnline ile ilgili eleştrilerimi yapacağım.Katılanlar olur veya olmaz,konuyu kişisel eleştiriye çevirmeyelim lütfen
    Uzun zaman boyunca bu oyunu oynadım ve donete itemlere sahiptim.

1-)Hiçbir zaman free player ile donete alan player arasında rekabet olmadı.Beni şu zamana kadar bu oyunda hiçbir free player duellolarda yenemedi.Eğer ki free bir player doneteli birisini yendiğini iddaa ediyorsa onun acemiliğinden kaynaklanıyordur.
    2-)Oyun oynadığım süre içerisinde oyuncuların GM'Lik yaptığı doğrudur.Sizin rekabet etmeye çalıştığınız insan oyunun gm'i olabiliyor.Bunu BraveHeart==GMStealth , KingKong = Ares örnekleri ile gördük.Sayın ADMLee de dün bunu kendisi onayladı.Forumu takip edenlerde gördü zaten.
    3-)Oyun içerisinde socketli itemlere yalnızca 1er özellik basılabiliyor.Fakat ben ADMLee nin aynı socketten 2 adet basıp (Örneğin:Reflection,defans) cüzzi bir miktar karşılığında piyasaya sürdüğünü şahit oldum.Siz normal playersınız rekabet etmeye çalışıyorsunuz,fakat aynı socketli itemli playerlara 500 500 vurarak veya
    vurduğunuzda reften yatarak oyundan zevk almaya çalışıyorsunuz.Bu orantısızlıktır,bu haktır hukuktur.
    4-)Ben bu oyunda full karakterlerin satışa çıkartıldığına şahit oldum.100-200tl gibi bir miktar ile full karakterler satılıyor.Sizin 3-4 ay emeğinizin karşılığı yalnızca 100 tl.Bunu oyunda ki herkes biliyor.İnkar kesinlikle edilemez.
    5-)Oyun süresince Hack olayları ile çok kez karşılaştık. Wcoin,SpeedHack,StatHack.Outlaw adlı karakterin castlesiege'de speed hack açıp,lorencia merkezde stat hack yapıp,speed hack ile karakterini kısa bir zaman dilimi içerisinde fullediğine şahit olduk.Bunu şikayet ettik oyundan uzaklaştırıldı,fakat ADMLee nin bizim safımız ile arası bozulunca OUTLAW adlı karakter tekrardan oyuna döndü.İnkar edilemez.
    6-)Bu oyuna biz emeğimizi vermeden öncesine ve biz oyunu bıraktıktan sonrasına kadar aktif GM yoktur.Derdinizi anlatmak için ADMLee nin keyfini beklemek zorundasınız.Oyunda 1adet bile GM yoktur,event yoktur.Sorunlarınızı çözmeniz için uzun süre beklemeniz gerekmektedir.
    7-)Donete satış fiyatları kişiden kişiye değişmektedir.Bunu ADMLee forumdada belirtmiştir,donete fiyatları için özel teklif alınız diye.Sizin 300 tl verdiğiniz bir seti bir başkasının 200tl ile aldığına ben şahsen şahit oldum.Bu inkar edilemez.
    8-)Oyunda AG Pot satışı vardır,kasası 50 TL'dir.Sizin rekabet ettiğiniz insanlar duello ve kale savaşlarında para ile aldıkları bu AG Potlar ile ölümsüz oluyor ve rekabet denen kavram ortadan kalkıyor.İnkar Edilemez
    9-)Bu oyunda donete set alıp,taksitleri devam eden insanların banlanması %1 ihtimaldir.Hakaret,kural ihlali hiçbir türlü farketmiyor.Ne yaparlarsa yapsınlar bu adamlar ceza almıyor veya accountları silinmiyor.Kurallar sadece free playerlar arasında uygulanıyor,donete taksiti ödeyen kişiler dahil değil.
    10-)Bu oyunda facebook guild sayfalarında guild memberların aralarında ki konuşmalardan ötürü charları silinip satışa çıkartılan karakterler oldu.İnkar edilemez.
    11-)Sizin bu oyun kurucusu ile ne kadar samimiyetiniz olursa olsun,işin içine para girdiği zaman hakaretler ile oyundan uzaklaştırıldığına şahit olduk.Örnek verecek olursak:TimeKeeper,Auroth isimleri aklıma gelmeyen bir çok kişi.
    12-)Bu oyunda oyun içi balans ve spot kontrolleri için oluşturulan deneme charları ile kendilerini kasan,güçlendiren olaylara şahit olduk.(TimeKeeper'ın deneme karakteri ile kendini Kanturu2'de kasması)

Bunlar benim kendi eleştrilerim,bana göre yanlış olan şeyler.Kimse bu oyunu girip oynamasın demiyorum.Çamur atmıyorum,bu oyunu oynuyorsanız yukarıda ki olaylara şahit olacaksınızdır zaten.İyi forumlar

7 ve 8. maddelerin dayanakları aşağıda ki ss'lerdedir.

Adana Mu Online | 2007'den beri en iyisi!

Konu Linki :http://adanamu.com/forum/index.php?/topic/49-donate-par%C3%A7a-itemlar/

5.maddenin videosu aşağıdadır :) Outlaw Speed yaparken ve GM tarafından takip edilirken.Video yu indirdim eğer silinirse şahsım olarak youtube a yükleyerek link yenileyeceğim

Edit : Evet arkadaşlar tahmin ettiğim gibi video silindi,ben şahsım olarak yükledim.Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz

12.maddenin kanıtı,Oyun yeni resetlenmişti herkes deli gibi oynuyor.Timekeeper deneme karakteri ile (Full karakter) kendini güçlendiriyor.Orantısız rekabet :)

22.07.2014 GÜNCELLEME : Oyunda BALANS ayarı artık yoktur

01.07.2014 te Server Güncellendi ve yapılan açıklamanın bir kısmında şöyle yazılmış

Aradan 22 gün geçti , Rankingte ki ilk 5 kişiye bakabilirsiniz . Çok büyük orantısızlık var MAX RESET : 50

Online sayısı her geçen gün düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strengthen_ -- 22 Temmuz 2014; 16:34:27 >

• Söylediklerinin hiçbirisine katılmıyorum sevgili Eski Playerim. :)

Manolkan vardı sen çok iyi bilirsin. Mehdi sanırım enişten oluyordu senin. O üzerinde donate yoktu ama sen dahil donatesi olan herkesi yeniyordu. Gelip bana şikayet etmediniz mi de gelmiş bu şekilde bir mesaj yazıyorsun. Bırak bu işleri artık sinan.

Örnek istedin bende enişteni verdim örnek olarak daha ne kadar yakın birisini vereyim.

Server 15:00 da online. Siteden üyelik alabilirsiniz.

http://www.adanamu.com

• quote:

Söylediklerinin hiçbirisine katılmıyorum sevgili Eski Playerim. :)

Manolkan vardı sen çok iyi bilirsin. Mehdi sanırım enişten oluyordu senin. O üzerinde donate yoktu ama sen dahil donatesi olan herkesi yeniyordu. Gelip bana şikayet etmediniz mi de gelmiş bu şekilde bir mesaj yazıyorsun. Bırak bu işleri artık sinan.

Örnek istedin bende enişteni verdim örnek olarak daha ne kadar yakın birisini vereyim.

Server 15:00 da online. Siteden üyelik alabilirsiniz.

http://www.adanamu.com

O kadar madde içinden tek savunabildiğiniz konu Manolkan konusumu Sayın Bilgehan Tıraşoğlu :) Şahıs ve kişisel tartışmaya çevirmeyelim lütfen konuyu,ben bir eleştri yaptım o kadar madde içinden sadece birtanesini savunabiliyorsunuz,bence konuşmaya gerek yok.İyi forumlar

• Bence sen hiiiiiççç konuşma. Dün yazdıgım o uzunca mesajı sayın yöneticiler silmemiş olsaydı hepsine tek tek cevap verdim. Sen önce agabeyim dediğin insanları sırtından vurmamayı ögren. Örn: Bilgehan TIRAŞOĞLU , Osman Güney , Emre Ayrılmaz . Vs Vs PUNISHER Guildinden olan Sinan (BlackGemz) Sen önce bir kendini düzelt sevgili kardeşim. Sonra sıralarsın tek tek konuları.

Şu andan itibaren muhatabım degilsin. Aslında seni muhatab alıp konustugumuz için pek bir havalandın güzel kardeşim. Artık Lee işine bakar. Sende PandoraMu da kasmaya devam et.

Hadi Allah a Emanetsin.
  • quote:

Bence sen hiiiiiççç konuşma. Dün yazdıgım o uzunca mesajı sayın yöneticiler silmemiş olsaydı hepsine tek tek cevap verdim. Sen önce agabeyim dediğin insanları sırtından vurmamayı ögren. Örn: Bilgehan TIRAŞOĞLU , Osman Güney , Emre Ayrılmaz . Vs Vs PUNISHER Guildinden olan Sinan (BlackGemz) Sen önce bir kendini düzelt sevgili kardeşim. Sonra sıralarsın tek tek konuları.

Şu andan itibaren muhatabım degilsin. Aslında seni muhatab alıp konustugumuz için pek bir havalandın güzel kardeşim. Artık Lee işine bakar. Sende PandoraMu da kasmaya devam et.

Hadi Allah a Emanetsin.

Hiçbirine katılmadığın 7. ve 8. maddelerin resimleri eklendi :) İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strengthen_

quote:

Bence sen hiiiiiççç konuşma. Dün yazdıgım o uzunca mesajı sayın yöneticiler silmemiş olsaydı hepsine tek tek cevap verdim. Sen önce agabeyim dediğin insanları sırtından vurmamayı ögren. Örn: Bilgehan TIRAŞOĞLU , Osman Güney , Emre Ayrılmaz . Vs Vs PUNISHER Guildinden olan Sinan (BlackGemz) Sen önce bir kendini düzelt sevgili kardeşim. Sonra sıralarsın tek tek konuları.

Hadi Allah a Emanetsin.

Komik olma sinan. Bu forumdaki Donate parça itemler vs vs bütün kısımları Sen bizzat hazırlamadın mı. :D Abi Fenrir fiyatı şu olsun Setlerin fiyatları bu olsun. :D Şimdi gelip burada resim koymana hiç gerek yok. Zaten sana kızma nedenim. Forumdaki açılmış olan konuları silmendir. Başka bir kızdıgım nokta yok. Aramızda kavga gürültüde olmadı küfürleşmede olmadı saygı cercevesinde bırakacagını söyledin ve gittin. Bu tür şeylere bence gerek yok. Forumda zaten bu konu halen durmakda görmek isteyenler zaten bakabilir. :D Allah ın Bildiğini kuldan mı saklıyoruz herşey ortada dostum.

Forumdaki bütün konuları ben yoğun oldugum için sen ayarladın. Şimdi kendi ayarladıgın kendi yazdıgın mesajları gelip burada insanlara göstermek. Bilmiyorum ne içtiysen ramazandan sonra bizede verde bizde yaşayalım bu kafayı.

Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Strengthen_

quote:

Hadi Allah a Emanetsin.

Komik olma sinan. Bu forumdaki Donate parça itemler vs vs bütün kısımları Sen bizzat hazırlamadın mı. :D Abi Fenrir fiyatı şu olsun Setlerin fiyatları bu olsun. :D Şimdi gelip burada resim koymana hiç gerek yok. Zaten sana kızma nedenim. Forumdaki açılmış olan konuları silmendir. Başka bir kızdıgım nokta yok. Aramızda kavga gürültüde olmadı küfürleşmede olmadı saygı cercevesinde bırakacagını söyledin ve gittin. Bu tür şeylere bence gerek yok. Forumda zaten bu konu halen durmakda görmek isteyenler zaten bakabilir. :D Allah ın Bildiğini kuldan mı saklıyoruz herşey ortada dostum.

Forumdaki bütün konuları ben yoğun oldugum için sen ayarladın. Şimdi kendi ayarladıgın kendi yazdıgın mesajları gelip burada insanlara göstermek. Bilmiyorum ne içtiysen ramazandan sonra bizede verde bizde yaşayalım bu kafayı.

Saygılar.

Outlaw hack videosu eklendi,birazdan TimeKeeper'ın deneme karakterleriyle kendini kastığı ss'de eklenecektir.

• Deneme karakteri ile TimeKeeper'ın kendini güçlendirdiği ss eklendi.İyi forumlar
  • Şu yazdıklarını sanki Lee yapmışda suçlu benmişim gibi yazıyorsun ya helal olsun sana. Arkadaslar buarada TimeKeeper dediği kişi Sinan Ulutaş ın en yakın can ciğer arkadasıdır. Her aksam Skype da sohbetler ederler. Ama gel gör ki :D Burada en yakın arkadasının durumunu acıklıyor. Bazen diyorum ki aynı ülkede aynı havayı soludugum için çok üzüldüğüm insanlar var. İşte öyle bir durum şuanda. :D

Ne yaparsan yap ne edersen et. Düştüğün yer kadarsın Sinan Ulutaş.

Oyun hakkında ögrenmek istedigin birşey varsa sorabilirsin. Yoksa forumu meşgul etme güzel kardeşim.
  • Üyelik alinmiyor. + site okadar lagliki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EShine -- 1 Temmuz 2014; 15:04:59 >
  • Oyuna giremiyorum yahu :S
  • Clientlerde problem var hata veriyor kurarken 700 mb lıgıda indiriremiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulkasTR

Clientlerde problem var hata veriyor kurarken 700 mb lıgıda indiriremiyoruz

Aynen ya değişik değişik hatalar veriyor.
  • Arkadaslar MSVCVP110.DLL Hatası alıyorsanız Bu linkdeki programı yükleyin.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679

Antivirüs Programını kapatınız. Jogar.exe ye tıkladıkdan sonra ootomatik update yapacaktır. Sonra Acılan Launcherdan Jogar butonuna basıp girebilirsiniz.

Daya detaylı sorunlarınızın çözümü içinwww.facebook.com/adanamuex702 Sayfamızdan bana bizzat ulaşabilirsiniz.

Lee

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.