Şimdi Ara

Adana plexi nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da anlaşılacağı gibi Adanada plexi yapacak usta ariyorum. Kasam xigmateg midgard...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam civarınızda tabelacı varsa muhtemelen bulursun, telefon numarasını bulup arayıp öğrenin derim belki yoksa da getirtebilir
  • link firmanın ürününü aldım kalitesi çok iyi fiyatlarıda bana makul geldi bulamazsan adanada bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ringsidee

Başlıktan da anlaşılacağı gibi Adanada plexi yapacak usta ariyorum. Kasam xigmateg midgard...

aynen reklamcılarda bulursun bende adanadan kurtulş mahallesinde bi yerde almştm ama şuan duruyor mu bilmem
  • Kızılay caddesindeki pehlivan reklamdan alabilirsin kardeşim.
  • alifuat_a A kullanıcısına yanıt
    link için çok teşekkür ederim hocam uygun fiyata sonunda plexi buldum
  • arkadaşlar ben bugün pehlivan reklama uğradım, 100x100cm 2mm şeffaf pleksi fiyatını sordum "105 TL" dedi

forumda birisi aynı yerden 50x50cm pleksiyi 7 tlye almış , sekretere bunu söyledim manyak mısın dedi

ben mi anlatamadım yoksa bu pleksi bu kadar pahalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibik

arkadaşlar ben bugün pehlivan reklama uğradım, 100x100cm 2mm şeffaf pleksi fiyatını sordum "105 TL" dedi

forumda birisi aynı yerden 50x50cm pleksiyi 7 tlye almış , sekretere bunu söyledim manyak mısın dedi

ebata göre vede kalınlığına göre mi değişiyor bu fiyatlar

çok pahalı geldi bana fiyat
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Bu link ten ölçü, kalınlık ve renk tercihinizi girin fiyatlandırma otomatik yapılıyor. Ödeme adımında kargo ücretini de görüyorsunuz. Özel bir çiziminiz varsa sitedeki mail adresinden mail atın kısa zamanda dönüş yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photer -- 8 Aralık 2014; 12:03:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Orijinalden alıntı: bibik

arkadaşlar ben bugün pehlivan reklama uğradım, 100x100cm 2mm şeffaf pleksi fiyatını sordum "105 TL" dedi

ebata göre vede kalınlığına göre mi değişiyor bu fiyatlar

çok pahalı geldi bana fiyat

pleksilerde kalınlık ve ebat artınca fiyat kat kat yükseliyor. kullanılma amacına göre alırsanız mesela 100x100 alınacağına 2 tane 50x50 alınsa %30 civarında daha ucuz olur

• bibik B kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim benimde planım var yan kapağı pleksi yapmak istiyorum
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende laptop ps3'modu yapıyorum. Kasayi pleksiden yapmayı düşündüm fakat ates pahasi. uygun bulan varmi varsa ortak şekilde temin edelim arkadaslar. Hepimiz adanadayiz ne olsa ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli, ithal, dökme ve çekme çeşitleri var.

Devpa Reklam ve Yapı Malzemeleri'nden pleksi temin edebilirsiniz.

http://www.devpareklam.com/urunler/71/25/akrilik__pleksiglas__levha.html

Reklam sektöründeki adları: Pleksi / Pleksiglas / Akrilik / PMMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mddmdd -- 25 Şubat 2015; 14:55:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.