Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TAKASLIK OYUNLAR;http://forum.donanimhaber.com/m_39893663/tm.htm (SATILDI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 14 Haziran 2010; 8:42:32 >
  • ARKADAŞLAR KILLZONE 3 SON HABERLER

Killzone 3 PlayStation 3
    PlayStation 3'e özel oyunlardan, hatta serilerden biri olan Killzone'un yeni üyesi resmen doğrulandı ve oyunla ilgili ilk bilgiler de su yüzüne çıktı. ABD'deki GamePro dergisi tarafından mercek altına alınan Killzone 3'te bizi birçok yenilik karşılayacak. Oyundaki en önemli yeniliklerden biri jetpack olacak. Bu aparat sayesinde çok daha yüksek mesafelere zıplayacak, çabucak ve kolay bir şekilde tırmanacağız. Killzone 3'ün bir diğer önemli silahıysa 3D desteği olacak. Üç boyutlu gözlük ve televizyon desteği üzerinde çalışan yapımcılar, bu sayede oyuncuları iyiden iyiye oyunun içine dahil edecekler. Oyundaki silahlı çatışma sisteminde radikal bir değişiklik olmayacak ama silah yelpazesine yeni silahlar eklenecek. Duyurulan ilk yeni silah olan Wasp, roket fırlatarak düşmanlar üzerinde fazlasıyla etkili olacak. Son olarak Killzone 3'teki bölümlerin, önceki iki oyuna göre çok daha geniş olacağı da açıklanan bir diğer önemli detay.

• motorstorm olan arkadaşlar bendeki oyunlarla takas düşünür müsünüz??
  • FALLOUT 3...................................................35TL
    DRAGON AGE (NTSC)...................................50TL (Kitapçığı yok)
    BLACKSİTE AREA 51(NTSC)..........................30TL
    SOCOM CONFRONTATION.............................20TL
    VIRTUAL FİGHTER 5.....................................40TL
    FARCRY 2....................................................30TL
    Çok temiz 1 adet sixaxis ...............................45TL
    Guitar Hero 3 Legends of Rock ve Gibson Gitarı...150TL
  • hocam psn bakıma alındıydı bakım bittikten sonra bu tür problemı bir çok arkadaş söyledi birkaç gün içinde geçer
  • TOMB RAİDER UNDERWORLD

Takas yapmak istiyorum

spor oyunları hariç.
  • fight night round 4 satıyorum ilgilenenler pm atabilir
  • Tertemiz, eksiksiz, takasa ve (her türlü önerilere) açık PSN ve PS3 oyunlar.... http://forum.donanimhaber.com/m_40513065/tm.htm (@ugurfenix arkadaşla alış verişim oldu, bi sıkıntınız olmasın, kendisiyle de görüşebilirsiniz )

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 16 Haziran 2010; 23:49:38 >

• Oyun değişmek isteyen var mı?
  • ARKADAŞLAR REAL MADRID ARKADAŞLA GÜVENLE TAKS YAPABİLİRSİNİZ GÜVENİLİR BİR KİŞİ
  • arkadaşlar satılık pal80gb ps3 fiyatı:550 tl dir 2 ADAT SİSAXİX KOL YANINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfenix -- 22 Haziran 2010; 17:26:43 >
  • Merhabalr Ben adana'ın komşusu Niğdede oturuyorum.Elimde Gow3 ev Star Wars var.Her türlü teklife açığım oyunlarımın ikiside çiziksiz ve kutuludur.
  • Bad Company varsa irtibata geçelim.
  • konuyu canlı tutalım arkadaşlar.
  • katılıyorum hocam çok kısır grubumuz
  • takaslık satalık euro2008 arkadaşlar..satılık olarak (25 tl)
  • Arkadaşlar elimde çok saglam bi PSN user var, ilgilenenler pm atsın anlaşırız bi şekilde ;http://forum.donanimhaber.com/m_40513065/tm.htm (ayrıca takaslık cd oyunlarım aşagıda )

• konu takas grubundan cok satış grubuna dönmüş...
  • Arkadaşlar oynadıktan sonra geri iade etmek koşuluyla oyun takas edecek kişiler arıyorum ilgilenler özel mesaj ile bana ulaşsın.
  • Takaslik - avatar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.