Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3oyun satıyorum kargolar benden daha yeniyim ps3 işinde ondan pek referansım yok açıkçası 1-2 oyun satış yada takas işi yaptım ps3club tan x-turk referansımdır oyunlar tertemiz kutulu ve kitapçıklıdır gelelim oyunlara

undercover:40tl
    pes09:35tl
    smackdown:35tl
    euro08:20tl
  • Takaslık oyunlarım ;

FALLOUT 3
    DRAGON AGE (NTSC)(Kitapçığı yok)
    BLACKSİTE AREA 51(NTSC)
    SOCOM CONFRONTATION
    VIRTUAL FİGHTER 5
  • Adanada ps3 oyun alabileceğimiz ucuz ve düzgün bir yer bilen varsa söyleyebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranoia!

Adanada ps3 oyun alabileceğimiz ucuz ve düzgün bir yer bilen varsa söyleyebilirmi

YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

quote:

Adanada ps3 oyun alabileceğimiz ucuz ve düzgün bir yer bilen varsa söyleyebilirmi

YOK

aslında takas için uygun bi yer var consol diye duygu cafede oyun satın almak istersen manjimaru diye bi arkadaş var fiyatları çok uygun tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berry11fl2

quote:

quote:

YOK

aslında takas için uygun bi yer var consol diye duygu cafede oyun satın almak istersen manjimaru diye bi arkadaş var fiyatları çok uygun tavsiye ederim

olabilir elimde takasa verebileceğim nba live 10 var üstüne ne kadar vericeksem artık fiyatını bilmiyorum :) duygu kafade en alt kattamı yoksa üstte bir yer var orasımı

• Kendi aramızda yapmak en iyisi arkadaşlar, çok arkadaşla gayet iyi alışverişlerim oldu.
  • Yok aramızda yapalımda red dead redemption düşünüyorum o yüzden varsa satmak takaslamak isteyen yapalım Yeni bir oyun olduğu için dışarda bir yer soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranoia! -- 23 Mayıs 2010; 10:50:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berry11fl2

quote:

quote:

YOK

olabilir elimde takasa verebileceğim nba live 10 var üstüne ne kadar vericeksem artık fiyatını bilmiyorum :) duygu kafade en alt kattamı yoksa üstte bir yer var orasımı

en alt katta ama bu dediğim yer takas için uygun gibi yoksa oyun almak için biraz tuzlu

• bencede aramızda takas daha iyi adanada konsol sayısının artması ve oyun satan yada takaslayan yer şart
  • lbp arıyorummm
  • -uncharted 2 : among thieves
    -battlefield bad company 2
    -heavy rain
    -tekken 6
    -fifa world cup 10 south africa
    -guitar hero : metallica

arıyorum arkadaşlar.Muhtemelen satın alıcam.Takaslık oyunlarım :
    -Killzone 2
    -God of War Collection
    -Guitar Hero 5
  • elimde DEVİL MAY CRY 4 VE KILL ZONE 2 var takas yapmak istiyorum

Spor oyunları hariç
  • satılık pes10:55tl acil
  • Face deki grupta Adana içi diyoruz, maşallah her ilden adam var. Birde 30 liralık oyunlara 70 fiyat veren var yuh arkadaş
  • Karpuzcu var mı yeni satılık oyunlar?
  • Takaslık oyunlar;
    DRAGON AGE (NTSC)(Kitapçığı yok)
    BLACKSİTE AREA 51(NTSC)
    SOCOM CONFRONTATION

Ayrıca elimde temiz sixaxis kol var.Fiyat 45TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarchon

Karpuzcu var mı yeni satılık oyunlar?

Dragon Age var mis gibi 60 lira
  • ARKADAŞLAR lütfen herkes el,indeki takaslık oyunları yazabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.