Arkadaşlar elimde Dragon age origins mevcut GOW collection ile takas yapmak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR
quote:
Orijinalden alıntı: Lullaby_01
oyunu daha net, güzel oynamak istiyorsanız daha güzel net film seyretmek istiyorsanız Blu-ray disc yukleyın çok memnun kalacaksınız kutu ve orjinal çiziksiz 2 adet fiyatı 35.00
Hocam tam olarak ne demek istedin. Hiçbirşey anlamadım dediğinden.
Ps3 e blu ray mı yükleyecez, görüntüler daha net nasıl oluyor blu ray yükleyince. ?? Dediklerine bir anlam veremedim ? Ps3 e blu ray yüklememi var ?
WTF?
arkadaslar adanadan elden satın alacağım uygun fiyata gow3 ve pes10 arıyorum teklif yapmak isteyenler vuralcantug@windowslive.com a mail atabilirler yada pm atabilirsiniz
hocam boşver pesi fifa10 verelim ucuza
hocam aslında fifacılardanımda fifa09 var ceşitlilik olsun diye pes alıyım dıyorum
yav gel ben sana yanınd assasin's creed 2 de vereyim
alınık little big planet arıyorum..
fifa09:20tl euro08:20tl smackdown08:25tl her turlu teklıfe açığım
arkadaşlar elimde sadece killzone2 ve the darkness var ikisini 50liraya verecem
kıll zone 2 takas yapmak istiyorum
dostum takas düşünmüyorum ya ps3ü sattım bu oyunlar elimde kaldı gow3 bittikten sonra ps3ün pek zevki kalmadı wiiye geçtim
arkadaşlar elim de Kıll zone 2 var takas yapmak isteyenleri bana pm atsınlar
halooooo haloooovvvvvvv
Nba live 10 arıyorum.Satın alıcam.Killzone 2 ve God of War : Collection takas ediyorum. Mesajları bekliyorum.
arkadalar bana gow3 ve temiz bı sixaxis lazım pm bekliyoum belediye binasına yakın yerde oturuyorum döşeme mahallesinde
KILL ZONE 2 ve DEVİL MAY CRY 4 bu iki oyuna karşı
GOD OF WAR 3 le takas etmek istiyorum.
Arkadaşlar Hayal Park çevresinde oturuyorum. Guitar Hero 5 - Killzone 2 - God of War : Collection takas ediyorum. Aradığım oyunlar ise Bad Company 2 - Uncharted Drake's Fortune - Guitar Hero : Metallica..Takas + Para şeklinde de anlaşabiliriz.