Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mw2

Benim oyunun linkini koydum isteyen bakabilir.
  • beyler satilik:gow3 battlefield 2 gh5 gh greatest hits satilik ilgilenen pm atsin
  • izmirden kutulu kitapçıklı pal bölge satılık dantes inferno. Oyun sıfır ayarında olup ödeme yapılan gün içerisinde oyun kargolanacaktır. İrtibat için pm veya 05546258286
  • başlığa bak arkadaşım ADANA yzıor..
    quote:

Orijinalden alıntı: pape

izmirden kutulu kitapçıklı pal bölge satılık dantes inferno. Oyun sıfır ayarında olup ödeme yapılan gün içerisinde oyun kargolanacaktır. İrtibat için pm veya 05546258286
  • elimde region free blueray filmlerde var 3adet 40lira ps3oyunu ilede takas olur
    2012
    Batman Darknight
    V for vendetta (türkçe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 11 Nisan 2010; 12:04:13 >
  • evet arkadaşlar elimde 2 oyun var Resistance 2 ve Kıll zone 2 bu iki oyuna karşılık god of war 3 takas yapmak istiyom cevap verin hu huuu
  • haber bekliyommmm sizden hu huuu
  • killzone için kaç tl istersin
  • JERİCHO oyunu varmı.

var sa bana haber etsinler
  • Elinde LITTLE BIG PLANET oyunu olan varmı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berry11fl2

killzone için kaç tl istersin

Uncharted 2 yi satmayı veya takaslamayı düşünüyormusun. Elimde Kill Zone 2 var istersen takaslayabiliriz.
  • uncharted 2 takaslık değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berry11fl2 -- 15 Nisan 2010; 14:58:30 >
  • RESİDENT EVİL 5 GOLD EDİTİON ARIYORUM turgut özalda oturuyorum

oyunlarım:
    PES2010
    GOD OF WAR 3
    GOD OF WAR COLLECTİON
    DANTES İNFERNO
    MODERN WARFARE 2
    NİNJA GAİDEN SIGMA 2
    MODERN WARFARE 1
    DEVİL MAY CRY 4
    UEFA EURO 2008
  • Majallah majallah oyunları sıralamışsın Takas mı yapıon, yoksa satıyonmu
  • takas yapma taraftarıyım dostum ama uygun fiyat verilirse satabilirimde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Yok mu little big planet 1.bölge arkadaşlar.

Yok sana LBP
  • 2 adet playstation network blu-ray disc var almak isteyen arkadaşlar
    kutulu ve çiziksiz orjinal blu-ray disc
    2 adet fiyatı 35.00 tl
  • Arkadaşlar ben Lullaby_01 ve berry11fl2 aramızda oyunlarımızı takaslıyoruz.Herkes oyunu bitirdikten sonra sahiplerine geri veriyor.Hangi oyunun pahalı hangisinin ucuz olması önemli değil.Aramızda anlaşıyoruz sonuçta.Ben bir oyun aldığımda bitirdikten sonra onu diğer arkadaşımla takaslayarak 3 oyun oynamış olup kendi oyunumu geri almış oluyorum.Dikkat ettiğimiz konular cd,kutusuna ve kitapçığına dikkat etmek.Oyunuda atıyorum en fazla 2 hafta içinde iade etmek olabilir.Bize katılmak isteyenler takaslamak istediği oyunları yazabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesdean0701

Arkadaşlar ben Lullaby_01 ve berry11fl2 aramızda oyunlarımızı takaslıyoruz.Herkes oyunu bitirdikten sonra sahiplerine geri veriyor.Hangi oyunun pahalı hangisinin ucuz olması önemli değil.Aramızda anlaşıyoruz sonuçta.Ben bir oyun aldığımda bitirdikten sonra onu diğer arkadaşımla takaslayarak 3 oyun oynamış olup kendi oyunumu geri almış oluyorum.Dikkat ettiğimiz konular cd,kutusuna ve kitapçığına dikkat etmek.Oyunuda atıyorum en fazla 2 hafta içinde iade etmek olabilir.Bize katılmak isteyenler takaslamak istediği oyunları yazabilirler.

en güzelini yapıyosunuz bende katılmak isterdim ama ps3 toplayıp kaldırdım sürekli xbox oynuyorum..elimdeki ps3 oyunlarınıda takas yapıyorum hem seri yapmak için hemde ilerde oynamak için ve bu vesile ile tekrardan resident evil 5 gold edition aradığımı belirtmek isterim :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.