Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE JUICED2/EURO2008/THE GOLDEN CONMPASS/THE CLUB VAR TAKS YAPIPI BİTİRDİKTEN SONRA TEKRAR İADE EDLİM
  • elimdeki ps3 oyunlarımın hepsini satıyorum
    sf4 45lira
    kz2 35lira
    infomous 40lira
    darkness 25lira
    pes 2009 20 lira
    fifa 2008 10lira

gazipaşadayım hepsini alana pes 2009 hediye
  • Arkadaşlar uygun bir fiyata Nba live 10/Uncharted 2/Metal Gear Solid 4 satanlar lütfen mesaj atarsa sevinirim.
  • alican resistance 2 oynadınmı dostumm benim sana sözüm vardı kısmet olmadı yaa bu sefer elimde resistance 2 varr oynamak istersen burdayımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lullaby_01

alican resistance 2 oynadınmı dostumm benim sana sözüm vardı kısmet olmadı yaa bu sefer elimde resistance 2 varr oynamak istersen burdayımm

selam dostum olur olur resistance1 i bitirmiştim hoşuma gitmişti resistance 2 yi takaslayabilriiz bu seferde sattım deme :D
  • ARKADAŞLAR BENDE PC İCİN 512MB RAM VAR hızı 533mhz almak isteyen olura satıyorum 15 tl
  • oyunu daha net, güzel oynamak istiyorsanız daha güzel net film seyretmek istiyorsanız Blu-ray disc yukleyın çok memnun kalacaksınız
    kutu ve orjinal çiziksiz
    2 adet fiyatı 35.00
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lullaby_01

oyunu daha net, güzel oynamak istiyorsanız daha güzel net film seyretmek istiyorsanız Blu-ray disc yukleyın çok memnun kalacaksınız
    kutu ve orjinal çiziksiz
    2 adet fiyatı 35.00

Hocam tam olarak ne demek istedin. Hiçbirşey anlamadım dediğinden.

Ps3 e blu ray mı yükleyecez, görüntüler daha net nasıl oluyor blu ray yükleyince. ?? Dediklerine bir anlam veremedim ? Ps3 e blu ray yüklememi var ?
  • arkadaşlar uncharted 2 arıyorum dantes infernoyla takas edebilirim
  • satılık yada takaslık oyunlarım;

Dantes inferno
    Ninja gaiden sigma 2
    Euro 2008
    COD modern warfare 1
    COD modern warfare 2
  • elinde nba 2k10 olan var mı?
  • modern warfare 2 65 tl
  • Adanalılar nerdesiniz yaaa sesiniz solunuz çıkmıyor oyun değiştirmek isteyen varsa ben burdayım

takas a taraf değilim oynadıktan sonra geri iade edebiliriz.
  • blueray film değişimi yapan bir konu varmı bu forumda?

blueray değiştirilir.
    -2012
    -fast furious 4
  • Arkadaşlar tertemiz 3 günlük Killzone 2 takas etmek istiyorum.Özellikle Nba live 10 veya Uncharted 2 tercihimdir.Mesaj atarsanız görüşebiliriz.
  • arkadaşlar elimde ninja gaiden sigma 2 ,dantes inferno ,cod modern warfare 1,euro 2008 var..aradığım oyunlar uncharted 1,killzone 2,little big planet kısaca ps3 exc. oyunlar takas yapmak isteyenler pm atabilir
  • Mw2 karşılığında Killzone 2 verebilirim.Kabul edenler pm atarsa sevinirim.
  • arkadaslar euro08+smackdown08 40tl fifa09u 35tlye satıyorum takasta düşünebilirim fiyatlarda indirim yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantq -- 28 Nisan 2010; 17:28:55 >
  • http://www.facebook.com/group.php?gid=117027504984934&v=app_2373072738&ref=mf#!/group.php?gid=117027504984934&v=wall&ref=mf

arkadaslar bu facebook grubu adanalılar ıcın ps3oyun satıs takas grubudur buradan daha rahat bır sekılde yapabılırız alısverısımızı butun adanalıları beklıorm ıı eglenceler
  • Üye oldum ^^
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.