Şimdi Ara

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
10
Favori
30.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede Ratchet Clank Future (Tools of Destruction),Resistance Fall of Man oyunları var.Takas olarak sadece GOW collection ve Mortal Kombat ile düşünüyorum.
  • Arkadaşlar Satmak istediğiniz oyun varsa duruma göre alabilirim. Ayrıca takas düşünenler için Fifa 2009 ve Beijing Olympics ile takas da yapabilirim. Kenan Evrendeyim.
  • şuan elimde dragon age origins vede beowulf var değerlerinde oyunla takaslarım gazipaşada oturuyorum
  • Arkadaslar ps3 e nasil demo oyun indirecegim
  • satılık veya takaslık pes 2009 ve metal gear solid
  • Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum mersinde yaşıyorum.Elimde CALL OF DUTY MODERN WARFİRE 2 war.mediamarkt dan aldım.konsola birkez taktım oyunu bitirdim çıkardım kutusuna koydum satın almak veya HEAVY RAIN ile takas etmek isteyen arkadaşlar olursa msjlarınızı bekliyorum.iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryet -- 22 Mart 2010; 16:47:16 >
  • ARKADAŞLAR HALEN PES 2010 SATMAK VEYA DEĞİŞMEK İSTEYEN OLURSA İLGİLENEBİLİRİM.
  • ugurfenix arkadaşa teşekkürler oyunlar için...
    güzel alışverştiii

• Arkadaslar the golden compass satilik veya takasliktir
  • Bende FIFA 10 var. Kuzenime vereceğim PS3'ü o PES serisini daha çok sevdiğinden elimdeki fifa ile takas etmek istiyorum. Gazipaşa civarında buluşabiliriz. Fifa sadece pes ile takaslık.

Assassin's Creed'i de teklife göre takas yapabilirim. Özel mesaj atarsanız sevinirim foruma pek uğramıyorum.
  • Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum mersinde yaşıyorum.Elimde CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 war.mediamarkt dan aldım.konsola birkez taktım oyunu bitirdim çıkardım kutusuna koydum satın almak yada HEAVY RAIN veya UNCHARTED 2 ile takas etmek isteyen arkadaşlar olursa msjlarınızı bekliyorum.iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryet -- 31 Mart 2010; 22:21:41 >
  • ARKADAŞLAR juiced 2 hot import nights /THE CLUB / THE GOLDEN COMPAS SATILIK VEYA TAKASLIKTIR

ADANA PS3 OYUN TAKAS GRUBU

• ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AYNI RESMİ 2 KERE ATMIŞIM BDA THE GOLDEN COMPAS OYUNLARIN HİC BİRİNDE CİZİK YOKTUR BİRDE HEPSİ KILIFINDA

• Yok mu little big planet 1.bölge arkadaşlar.
  • Arkadaşlar Adana içinde Call Of Duty Modern War F. Arıyorum. Takas veya satmayı düşünen arkadaşlarla görüşebiliriz.
  • bende mw2 var ilgilenen olursa
  • Ben İlgilenirim. Pm attım
  • dragon age ve the bourne var yoku takas düşünen way gazipaşadayım
  • Yok mu mw2 isteyen bende turgut özaldayım
  • Birader takas ta yapıyormusun kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.