Şimdi Ara

Adana Seat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adanada seat marka aracımı götürebileciğim özel servis varmıdır tavsiye edebileceğiniz?

• Tam bilmiyorum ama yetkili satıcısı aynı zamanda servisi oluyor. Hasan kavi trafigin karşısı BP istasyonu içi.
  • yetkili servis değil özel servis arıyorum teşekkürler cevabınız için yinede
  • Üstad servisi sorunlumu seatın adanada? bende almayı planlıyorum 1.2 Tsi dsg.
  • adana daki kavi servis baştan aşşağıya sorun gitmeni tavsiye etmem ama polis okuluna giderken bir kanal var merkez mezarlığı geçince orda alev egzoz yazıyor sol tarafta onun yanında çok başarılı bir vw Seat audi servisi var git dene bence onun yanında Project01 garage var onlarda çok iyidir tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzokid

adanada seat marka aracımı götürebileciğim özel servis varmıdır tavsiye edebileceğiniz?

Biraz gec cevap verip konuyu hortlatmis olacagim ama bende bir tavsiyede bulunayim.
    Kavi ile ayni hizada yol uzerinde Turkcell binasina dogru giderken Umut oto var VW grubu butun araclarla ilgileniyor cemil usta. Devamli gittigim ve memnun kaldigim ustamdir kendisi.
  • arkadaşlar bende bayadır giremiyodm işlerden dolayı bende cemil ustaya götürdüm saolsun baya ilgilendi ve memnun kaldım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adana VW servis tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    İzmir BMW servis
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzokid

arkadaşlar bende bayadır giremiyodm işlerden dolayı bende cemil ustaya götürdüm saolsun baya ilgilendi ve memnun kaldım...

Sevindim cemil ustaya gittiginize. Memnun kalmayani gormedim daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.