Bildirim
Adana Seat
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam bilmiyorum ama yetkili satıcısı aynı zamanda servisi oluyor. Hasan kavi trafigin karşısı BP istasyonu içi. -
yetkili servis değil özel servis arıyorum teşekkürler cevabınız için yinede -
Üstad servisi sorunlumu seatın adanada? bende almayı planlıyorum 1.2 Tsi dsg. -
adana daki kavi servis baştan aşşağıya sorun gitmeni tavsiye etmem ama polis okuluna giderken bir kanal var merkez mezarlığı geçince orda alev egzoz yazıyor sol tarafta onun yanında çok başarılı bir vw Seat audi servisi var git dene bence onun yanında Project01 garage var onlarda çok iyidir tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: muzokid
adanada seat marka aracımı götürebileciğim özel servis varmıdır tavsiye edebileceğiniz?
Biraz gec cevap verip konuyu hortlatmis olacagim ama bende bir tavsiyede bulunayim.
Kavi ile ayni hizada yol uzerinde Turkcell binasina dogru giderken Umut oto var VW grubu butun araclarla ilgileniyor cemil usta. Devamli gittigim ve memnun kaldigim ustamdir kendisi. -
arkadaşlar bende bayadır giremiyodm işlerden dolayı bende cemil ustaya götürdüm saolsun baya ilgilendi ve memnun kaldım... -
quote:
Orijinalden alıntı: muzokid
arkadaşlar bende bayadır giremiyodm işlerden dolayı bende cemil ustaya götürdüm saolsun baya ilgilendi ve memnun kaldım...
Sevindim cemil ustaya gittiginize. Memnun kalmayani gormedim daha
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X