Şimdi Ara

Opel izmir fabrikası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opelin eskiden izmir torbalida fabrikasi varmis sanirim.

Opel daha sonra bu fabrikayi kapatmis.

Neden kapatti bu fabrikayi opel?

Ayrica hangi araclar uretiliyordu? Simdi yerinde ne var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 16 Mayıs 2017; 17:53:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Torbalı ilçesinde vectra araçlar montajlanıyordu. Şimdilerde depo olarak kullanılıyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Opel Vectra.

Nedeni bilinmiyordu sanırım.

• opel güçsüzleşmeye başladığı ve üretimi daha ekonomik alanlara kaydırdığı için kapandı, ayrıca üretim olan bir fabrika değildi
  • fabrika şu an depo gibi kullanılıyor bomboş.. koskocaman bir otoparkı, basket sahası filan vardı içinde.. philsa caddesi üzerindedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

opel güçsüzleşmeye başladığı ve üretimi daha ekonomik alanlara kaydırdığı için kapandı, ayrıca üretim olan bir fabrika değildi

Uretim olan bir fabrika degildi derken?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    İzmir BMW servis
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

quote:

opel güçsüzleşmeye başladığı ve üretimi daha ekonomik alanlara kaydırdığı için kapandı, ayrıca üretim olan bir fabrika değildi

düşük yatırımlı montaj fabrikası
  • quote:

quote:

Vectra araçlar montajlanıyordu orda.

• Ekonomi kötüye gittiğinde kaçtılar desek daha doğru.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

düşük yatırımlı montaj fabrikası

O da en nihayetinde uretimdir uretim degildi deyince islemeyen bir fabrikada personel yatip cay kahve mi iciyor diye dusundum icimden

• Şimdi Opel'in deposu. Sıfır araçlar orada bekliyor. Türkiye'de D segment araç üretilmesi çok güzel bir şeydi. Çalışanları Almanya'ya eğitime götürmüşler. Öyle yada böyle insana ve ekonomiye katkıda bulunmuşlar. Dönemin belediyesinin rüşvet istemesi, işçilerin takımları çalması gibi durumlarda kapanmayı etkilemiş olmalıdır.
  • Konu linki atmış biri.Oraya bakarsak o zamanların ekonomik nedenlerinden kaynaklı olduğu belirtilmiş.Sadece Opel değil,Vw,Mercedes,Land Rover,Cherry vs. markalarda kaçmış.
  • Yanlissam düzeltin.Sadece a kasa deil b kasalarım bir kısmı türkiyede montajlandı diye hatırlıyorum hatta bizdeki alman ithal 98 2.0 cd vectra vardı amcamda ise 99 veya 2000 makyajli kasa turk montaj vardı türk montajlar cok sik arza cikariyordu biz 2015 yilina kadar kullandik amcamlar ise 4 sene kullanmis incik boncuk bir suru elektronik arzadan dolayı satmıslardı.

• Bence çok pişman gittiklerine. Opelin satışları bir daha eski seviyelere gelmedi. Zamanın vw si gibiydi ülkede. Ekonomik kriz diye kaçtı. Millette bunu affetmedi. Şimdi PSA aldı.
  • yaklasik 200 kisinin calistigi yaziyor

tan bir fabrika degilde montaj hatti ve hata paylari yuksek diye duymuştum o vakit.

vectradan sakat kalan bir vatandasimiz aracini fabrika onunde yakmis diye bir rivayet vardi gazetelerde.(doldurma boş haberde olabilir simdi gecmiş zaman o vakit basin sallamasyona dayanirdi internet ve dogrulama imkani yoktu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

Bence çok pişman gittiklerine. Opelin satışları bir daha eski seviyelere gelmedi. Zamanın vw si gibiydi ülkede. Ekonomik kriz diye kaçtı. Millette bunu affetmedi. Şimdi PSA aldı.

Gümrük birliği öncesi vergiden kaçmak için kurulmuş bir montaj tesisiydi. Gb sonrası işlevsiz kaldı

• Makyajlı kasa Vectra A üretildi döneminde. 1994 yılında 150 beygirlik D segmenti araç üretmiş, işçilik konusunda ödül almış, Almanya'dan daha kaliteli şekilde montaj yapan bir fabrikaydı kendisi :)

• Şu an kullanmakta olduğumuz Vectra A.
  • Zamanının vectra a 2.0 lt motorları 115 bg idi ve o dönem Renault ayni segmentteki aracı olan concorde motor gücünü 117 bg yükselterek en güçlü yerli otomobil feyki atmıştı. Buna atarlanan opelin cevabı 150 bg ve dönemin delikanlılarının hayali vectra gt olmuştu. Yollara sorun ergenler, anlatsın size...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.