Adana'da Fw'siz Xbox360 kullanan,oyun takas etmeyi veya satmayı düşünen arkadaşları bu konuya bekliyorum.
up
Acaba Emin abiden deadspace 2 orjinal alan senmisin
Yok hayır ben değilim :)
ben de hataydayım ama 2-3 hafta da bir adanayım
2.el oyun satıyor musun? Veya takas düşünüyor musun? İmzamda oyunlar var beğenir misin bilmem :) dandikler biraz..
quote:
Orijinalden alıntı: Zarchon
2.el oyun satıyor musun? Veya takas düşünüyor musun? İmzamda oyunlar var beğenir misin bilmem :) dandikler biraz..
şu an için satmıyorum takasda malasef düşünmüyorum,olursa bu başlığa yazarım
Teşekkürler :)
orjinal kullanıcıyım bende :)
2.el Halo Reach veya Crysis 2 arıyorum arkadaşlar. Elinde olan mesaj atsın lütfen.
koca adanada orjinal xbox360 kullanan ikimizmiyiz dostum
Galiba
Orjinale hiç gerek yok beyler,ben de adanadayım ama fw tabii ki
quote:
Orijinalden alıntı: yido2
ozaman meşhur fwli makinanla dirt3 atalımmı hadi ekle beni dirt 3 atalım senle sen kopya oyununu tak bende orjinal oyunumu ekle beni bu akşam yarışalım dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Karpuzcu.
Acaba Emin abiden deadspace 2 orjinal alan senmisin
Emin abi 1 numara. Güvenilir birisi. Ondan alabilirsiniz.
Bende adanayım orjinal kullanıyorum emin abi nerdedir kaça satar oyunları suan sadece Fifa 11 var bende de ilerleyen günlerde başka oyunlar alacağım Adana'da olup da satmak isteyen arkadaslar buraya yazsın lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: alican88
quote:
Orijinalden alıntı: yido2
ozaman meşhur fwli makinanla dirt3 atalımmı hadi ekle beni dirt 3 atalım senle sen kopya oyununu tak bende orjinal oyunumu ekle beni bu akşam yarışalım dostum
Kapışırız kardeş iste yeter
Transformers Revenge of the Fallen ve Ice Age 3 satıyorum kardeşim. İlgileniyorsan pm.
quote:
Orijinalden alıntı: hebelehubele
Bende adanayım orjinal kullanıyorum emin abi nerdedir kaça satar oyunları suan sadece Fifa 11 var bende de ilerleyen günlerde başka oyunlar alacağım Adana'da olup da satmak isteyen arkadaslar buraya yazsın lütfen
amerikan pazarındadır emin abinin dükkanı emin elektro shop. güvenilir biyerdir elinde yoksa bile sor tedarik edebilir.
bu arada bende adana xboxçılarındanım ama tabiki fw