Şimdi Ara

Ps3 2006 da fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikle hayırlı ramazanlar ve merhaba ps3 11 kasım 2006 da çıktı 2006 daki türkiyedeki fiyatını 2006 yılında alan arkadaşlar bana fiyatını söleyebilirmi

• Hocam Yanlış Hatırlamıyorsam 1300-1500 arası değişiyordu 2006 yılında

Ayrıca Bir Yazıdan Alıntı
    ''Playstation 3, yani tüm dünyaca kullanılan ismiyle ps3, Sony firmasının efsane olan Playstation 2’den sonra oyun konsoludur. 2006 yılında piyasaya çıkmış olan ps3 fiyatları günümüzde ilk çıktığı zamanlardaki fiyatına göre bir hayli ucuzlamış durumdadır. İlk çıktığı zamanlarda ps3 fiyatları 1500 TL civarlarında gezerken günümüzde çeşitli teknoloji marketlerinde ps3 fiyatları 650 - 1100 TL arasında değişmektedir. Ps3 fiyatlarındaki bu dalgalanmanın nedeni birçok farklı modelin mevcut olması ve bazı teknoloji marketlerinin yaptığı kampanyalardır.''
  • lazylaz61 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam ps4 ve xbox one bu fiyatlardamı çıkar yoksa 2000 tl üzeri çıkar ?
  • Hocam yurt dışında ps3 400 dolar olarak satılacakmış bunun Türkiye'ye gelişi 1200-1300 civarı olur 1500 geçmez diye tahmin ediyorum
    xbox one ise gelişi 1400-1500 olur diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım

Bu arada karar senin ama çıkar çıkmaz konsol alma derim aradan en az 3-4 ay geçsin hem fiyat ucuzlar hem oyunlar çıkmaya başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazylaz61 -- 24 Temmuz 2013; 21:39:10 >
    zaten direk almicam ögrenciyim para biriktiriyorum seneye yazın iste çalışıp o parayla alırım tabi bu aradaoyunları çıkmaya başlar demi bide profil resmi nasıl yapıyoz bide onu sölesen çok güzel olcak
  • Sol üstte ayarlara gel 4. sırada avatar var oraya gir ordan kafana göre takıl
    saol kardeş arklık istegimi kabul ettin mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş galiba sen yolluyamadın ben yolladım
  • nasıl kabul ediliyo bi sölesen
  • yanlış hatırlamıyorsam 499 ve 599 dolar çıkış fiyatlarıydı (hdd ye göre) ve tr fiyatı 1500 liraydı.

not: 13 kasım 2006 dolar kuru: 1,45tl

1,45tl*499=723tl yapar. türkiye satış fiyatı tam 2 katı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.