Şimdi Ara

ADANADA YAŞAYAN BİRİ BANA YARDIM EDEBİLİRMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir üzerinde ciddi araştırmalar yaptığım ve kız arkadaşımında orda olması sebebi ile adanaya yerleşmeye karar verdim iş sorunum yok ama ev sorunum var çünkü ben istanbul çocuğuyum dedim toki konutlarında ev tutayım kiralar çok ucuz 300 - 350 kşraya ev bulabiliyorsunuz hatrı sayılır özellikleri ile adana toki araştırırken web de fazla ilan bulamadım ve 100. yıl da manzararsı ve ormanıyla gözüme girdi fakat sahibinden kiraya verenler internete koymuyorlar emlakçılar koyuyor ama onlarda sakat hem çok para istiyorlar hemde kirayı şişiriyorlar bence bu forumun çok üyesi olduğunu göz önünde bulundurursak belki ev kiralamak konusunda bana yardımları dokunacak bir forumdaş vardır (not: 10 gün içinde taşınmam lazım tonla eşya aldım )

• Mersin İdman Yurdu vs Adanaspor a.ş.

İstenmeyen olaylar istiyoruz Adana gelebilecek misin Mersin`e
  • Konu Dışı Özel'de ADANA'lılar grubu var birde oraya sor istersen. Sağolsunlar bana da yardımcı olduydular, benimkisi şehir bilgisi hakkındaydı ama olsun sonuçta turistik bir bilgilendirme almıştım. Orada daha çok cevap gelir.
  • ahahaha ne o çarşı ile teksas olayımı var
  • Emlakçılardan başka yol yok gibi görünüyor ama yine de babama sormam lazım o daha iyi bilir.
    Bir de istediğin bölgede çok gezmen lazım yani ordaki evleri falan incele genelde burada kiralık evler için evin penceresine ilan asıyorlar dikkatli ol kaçırma.
  • birafer her türlü soruna cevap verrebilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurmay34
    ADANADA YAŞAYAN BİRİ BANA YARDIM EDEBİLİRMİ ?

Hayır.

Edit : Şaka yaptım yardım edin arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 22 Aralık 2010; 17:52:22 >
  • sen istanbul çocuğusunda biz o.... çocuğumuyuz lann ne biçim laf o öyle :D:D:D:D
  • hocam istanbul'u bırakıp adana'ya taşınma konusunu iyi düşündünmü?..ben kolay intibak sağlayabileceğini pek sanmıyorum...
  • hocam önyargı oluşmasın adana türkiyede yaşanabilecek güzel şehirlendendir......ayrıca ucuz bi şehirdir...sosyal ortam ise cafe ve barlarla emin ol iyi bi seviyede....fakat burdada istanbul kadar olmasada trafik var.tek eksisi
  • Meyve-sebze fiyatının İstanbul'dakiyle farkını görünce sen de şaşıracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

sen istanbul çocuğusunda biz o.... çocuğumuyuz lann ne biçim laf o öyle :D:D:D:D

ya ne alaka paşam şunu demeye çalışıyorum şimdi tek yaşayacağım için soba falan filan gerenk yok tokide kaloriferli bulurum dediydim hani 2. olarak bir arkadaşımız iyi düşündünmü demiş o konuyada kısaca deyineyim evet çok düşündüm 2 yıldır düşünüyorum kız arakdaşım adanada uçak bileti araba benzini şusu busu aynıya geliyor 1 2.si benim adana da cep telefoncu bayilerim çok birde telefoncu dükkanı açarım mis gibi geçinir giderim sektörüme ve bilgime güveniyorum şimdi bir gıda üzerine iş yapmak adanada farklı maliyetleri farklı v.s ama cep telefoncu dükkanın varsa istanbuldada kontör 20 lira yada telefon örnek 100 lra adanada da öyle ee istanbulda kira 1000 lira adanada 400 lira öyle inşallah bir kişi bulurum yardım edebilecek yaz ayı olsa önceden gider bulur araştırırım şimdi hotel parası veremeye gerek yok kız arkdaşım araştıracak bende kendi çapımda birşeyler yapayım dedim forum aklıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Mersin İdman Yurdu vs Adanaspor a.ş.

İstenmeyen olaylar istiyoruz Adana gelebilecek misin Mersin`e

yalanını yiyim 2002 de sadce 1 otobüs 50 kişi mersine gelip, tavşan gibi kovalamadık mı sizi.neyin cakasını satıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.