ark.lar bilmiyorum nekadar haklıyım ama etrafta artık dürüst ve işi bilen bilgisayarcılar pek kalmadı,heleki benim yaşadığım yer Adana gibi biyerde hem ucuz,hem kaliteli ve seni olumlu yönlendirebilen bilgisayarcı inanın yok gibi bişey. Herkes malın satışına bakıyor ve son kullanıcı ne hallerde düşünen yok ama artık buna dur demek isteyen bir bilgisayarcısımız var,hey Adanalılara ve cevre ildeki ark.lara sesleniyorum www.garantipc.com dan şuan için adres ve telefonlarına ulaşabilirsiniz ama yakın zamanda online satış gibi kolaylıklarlada bizleri düşünen bir politikayla aramızdaki yerlerini sağlamlaştıracaklarını düşünüyorum! bende kendi ses sistemimi GarantiBilgisayar'dan temin ettim ve cidden çok memnunum, sizlerede tavsiye ederim. ilginiz için teşekkür ederim
web sitesi iyi değil. Online satış scriptleri ile çok daha güzel ve yararlı olur. Türkçe çok güzel scriptler var piyasada.
quote:
Orjinalden alıntı: www
web sitesi iyi değil. Online satış scriptleri ile çok daha güzel ve yararlı olur. Türkçe çok güzel scriptler var piyasada.
yorumun için teşekkürler ztn çok daha iyi ve faydalı bi siteyle gelecekler,şuanki yapım aşamasındaki bi site olduğu için sadece göstermelik,bende yeni sitelerini bekliyorum bakalım,inş başarılı ve herkese yararlı bi site olur