Şimdi Ara

AdanaDemirspor (ŞİMŞEKLER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkayer62

arkadaşlar bildiğiniz üzerine 1. lig basında fazla yok ben adanademir spor maçlarının gününü zamanını ve yayınlıyacak olan kanalı günü geldiğinde paylaşan yada yayınlıyan bi twitter veya facebook adresi var mı? bide bilen arkadaşlarda burdan paylaşırlarsa çok güzel olur olur bizde mümkün oldujça izleriz

Valla her zaman söylüyorlar mı bilmiyorum nerede maçın yayınlandığını ama sana 3 tane Facebook sayfası veriyorum:

Adana Demirspor

Adana Demirspor (taraftarlarınki sanırım)

Şimşekler

EDIT: Genelde söylüyorlar ya maçın nerede verildiğini. Hatta o sayfalarda gol olduğunda bile yazıyorlar. Bir de isterseniz biz de buradan maç tarihlerini ve nerede yayınlanacağını söyleriz haberimiz olunca. Zaten ya TRT1 verir ya TRT3. İkisi de vermiyorsa: TRT Spor Web. Buradan da yayınlanıyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PartizanMLKM -- 31 Ekim 2012; 23:06:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FreePartisan

quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

arkadaşlar bildiğiniz üzerine 1. lig basında fazla yok ben adanademir spor maçlarının gününü zamanını ve yayınlıyacak olan kanalı günü geldiğinde paylaşan yada yayınlıyan bi twitter veya facebook adresi var mı? bide bilen arkadaşlarda burdan paylaşırlarsa çok güzel olur olur bizde mümkün oldujça izleriz

Valla her zaman söylüyorlar mı bilmiyorum nerede maçın yayınlandığını ama sana 3 tane Facebook sayfası veriyorum:

Adana Demirspor

Adana Demirspor (taraftarlarınki sanırım)

Şimşekler

EDIT: Genelde söylüyorlar ya maçın nerede verildiğini. Hatta o sayfalarda gol olduğunda bile yazıyorlar. Bir de isterseniz biz de buradan maç tarihlerini ve nerede yayınlanacağını söyleriz haberimiz olunca. Zaten ya TRT1 verir ya TRT3. İkisi de vermiyorsa: TRT Spor Web. Buradan da yayınlanıyormuş sanırım.

cevap ve bilgi için teşekkürler hocam

• Güzel maçtı. Bakalım 6'da 6 olacak mı haftaya...
  • Maçımız bu pazar 16.00da TRT WEB TVde olacak.. (Buca deplasmanı)
    1461 Trabzon - Antep Belediye maçını veriyor televizyon bizim maçın yerine..Bir sürü taraftarı olan 2 takımın maçı!!!!!!!!! Sen ol da sinir olma arkadaş

Bu arada çok zor bir maça daha çıkıyoruz.Bu maçtan beraberlik bekliyorum bu kadar galibiyet serisi bile çok fazla 1. lig için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömersal -- 8 Kasım 2012; 0:52:01 >
  • "ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 04.11.2012 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 12.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmıstır..."

"PFDK'nın bu cezası dolayısıyla önümüzdeki Adana'da oynanacak 1461 Trabzon maçına sadece bayan ve çocuk taraftarlar stada alınacak."

-_-
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.