Şimdi Ara

//**//** Adanasporlular **//**// (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adanaspor ciddi bi geri dönüş yapıyorr iki senedir şampiyon tamamladı ligi.... maçlarına gidiyorum...nede olsa izllicek başka maç yok...bjk den sonra gelir ama ynede sewerim kaplanları
  • Adanaspor daha yetenekli futbolcu almalı bunlarla tsl ye çıkarsak biteriz
  • Konu çok gerilerde kalmış.Adanaspor bu yıl Bank Asya 1. Ligde ilk 2 maçını da galibiyetle tamamladı.Süper Lig için Adana ve Adanaspor çok istekli3. hafta maçımız Pazartesi günü sahamızda 20:30 da Çaykur Rizesporla.
  • Adanaspor'u sırf süper lige çıkması için destekliyorum Adanademirde çıksa her hafta stadda oluruz ailece
  • HAHEYYYY UP UP BUNDAN SONRA KONU GÜNCEL TUTARIM BEN
  • Konumuz çok gerilerde kalmış arkadaşlar.Bu hafta oyanan maçta sahamızda giresuna 1-0 kaybettik maalesef.Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada elimizdeki avantajı kullanamadık.
  • 27. Hafta Sonuçları

//**//** Adanasporlular **//**//

Son Puan Durumu

Bekle bizi süper lig geliyoruz

• Bundan sonraki haftalar maçlar çok heyecanlı geçecektir.Haydi Toros Kaplanları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ques7R

quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

HAFTAYA BANK ASYA 1.LİGDEYİZ

seneye düşecek takımların en başında gelir büyük bir ihtimal sizin oranın kaplanları

çok talihsiz bi açıklama olmuş..

ha unutmadan ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

27. Hafta Sonuçları

Son Puan Durumu

Bekle bizi süper lig geliyoruz

• Dün Kartal'ı sahamızda 1-0 yendik.Buca'da evinde puan kaybetti ve haftaya kümede kalma mücadelesi veren Ç.Rize deplasmanına gidiyor.Önümüzdeki iki maç bizim için final olacak.Eğer maçları kazanırsak Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum.
  • selam ben bucalıyım..süper lige çıkacak takımlar karabük - buca - adana..

adana 2. olamasa bile play offtan garanti çıkar..bizim izmir takımlarında iş yok ksk ve altay çıkamaz..bi tek konyada zorlanırsınız..yani 2. olamasanız bile dert etmeye gerek yok saydığım 3 takım %99 çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

selam ben bucalıyım..süper lige çıkacak takımlar karabük - buca - adana..

adana 2. olamasa bile play offtan garanti çıkar..bizim izmir takımlarında iş yok ksk ve altay çıkamaz..bi tek konyada zorlanırsınız..yani 2. olamasanız bile dert etmeye gerek yok saydığım 3 takım %99 çıkar

Şansımızı deniyoruz dostum.Belki 2. olarakta direk çıkabiliriz.Son maçlar çok çekişmeli geçecek.Umarım İzmir'in de 1 takımı bu yıl Süper lige çıkar.Koskoca Adana ve İzmir'in Süper Lig'de takımı yok.

• quote:

selam ben bucalıyım..süper lige çıkacak takımlar karabük - buca - adana..

Yok ya.Önce siz 2 olarak çıkında sonra diğer takımların çıkacağını söyleyin.Karşıyaka'da iş yok derken ne demek istediğni anlamadım.Eğer sizinle oynadığımız maçları seyretmişsen iş yok demen çok saçma olmuş.(2 maçta da çok iyi oynadık)

Bir de %99 diyor.Hadi bakalım göreceğiz

• yukardaki mesajda yanlış yazmışım pardon..siz izmir takımı değilsiniz..terörist gibi ayıryonuz izmir karşıyakayı 35 buçuk diye..kaç senedir çıkamadınız şimdi kıskan bucayı tamam mı..hafta sonu burda ol
  • quote:

yukardaki mesajda yanlış yazmışım pardon..siz izmir takımı değilsiniz..terörist gibi ayıryonuz izmir karşıyakayı 35 buçuk diye..kaç senedir çıkamadınız şimdi kıskan bucayı tamam mı..hafta sonu burda ol

Bucalıyım diyor birde. İmzasındaki resim buca resmi mi acaba ? Tabi bucaspor 2.ya hemen bucalı ol sen.

Biz kaç senedir çıkamıyorsak seni mi dertler ? Buca'nın yalakalıtan başka birşey yaptığı yok . Kıskanılacak bir şeyi de yok.

Sen önce bucaspor lu ol, sonra tartışmaya gir. Bizanslı zihniyete laf anlatıcak değilim.
  • tribünde Tam35Buca pankartlı KSKya dost olmak için bi taraflarını yırtan altyapı takımı Buca süperlige çıkacağına. zamanında Avrupada ülkemizi temsil etmiş Türkiyenin en büyük 5. şehrinin iki köklü takımından biri çıksın tabiki daha iyidir. playofftanda KSK veya Altay çıktımı tam süper olur
  • quote:

yukardaki mesajda yanlış yazmışım pardon..siz izmir takımı değilsiniz..terörist gibi ayıryonuz izmir karşıyakayı 35 buçuk diye..kaç senedir çıkamadınız şimdi kıskan bucayı tamam mı..hafta sonu burda ol

Sorunlu musun, sen kimsin de bize terörist diyorsun? 2-3 sene de artist kesilmişsiniz bakıyorum.İyi ki bir çıkıyorsunuz ama bizde çıkacağız.Çıkamazsak çok da umrumda..Biz senin gibi iyi gün taraftarı değiliz...1-2 sene önce buca alt ligdeyken neredeydin sen iyi gün taraftarı ?

Otobanda olanları unuttunuz heralde?Pardon senin bilmem mümkün değil.O aralar sen gsliydin.Bir ara bucanın yarısı göztepeliydi göztepe düşüşe geçince hemen bize yavşadınız resmen.2-3 maçımıza geldiniz diye dost mu olduk sanıyorsunuz ?Taraftar grubunuzun yaşı 14,15 zaten.

Allahın istanbullu çift takımlı adamı gelmiş artistlik yapıyor burada.

Al bucalı taraftarı:http://www.facebook.com/video/video.php?v=109363425770391&ref=ss

SONUNA KADAR 35 ½

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Sorunlu musun, sen kimsin de bize terörist diyorsun? 2-3 sene de artist kesilmişsiniz bakıyorum.İyi ki bir çıkıyorsunuz ama bizde çıkacağız.Çıkamazsak çok da umrumda..Biz senin gibi iyi gün taraftarı değiliz...1-2 sene önce buca alt ligdeyken neredeydin sen iyi gün taraftarı ?

Otobanda olanları unuttunuz heralde?Pardon senin bilmem mümkün değil.O aralar sen gsliydin.Bir ara bucanın yarısı göztepeliydi göztepe düşüşe geçince hemen bize yavşadınız resmen.2-3 maçımıza geldiniz diye dost mu olduk sanıyorsunuz ?Taraftar grubunuzun yaşı 14,15 zaten.

Allahın istanbullu çift takımlı adamı gelmiş artistlik yapıyor burada.

Al bucalı taraftarı:http://www.facebook.com/video/video.php?v=109363425770391&ref=ss

SONUNA KADAR 35 ½

ehuehuehuehe
    .
    Asıl terörist bunlar ya. Baksana hepsi eşgal.

• buca alt liglerdeyken nerde diyo adama bak yaa
    taraftar profili başarıya göre artar..göztepe süper ligdeyken bütün stad dolyodu..şimdi göztepe amatörde..hala çok taraftarı vardır ama eskisi kadar varmı ?

ksk amatöre düşünce sen taraftar sayının aynı kalacağınımı sanyosun..

öncelikle kendi takımınıza bakın..yanlışlarınızı görün neden her sene bank asyada sürünyoz diye okey
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.