tribünde Tam35Buca pankartlı KSKya dost olmak için bi taraflarını yırtan altyapı takımı Buca süperlige çıkacağına. zamanında Avrupada ülkemizi temsil etmiş Türkiyenin en büyük 5. şehrinin iki köklü takımından biri çıksın tabiki daha iyidir. playofftanda KSK veya Altay çıktımı tam süper olur
burda geçmişe falan bakmıyolar tamammı hakeden çıkyo..kendi takımın eskiden süper ligdeydi diye hala iyi sanma..oynayan iyici mücadele eden süper lige çıkar..çıkamayanda sadece konuşur
Bu hafta inşallah ilk 2'ye gireriz. Gerçi play-off'a kalsak ta bizi zorlayacak takım yok ta, yine de tek maçlı eleminasyon sistemi işte, ne zaman ne olacağı pek belli olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan35
buca alt liglerdeyken nerde diyo adama bak yaa taraftar profili başarıya göre artar..göztepe süper ligdeyken bütün stad dolyodu..şimdi göztepe amatörde..hala çok taraftarı vardır ama eskisi kadar varmı ?
ksk amatöre düşünce sen taraftar sayının aynı kalacağınımı sanyosun..
öncelikle kendi takımınıza bakın..yanlışlarınızı görün neden her sene bank asyada sürünyoz diye okey
Kendi takımınıza bakın diyorsunda niye karşıyakadan cacık olmaz diyorsun ?Kendi takımın çıksında sonra konuşuruz.
Özcan35 hala konuşmak istiyorsan özel mesaj at veya profilimdeki adresi ekle.
bak birader son mesajımı yazyom..karşıyakanın defansı iyi ama bu takımla süper lige çıkamaz..adana-konya bunlar çok sağlam rakipler..ancak şöyle olabilir..buca play offa kalır adana 2 inci olarak çıkar..ozaman size şans doğar..çünkü hakikaten buca maçında güzel oynadınız..
Bu hafta inşallah ikincilik geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan35
quote:
Orijinalden alıntı: SP3ctr3
tribünde Tam35Buca pankartlı KSKya dost olmak için bi taraflarını yırtan altyapı takımı Buca süperlige çıkacağına. zamanında Avrupada ülkemizi temsil etmiş Türkiyenin en büyük 5. şehrinin iki köklü takımından biri çıksın tabiki daha iyidir. playofftanda KSK veya Altay çıktımı tam süper olur
burda geçmişe falan bakmıyolar tamammı hakeden çıkyo..kendi takımın eskiden süper ligdeydi diye hala iyi sanma..oynayan iyici mücadele eden süper lige çıkar..çıkamayanda sadece konuşur
yanar döner BucaGalatasaylı kardeşim Aziz Şeboy muydu şu sizi bankasyaya çıkaran stadınızı yapan Bucagençe tesis yapan belediye başkanı. benim elimde konuşcak verilerim varki konuşabiliyorum sen ne yapıyorsun 1 senelik suni başarın ile GS ambleminle övünüp duruyorsun. bu sene çıkamayıp seneye kadroyu dağıtınca görürüm ben sizi.
bizim playoff'a kalmadan direkt çıkmamız lazım ama o da biraz zor görünüyor.. playoff'tan çok tırsıyorum..
bundan birkaç sene önce demirspor playoff oynuyordu bank asya için, 89 dk tek kale oynadı, bi türlü gol gelmedi. güngören bi defa 89'da kontradan geldi atıp çıktılar.. yani playoff hiç belli olmaz. umarım adana direkt 2'den çıkar..
playoff'tan da bi izmir takımı gelsin süper olur. öncelik ksk tabi ama buca da olur..
bu kadar hakim bey..
Ben de Adanalıyım ve Adanaspor'u tutuyorum. İlk 2'ye girip direkt çıkarsak çok güzel olacak. Başarılar diliyorum Adanasporumuza. Demirsporumuza da Bank Asya'ya çıkmasına başarılar diliyorum
Bu haftada kazandık.Buca takııldıHaftaya Buca inşallah puan kaybeder bizde kazanırız
İnşallah ilk 2 den çıkarsınız.Adanaspor daha sağlam bucadan
buca biraz zor puan kaybeder
Haftaya bizimkiler maça 78 puana ulaşmak için asılırsa kazanmanız zor, ama isterim Adananın çıkmasını, Bank Asyaya beraber çıktık, Süper Lige de aynı şekilde inşallah
Haftaya final olacak.Ben Süper Lige çıkabileceğimize hala inanıyorum.Karabük maçında da her zamanki gibi 5 Ocak'ta olacağım.
Karabükspora karşı pek bir şansınız oldugunu düşünmüyorum açıkçası hele 2 yıl önce adanapor adanademirspor birlikte çıkalım karabük kalsın mantıgınızdan sonra. Çıkar sahaya yeneriz adanasporu. Play-pff dan da büyük ihtimal altay çıkar.
İnş adana çıkar buca süper lige yakışmıyor yalaka takımın yalaka taraftarına lig a bile fazla.
adana çıkacağına buca çıksın ya ne kadar hain adamlarsınız ya sizin yüzünüzden bu şehir bir damla ileriye su attıramıyor arkadaş ayıp ya.
biraz şehrinize sahip çıkın.
adana çıkacağına buca çıksın.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
adana çıkacağına buca çıksın ya ne kadar hain adamlarsınız ya sizin yüzünüzden bu şehir bir damla ileriye su attıramıyor arkadaş ayıp ya.
ee yani +1
altay - karşıyaka - göztepe taraftar profillerini bu başlık altında çok net görebilirsiniz
Bügün maçtayım.Umarım lige çıkarız
@Zaris Senin gibi gerçek İzmirlilere görmek mutlu ediyor insanı.. İzmir Hainlerine inat çıkacağız inşallah bu ligden..
Bazı arkadaşlar sağlam filan demiş yok yakışmıyor demiş neden diye sorabilir miyim?? Bucamız Adana ile yaptığı 2 maçı da farklı yendi hiç mi için sızlamaz yaa 2 maçtır yenen takım hele ki memleketin takımı çıkmasın hak etmiyor diyorsun Adana hak ediyor diyorsun.. Helal olsun valla devam et böyle.. Süpersiniz.. Söylenecek söz bulamıyorum size.. Herkese davalarında başarılar..
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
sen kimsin ya sanamı sorcaz keyfimizin kahyasımısın bucalı yalakalar zamanında yanımızdan ayrılmazlardı GÖZTEPE düşüş yaşayınca birazda başarı gelince bir tarafları kalktı maçlarda abilerine laf eder oldular döndüler ksk yalakası oldular oda olmadı bakarsın şimdi iki yalaka taraftar birleşirsiniz zamanında bizim takımımız düşüşteyken kim bizimle beraberdi hanginiz üzülüyordunuz şimdi izmirlilik taslıyorsunuz hadi ordan önce kendi takımımın izmire yaptıgı hainliklere bak ondan sonra konuş hiç bişeyden haberi olmayanlarda yorum yapmasınlar kendi takımlarına baksınlar.