Şimdi Ara

AdanZyeTadilat Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye’de ki seçkin birçok markanın yetkili satış bayisi olmakla birlikte, Türkiye yetkili distribütörü olarak ithalatını gerçekleştirdiğimiz ürünlerin satışını yapmaktayız. İthal ürünlerimiz hakkında bilgi edinmek için Guneyildizi adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Tadilat Şirketi olarak hem ithal ürünlerimiz hem de yetkili bayisi olduğumuz ürünleri sizlere en uygun fiyat avantajı, uygulama desteği ve hizmet garantisiyle sunmayı hedefliyoruz.

Hizmetlerimiz

1)Ev tadilatı: AdanZyeTadilat ekibi olarak ev tadilatı işlerinizi profesyonel bir şekilde ve uygun fiyatlarla yapmaktayız. Ücretsiz keşif hizmetimiz sayesinde sizlerin evini ve ya ofisini keşfe geliyoruz. Ev tadilat işleri denilince akla gelen ilk adres olan AdanZeye tadilatın merkezi İstanbul/Kadıköy'de bulunmaktadır. Hizmetimizden yararlanmak için 02163371725 nolu numaradan bize ulaşmak.

2)Komple Tadilat: AdanZyeTadilat şirketi inşaat halinde bulunan yıkım, döküm gibi komple tadilat hizmeti gerektiren işlerinize anahtar teslim komple tadilat hizmeti ile karşılık veriyor.

3)Banyo Tadilatı: Banyonuz çekilemez durumda mı? yada fayanslar eski sökülüp yerine yeni fayanslar mı takılması lazım? HİÇ dert etmeyin sizlerin rahatlığı için banyonuza çeki düzen veriyoruz. Banyo tadilatı gerektiği durumlarda; cebinizi yakmayacak fiyatlar ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaya devam ediyoruz. Üstelik Garanti ve YapıKredi Bankasına 12 taksit imkanları ile...

4) Mutfak Tadilatı: Hanımların ikinci evi olan mutfaklara farklı bakış açıları kazandıran AdanZyeTadilat ekibi, sizlerin mutfağını en geniş, en ferah,en düzgün şekli ile sizlere teslim etmeye kararlı. Mutfak tadilatı gerektiren durumlarda; bize ulaşın detayları siz düşünmeyin biz düşünelim.

• Firma ve firma sahibi kesinlikle taahhütlerini yerine getirmiyor. Anlaşma yapılana kadar her talebinizi en iyi şekilde yapacaklarını söylüyorlar fakat işe gelince sizin hiçbir istediklerini yapmayıp kendi beğenilerine göre iş yapıyorlar. Talep ettiğiniz malzemeleri değil kendi ellerinde olan malzemeleri kullanıyorlar. Ayrıca kesinlikle malzeme bilgileri yok. Tadilat süreci başlı başına zorlu bir süreçken bir de bu firmanın yarattığı hayal kırıklığı tadilat ve dekorasyon fikrinden soğumanıza neden oluyor. Profesyonel olmayan bu firmadan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Hatalarını kabul etmedikleri hoş olmayan tutumlarla karşılaşıyorsunuz. Umarım kimse bizim gibi bu firmanın mağduru olmaz...
  • Mükemmel bir çalışma başarılarınızın devamını dilerim
    Harika bir site
  • Güler Hanım, Ben AdanZyetadilat.com firmasının sahibiyim. Attığınız eleştiri maili üzerine arkadaşlarımdan sizin işiniz ile ilgili detayları almak istedim. Ancak ne isminizle ne de soy isminizle bir kayıt bulamadım. Eğer kullandığınız isim gerçek isminiz ise bu isimde bir müşterimiz olmamış daha önce!
    Ancak gerçek isminiz farklı ise lütfen buradan gerçek isminizi de paylaşın bizimle çalışıp çalışmadığınızı öğrenelim ve eğer sizi mağdur etmişsek gereğini yapalım. Ben firma sahibi olarak bugüne kadar hiçbir müşterimi firmamdan kaynaklı sebeplerden dolayı mağdur etmedim ve etmem de!.... Müşteri memnuniyeti bizim için önde gelir.
    Bunu bizimle çalışan müşterilerimiz de bilirler.

Saygılarımla..
  • Güler Beste G kullanıcısına yanıt
    Güler Hanım (sözde ama kim olduğunuzu iyi biliyorum ) rakip olduğunuzu ne kadar güzel ifade etmişsiniz. Başaramadığını ve asla başaramayacağınız mevkilere bu firma ulaştığı için neden çekemiyorsunuz anlamıyorum. Firma benim babamın oğlu değil ben sadece bir süreliğine web master görevi aldım firma ile birlikte uzun süre çalıştım. Ancak bana verdikleri sözde harfiyen durdular.

Bir firma verdiği sözde durmazsa her alanda durmaz. Kusura bakmayın ama ciddi manada kendinizi küçümsemişsiniz. Firmanızın ismini biliyorum ve üstelerseniz açıklarım bütün forumlarda haberiniz olsun.
  • cem_uar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.