Eurocert Belgelendirme ve Danışmanlık
Site Adı: Eurocert
Site Adresi : https://www.eurocert.com.tr/default.aspx
Açıldığı Tarih: 2023 (Yenilendi)
Sitede kullanılan altyapı : ASPX
Site İçeriği & Amacı : Eurocert Belgelendirme, işletmelerin kalite standartlarına uygunluğunu belgeleyen ve rekabet avantajı sağlayan sertifikasyon ve danışmanlık hizmetleri sunan önde gelen bir kuruluştur. Sistem belgelendirme, ürün belgelendirme, CE belgesi ve sosyal uygunluk alanlarında uzmanlaşan Eurocert Belgelendirme, müşterilerine sektördeki en güncel standartlara uygunluğu garanti ederek başarılı olmalarına yardımcı olmaktadır. Ayrıca şirketimiz Türkiye'de ve dünyanın birçok ülkesinde Helal Gıda Belgesi alanında da lider konumdadır.
Sistem Belgelendirme Hizmetlerimiz
Eurocert, ISO 9001 (Kalite Yönetim Sistemi), ISO 14001 (Çevre Yönetim Sistemi), ISO 45001 (İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi), ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi) gibi uluslararası standartlara uyumlu sistem belgelendirme hizmetleri sunmaktadır. İşletmeler, Eurocert ile çalışarak, müşteri memnuniyetini artırabilir, verimliliği yükseltebilir ve süreçlerini daha iyi kontrol edebilirler.
Düşük Fiyatlı Ürünlerin Kargosu
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var hepsiburada ve trendyol gibi sitelerde adamlar bir pil bile satıyor. Kargosu 5 TL den fazla olan ürünü 4,5 TL ye nasıl satabiliyor. Komisyon + Kargo vs derken külliyen zarar olmuyor mu? Lütfen bu konuda bilgili arkadaşlar yazsın.
Yet Çeviri Ltd.
LİDER PROFESYONEL TERCÜME BÜROSU
Yet Çeviri Ltd. Türkiye'de ve dünya da 60 tan fazla dilin profesyonel tercümesini yapan uluslararası bir tercüme bürosu. 2009 yılında kurulan şirket 112 ülkeye çeviri alanında profesyonel hizmet sağlayan şirketimiz; müşteri memnuniyetini birinci önceliği yaparak tercüme büroları arasında lider konuma gelerek Türkiye'ye döviz girdisi sağladı. Uzman tercüman kadrosu genç ve dinamik 30 u aşkın freelance tercüman ile iş birliği yaparak UNİCEF, NATO, UNESCO,UEFA ve daha nice ulusal ve uluslararası toplantılara simultane tercüme hizmeti sağladı. 2009-2020 Yılları arasında 400 + uluslararası toplantı veya konferansa çözüm ortağı olduk.
Eğitimli Profesyonel Kadro
Türkiye'nin önde gelen üniversitelerin dil bölümlerinden mezun tercümanlar ile çalışıyoruz. 15 yılı aşkın çalışma tecrübesi olan editörler ile çalışarak hata oranını sıfır düzeyinde tutuyoruz. Tecrübeli genç ve dinamik tercümanlarımız ile bugüne kadar 50.000'den fazla projeye imza attık 15 milyardan fazla kelimeyi tercüme ettik. Binlerce müşterinin dünyaya açılan sesi olduk.
Dizi ve Film Çeviri Sektöründe Türkiye'de Lider
2011 yılından bu yana çeviri sektöründe hem Türkiye'de hem de dünyanın saygın ülkelerinde verdiğimiz yerelleştirme, dizi ve film çeviri hizmetinde liderliği elimizde tutuyoruz. Türkiye'nin önde gelen film ve dizi yapımcıları ve prodüksiyon şirketleri ile çalışarak 50'den fazla Türk dizi ve programını 30 dan fazla farklı dile çevirerek tarihte görülmemiş bir rekor kırdık.
Yabancı Dillere Çevirdiğimiz Bazı Türk Diziler
Muhteşem Yüzyıl, Ezel, Adını Feriha Koydum, Diriliş Ertuğrul, Kuzey Güney, Umutsuz Ev Kadınları ve daha adını sayamayacağımız 30+ fazla diziyi Ortadoğu'dan Asya'ya ve Amerika'ya kadar uzanan çok dilli bir serüvene çözüm ortağı olduk.
Saretem.com Toptan Satış Mağazası
|
EgzersizveDiyet.com Açıldı
|
YET Çeviri LTD. Yenilendi
|
HorozOğlu Evden Eve Nakliyat
|
Tercüme Şirketi
|
AdanZyeTadilat Hizmeti
|
Dell windows 8 sorunu
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.536 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Site Tanıtımları