Şimdi Ara

Adapter 1 no harddisk is detected ! kafayı yemek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcme nod 32 i yükledim birkaç virü buldu sildi, bilgisayrı kapandım daha açılmıyor
    Adapter 1
    No Harddisk is detected yazıyor

Bir sitede aşağıdaki yazıyı buldum ama esata nedir nasıl disable edilir bilmiyorum?

I finally solved the problem!!! I went to the intel website and did a live chat with one of the reps and he told me that it was no problem. It was normal because i have an external Esata port and what i have to do is go into the bios and disable the Esata under peripheral configuration. Felix I finally got it and thanks to you. You were very close in solving it. Esata needed to be disabled. Ok thanks for you help once again man

Yardımınıza ihtiyacım var

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_kupel

pcme nod 32 i yükledim birkaç virü buldu sildi, bilgisayrı kapandım daha açılmıyor
    Adapter 1
    No Harddisk is detected yazıyor

Bir sitede aşağıdaki yazıyı buldum ama esata nedir nasıl disable edilir bilmiyorum?

I finally solved the problem!!! I went to the intel website and did a live chat with one of the reps and he told me that it was no problem. It was normal because i have an external Esata port and what i have to do is go into the bios and disable the Esata under peripheral configuration. Felix I finally got it and thanks to you. You were very close in solving it. Esata needed to be disabled. Ok thanks for you help once again man

Yardımınıza ihtiyacım var

Şimdiden teşekkürler...

Bios ayarlarınızı fabrika ayarına alın...F12 yada F9 olması lazım bios u açtığınız anda ekranın altında yazar zaten tuşların ne işe yaradığını.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.