Merhaba arkadaşlar. Seviyem A2+ sayılır. B1'e geçmek üzereyim. Elimde aşağıdaki 4 kitap mevcut. Hangi şekilde ilerlemem gerektiğini bilmiyorum. a) Reader at Work 1 -> Reader at Work 2 -> More to Read 1 -> More to Read 2 b) Reader at Work 1 -> More to Read 1 -> Reader at Work 2 -> More to Read 2 a veya b şıklarından hangisine göre ilerlemek gerekiyor? Teşekkürler. |
Reader at Work 1-2 ve More to Read 1-2 | Hangisinden Başlayacağız?
-
-
a şıkkından devam et bence
-
Ben de o şekilde düşünüyorum ama bir bilen varsa danışayım diye bekledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçtiğimiz hafta sonu kitapçıda inceledim.
More at read 1 ve 2 , Reader at work 1- 2 ' nin yeni parçalar ile tekrar basılması gibi düşünüle bilir.
More at read 1 ile Reader at work 1 ' seviyesi aynı.
More at read 2 ile Reader at work 2 ' seviyesi aynı.
Bu neden ile devam kitabı gibi düşünülmemeli. Reader at work 1 ve more at read 1 ve reader at work 2 ve more at read 2 şeklinde olabilir. Ama bu da çok fazla gelebilir bilemiyorum. İki seriden birisi seçilip okuna bilir. Uzun süre ara verdim. Gerileme olmuş ise more at read 1 alırım. Seviyemi tazelemek için. Şuan reader at work 2 kitabındayım. Zorlanma düzeyim normal olursa, more at read 2'yi alarak pekiştirme yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benservetcan -- 27 Şubat 2024; 21:26:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X