İngilizce seviyem A2-B1 arasında diyebiliriz, hatta biraz zorlarsak B1 de diyebiliriz. Şu anda hızlıca grammar tekrarı yapıyorum, yakında da alt yazılı dizi izlemeye başlayacağım. Bu durumda bu iki set ilerlememe yardımcı olur mu ve eğer olur diyorsanız en yüksek verimi almak için nasıl kullanılmalı sizce? Temel hedefimden de bahsetmek gerekirse; ilk önce İngilizcemi geliştirmek istiyorum tabii, hem gündelikj kullanım için hem de okuldaki dersler için ama yılın sonuna doğru sınava yönelik -toefl ya da ielts- çalışmaya başlamak gibi bir planım var. Grammar kitabı olarak grammar in use serisinin ilk iki kitabı var şu an ama daha başlamadım, sınava hazırlık sürecinde kullanmayı düşünüyorum açıkçası. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagjir -- 17 Ağustos 2023; 13:59:15 > |
Reader at Work ve More to Read: Neleri Farklılaştırır?
Reader at Work ve More to Read, e-kitap okumak için kullanılan iki popüler uygulamadır. Ancak, aralarında dikkate değer farklılıklar bulunur.
Anahtar Özellikler
- Reader at Work: İş odaklıdır ve PDF dosyalarına vurgu yapar.
- More to Read: Daha rahat bir okuma deneyimi sunar ve daha geniş bir e-kitap formatı yelpazesini destekler.
PDF Desteği
Reader at Work, PDF'leri görüntülemek ve yönetmek için optimize edilmiştir, bu nedenle iş belgeleri ve teknik kılavuzlar için idealdir. More to Read da PDF'leri destekler, ancak Reader at Work kadar gelişmiş PDF özelliklerine sahip değildir.
E-Kitap Formatları
More to Read, EPUB, MOBI ve TXT gibi daha geniş bir e-kitap formatı yelpazesini destekler. Bu, romanlar, dergiler ve kişisel belgeler dahil olmak üzere çok çeşitli içeriklere erişmenize olanak tanır.
Arayüz
Reader at Work, işlevselliğe odaklanan daha basit bir arayüze sahiptir. More to Read, daha kullanıcı dostu bir arayüz sunar ve okumanızı kişiselleştirmek için daha fazla seçenek içerir.
Ek Özellikler
More to Read, sosyal paylaşım, yer imi oluşturma ve metin vurgulama gibi ek özellikler sunar. Reader at Work ise iş odaklı özelliklere sahiptir, örneğin dosya yönetimi ve iş birliği araçları.
Hangi Uygulama Sizin İçin Doğru?
Uygun uygulama seçimi, özel ihtiyaçlarınıza bağlıdır. İş belgelerini görüntülemek ve yönetmek için Reader at Work idealdir. Daha rahat bir okuma deneyimi ve çeşitli e-kitap formatları desteği arıyorsanız More to Read daha iyi bir seçim olabilir.
Daha Fazla Bilgi İçin
More to Read hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi web sitesine bakabilirsiniz: https://moretoread.com/
Reader at Work 1 PDF indirmek için şuraya göz atın: https://www.readeratwork.com/download-reader-at-work-1-pdf/