Şimdi Ara

Your computer does not meet the minimum specifications necessary to run this software

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2 gun once pcye format attırdım Eskiden Vista businessdi simdi Xp pro. sp3 . Eskiden oynadıgın pes 2010 oyununu yukledim.
    "Warning:
    Your computer does not meet the minimum specifications necessary to run this software. You may experience errors during operation. The video card does not have the necessary specifications. (GPU:VRAM 128mb)"

hatası veriyor ve "Durdur, Yeniden dene, Yoksay" seçenekleri çıkıyor. Yoksay dedigimde rezil grafiklerle oyun açılıyor.
    Ayarları düzeltmek icin settingse girdiğimde
    ''Warning:
    Your computer does not meet the minimum specifications necessary to run this software. You may experience errors during operation'' seklinde bir hata alıyorm.tamam deyince giriyor settingse ancak eskiden mediumda rahatlıkla oynarken Mediuma alamıyorum grafik detaylarını lowda kalıyor.Settingsde specificationsda VRAM Unable diyor ve 0 MB gözüküyor.
    İşte bu da laptopumun özellikleri:
    HP Compaq 6730b Dizüstü bilgisayar
    Windows XP professionel service pack 3
    İşlemci : İntel(R) Core 2 Duo CPU P8400 @ 2.26 GHz (2 CPUs), ~2.3 GHz
    Bellek: 2 GB RAM
    EKRAN
    Aygıt
    Yonga Türü:Mobile İntel(R) 4 series Express Chipset Family
    Bellek Boyutu: 1024 MB
    Shader 3.0
    Bağdaştırıcı Dizesi: Mobile İntel(R) GMA X4500HD

Evet arkadaslar bundan daha acık anlatamazdım herhalde sorunum ne olabilir sizce? Driver guncelle demeyin lütfen linkiyle birlikte söyleyin dun aksam 2 tane driver indirdim ikisinide kabul etmedi pc.

• anladığım kadarıyla sorun ekran kartından kaynaklanıyo. daha önce aynı pc de bu oyunu oynayabildiğini varsayarsak sorun olarak ta ekran kartı görünüyorsa bence ekran kartının driverini guncelleyemedin. kartın modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3687780&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3687777&swLang=38&taskId=135&swEnvOID=1093

driverini burdan mı indirdin ? burası değilse bi bak bütün driveri mevcut,hp nin

Hayır abi burdan indirmedim intelin sitesinden baktım Ancak bu sitede Grapıchs Drivers da 2 download secenegi mevcut Ben pek anlamam bu teknik servis islerinden biraz daha yardımcı olursan sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: egmc

anladığım kadarıyla sorun ekran kartından kaynaklanıyo. daha önce aynı pc de bu oyunu oynayabildiğini varsayarsak sorun olarak ta ekran kartı görünüyorsa bence ekran kartının driverini guncelleyemedin. kartın modeli nedir?

zaten kac gndur kime sorsam aynı cevabı verdiler Ekran kartımın modelini belirttim tekrar sormandaki sebebi anlamadm
  • o ekran kartı pes 2010 u . 1280x720 de min detayda sorunsuz oynatıyor. arkadaşa aldıgımız 800tl lik notebookta denemiştim:)
    günce driver kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkutay94

quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3687780&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3687777&swLang=38&taskId=135&swEnvOID=1093

driverini burdan mı indirdin ? burası değilse bi bak bütün driveri mevcut,hp nin

Hayır abi burdan indirmedim intelin sitesinden baktım Ancak bu sitede Grapıchs Drivers da 2 download secenegi mevcut Ben pek anlamam bu teknik servis islerinden biraz daha yardımcı olursan sevinirim :)

Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ilk önce 1i indir kur ve dene olmazsa 2incide olması lazım
    tahminimce;

/>

• Herseyi denedim ancak sonuc hüsran :( Biraz once mafıa yı yukledim Orada da 0 Mb gozukuyor VRAM ım .
  • oyunun son patchini yükle, muhtemelen problemin ortadan kalkacak. kronik bir problem ve çözümü patchlemekten geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 26 Şubat 2010; 5:05:39 >
  • Patch derken nerden bulabilirim link yasaksa da en azndan patcin adını fln soyleseniz?
  • Deli olcam ya Driverlar guncel oyundan resmi patci yukledim hala aynı VRAM 0 MB gözüküyor GTA 4 u yukleyen calstıran pc Pes 2010 da mediumda oynatmıyor:S
  • Yokmu arkadaslar baska dusuncesi olan?
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama pes 12 çıktıktan sonra bu sıkıntıyı yaşayacak çok arkadaş çıkacaktır ve google amcada bu sayfaya da yönlendirme var kolaylık olması amacıyla bilgileri buradan da paylaşıyorum
    Bende ise asus dizüstünde sorun yarattı yiğenim oyunu kurmamı istedi ve oyunu kurmama rağmen (GPU:VRAM 128mb)" hatası alıyordum, google amcaya sordan araştırdım driveri güncelle çıktı ve güncellemeyi yaptım 6.6 olan değer 6.7 oldu tam tamam dedim yine çalışmadı sonra aşağıda yazdıklarımı yapınca sorun düzeldi.
    nvdia denetim masası
    bir görev seçin
    3d ayarları
    3d ayarlarının yönetilmesi
    genel ayarlar
    tercih edilen grafik işlemcisi

iki tane ekran kartı olunca otomatik seçimde pes12 onboard ı ilk alıyor ama siz bunu değiştirdiğinizde nvdia denetim masasından sorun kalkıyor.

Umarım İşe yarar.
    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haytahayat -- 29 Ekim 2011; 11:41:51 >

• sorun ekran kartında ekran kartını güncellemen gerek !
  • genelde bu sorun ge force de çıkıyo çözüm için driveri ni indirhttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
  • bende muhtemelen crack den dolayı oluyor denilenler bir işe yaramıyor crack sorununa çözüm bulabilen oldu mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.