|
Bildirim
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Alakası yok, ssd pasif soğutma ile bile iyi bir performans gösteriyor olabilir. Burada yapılan şey soğutmayı güçlendirip aynı parçadan daha fazla verim alabilmek. Eğer senin mantığınla düşünürsek tüm işlemcileri stok soğutucu ile kullanmamız gerekir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet işlemci içinde aynı düşüncedeyim. pasif soğutma yetmiyor ise teknolojisi emekleme aşamasında demek. soğutma olmadan işimi görecek işlemci dünya üzerinde yok diyebilirsin buna itirazım yok. ama işini gören o işlemci benim gözümde ilkel bir teknolojidir geliştirilmesi gerekir. |
|
|
Ben ne 3 u ne 4 u hıc bır zman 60 dereceye cıkartmadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 1 Haziran 2023; 4:11:53 > |
Tanıtılan ve ilk piyasaya çıkan ürünü özelliklerini sonradan değiştirdikleri gibi durumlar var. Sitede haberi var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
normaldir onların hızı 3000-7000 arasında değişiyor minimum 2 kat hız farkı var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet normal de; o kadar hıza ne gerek var ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Haziran 2023; 12:27:18 > |
oyunlar GDeflate kullanmaya başladığında farkı göreceksin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |