haberi veren arkadasa tesekkurler.. ayrıca sayenizde iparaya uye olup kargo odemeden siparişimi geçtim
iparaya bende üye oldum ama onay istiyor şimdi atm ye gitmeye üşendim
onaylamaya gerek yokmuş iparada direk geçtim siparişi kargo ücreti de yokmuş spr oldu :)
quote:
Orijinalden alıntı: tribal_dns
carrefour adata hdd usb 3 1tb lıklaını veriyordu 200 tl ye 2.5 inch o kampanya tekrar gelirse kesin alırım
tam emindğilim ama kipada 195tl olması lazım
stok bitmiş fiyat iyiymiş usb 3.0 için alanlara hayırlı olsun.
şimdi aradılar webdenal dan ürünü tedarik edemedikleri için para iadesi yapıcaz dediler :) gönderemeseler de arayıp iade ediyoruz diyip haber vermeleri kaliteli firma olduğunu gösteriyor :) teşekkürler webdenal..
quote:
Orijinalden alıntı: tyildiz07
şimdi aradılar webdenal dan ürünü tedarik edemedikleri için para iadesi yapıcaz dediler :) gönderemeseler de arayıp iade ediyoruz diyip haber vermeleri kaliteli firma olduğunu gösteriyor :) teşekkürler webdenal..
İnsan gibi insan çıkmışlar sevindim. Gold gibi yapsalardı üzülürdüm. Alanlara hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: alfatime
quote:
Orijinalden alıntı: tribal_dns
carrefour adata hdd usb 3 1tb lıklaını veriyordu 200 tl ye 2.5 inch o kampanya tekrar gelirse kesin alırım
tam emindğilim ama kipada 195tl olması lazım
usb 2 1tb kipada 181 tl idi carrefour adatayı geçen ay 220 tl den satışa sunmuştu usb 3 2.5 1tb mart ayında da 200 tl den satmıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme