Şimdi Ara

Adata USB3 8GB Memory

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USB2 olanlardan bile daha ucuz. İhtiyacı olan kaçırmasın. Fiyat 12 lira

http://www.webdenal.com/a-data-8-gb-s102-usb-3-0-bellek_375569.html?ref=akakce&v=0.79.1

• Belleğin kalitesini bilmem ama güvenilir ve hızlı çalışan bir firma.
    Müşteri temsilcileri ilgili,sorununuz olduğunda ilgileniyor ve müşteri lehine çözüyorlar.
    Özellikle şu son gold ve hızlıal olayından sonra ilaç gibi gelir.
  • üründen bende var. Fazla ısınması dışında hiçbir problemi yok. Biraz kalındır diğer belleklere göre. Ama 8 gb hafıza arayanlar için fiyat gayet iyi. Ben 25-30 lira arası bişeye almıştım. 16 sını bulursanız onun yazma hızları daha iyidir bundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 13 Haziran 2012; 19:33:23 >
  • 2 ay önce 35TL' den alanlar şu an ne düşünüyorlar acaba....
  • bi bellek için 7,08TL kargo parası alıyor bu terbiyesiz firma
  • Yuha kargo feciymiş
  • Kargoyla beraber bi avantajı kalmıyor...

Kargoyuda mecburen seçmek zorunda olduğumuza göre
  • yerinden alınabilir imkanı olan varsa, metrocity'nin arkasında kalıyor,

sakın akbil parası vercem ,kargo parasına denk gelecek yazmayın,
    aylık akbili olan ve yolu oraya düşenler için geçerlidir dediğim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

bi bellek için 7,08TL kargo parası alıyor bu terbiyesiz firma

ben bu firmadan buzdolabi almistim o da 7,08 tl kargoyla gelmisti.. (gerci o zaman 5,90 tl idi...)
    hb ile kavga ettikten sonra buradan yapiyorum alisverislerimi.. bi yamuk gormedim henuz..

bu arada 11mb/s yazma hizi usb3 icin az degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankyra75 -- 13 Haziran 2012; 22:12:19 >
  • 2 hafta kadar önce buradan almıştım 16 liraya.İzmirde oturanlar kaçırmasın.Üstelik depo teslim (yerinden aldım) olarak satın aldım kargo parası vermeden çok ama çok hesaplı ve akıllı bir alışveriş oldu.Şiddetle tavsiye ederim.Özellikle İzmirli hemşerilerime.

http://www.antifiyat.com/?urun-11078-A-DATA-8-GB-S102-USB-3-0-BELLEK.html&ref=akakce&v=1.88.7
  • carrefour adata hdd usb 3 1tb lıklaını veriyordu 200 tl ye 2.5 inch
    o kampanya tekrar gelirse kesin alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 14 Haziran 2012; 0:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Yuha kargo feciymiş

iPara ile alırsanız kargo bedava!
  • bu bellekten bende 2 tane var performansı çok çok iyi kaçırmayın derim
  • ADATA 'nın bu ürünü harika... Uzun süredir kullanıyorum, hiç sorun yaşatmadı.

PERFORMANS TESTİ için geçen aylarda açtığım konuya bakabilirsiniz...
    http://forum.donanimhaber.com/m_60408175/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_60408175
  • Bireysel müşterilerden bile kargo firmaları 7 TL ücret alırken bunların 7 kusur TL istemeleri ayıp olmuş...

Resmen "fiyatı ucuz tut, kargodan kazan!" mantığı... O paranın en az 4-5 TL'si firmanın cebinde kalmıyorsa ne olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2 ay önce 35TL' den alanlar şu an ne düşünüyorlar acaba....

Baslarını ellerinin arasına almışlardir ve yeni dogan güneşe lanet okuyorlardir, hatta bu gece toplasip meyhaneye gitmislerdir ustune ustuk aralarindan bazilari intihar bile etmis olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Bireysel müşterilerden bile kargo firmaları 7 TL ücret alırken bunların 7 kusur TL istemeleri ayıp olmuş...

Resmen "fiyatı ucuz tut, kargodan kazan!" mantığı... O paranın en az 4-5 TL'si firmanın cebinde kalmıyorsa ne olayım.

kalmıyo arkadaşım saçma sapan konuşma. Sen hayatında hiç kargo göndermedin heralde iPara ile al kargo bedava gelipte ağlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2 ay önce 35TL' den alanlar şu an ne düşünüyorlar acaba....

Baslarını ellerinin arasına almışlardir ve yeni dogan güneşe lanet okuyorlardir, hatta bu gece toplasip meyhaneye gitmislerdir ustune ustuk aralarindan bazilari intihar bile etmis olabilir.

Türkiye'de bu kadar küçük düşünecek insan sayısı oransal olarak azdır diye düşünüyorum.
    Teknolojik ürünlerin fiyatlarının çok inişli çıkışlı olması hemen herkesin alışık olduğu bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: quartiNo

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Bireysel müşterilerden bile kargo firmaları 7 TL ücret alırken bunların 7 kusur TL istemeleri ayıp olmuş...

kalmıyo arkadaşım saçma sapan konuşma. Sen hayatında hiç kargo göndermedin heralde iPara ile al kargo bedava gelipte ağlama.

Fillo kargo(arasın alt kuruluşu) ile anlaşmamız var istanbuldan türkiyenin heryerine 3 TL'ye kargo yapabiliyorum.(paket dosya)

Ki biz aylık ortalama 1000 1500 TL kargo gönderiyoruz böyle anlaşmamız var eminim bu webdenal onlarda 2 TL gibi bir ücrete gönderiyordur.

Kargo senin sandığın gibi öyle büyük paralar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 14 Haziran 2012; 11:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yerinden alınabilir imkanı olan varsa, metrocity'nin arkasında kalıyor,

sakın akbil parası vercem ,kargo parasına denk gelecek yazmayın,
    aylık akbili olan ve yolu oraya düşenler için geçerlidir dediğim....

SELAM,
    MAGAZADAN SATIŞ YAPIYARLARMI KESİN EMİNMİSİN
    ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM

evet, ara söyle, alışverişini yap, ürün 2 gün sonra gelir, o zaman gider alırsın
    ama önce ara, çünkü kargoyu 10 lira yapmışlar, kargodan kar ediyorlardır belki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.