Şimdi Ara

'Aday Olcağım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi Sadettin Saran, “Fenerbahçe için başkanlığa adaylığım söz konusu. Ciddi bir teveccüh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım” dedi.

“Çanakkale Boğazı’nı Yüzerek Geçme Yarışması”na katılan Saran, yarışma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulunun, olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldığını hatırlattı.

Başkan adaylığı konusunda büyük bir destek aldığını belirten Saran, şöyle konuştu:

“Bugün biraz fazla yüzdüm ama bitirdim. Çanakkale Boğazı’nda yüzmek gerçekten çok güzel. Zaten önemli olan burada hep birlikte olabilmek. Organizasyon da çok güzel. Fenerbahçe için başkanlığa adaylığım söz konusu. Ciddi bir teveccüh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım. Zaten bugün de Fenerbahçe için fazla yüzdüm. Kafam daldı gitti. Fenerbahçe’yi düşüne düşüne gittik.”

AMK Spor

•  'Aday Olcağım'

kaslı başkan mı olur lan
  • Baskan adayim Aykut Kocaman 40 kere yazarsam olur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

'Aday Olcağım'

kaslı başkan mı olur lan

'Aday Olcağım'

Olur olur bal gibi olur

• Bu adamın başkan olmasını istiyorum
  • Hadi inşallah.
  • Aziz izin vermeden nereye oluyor.Adamın cezası var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam genç hemde parasını 2ye bile katlayabilir uzun yıllar Fenerbahçe'nin başkanı olup istikrarlı bir sportif süreçte geçirebilir bu başkanı tuttum ben gel yarın işe başla sadettin başkan :D
  • benim de gözüm tuttu olabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Baskan adayim Aykut Kocaman 40 kere yazarsam olur belki

40 Kere Aykut Kocaman Olur belki
  • Saran iyidir yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

'Aday Olcağım'

kaslı başkan mı olur lan

• Futboldan çok iyi anlayan biri ve sporcu bir kişi, Bence başkan olursa fenerbahçenin kötü imajıda düzelebilir. Medya desteğinide büyük ölçüde alır. Ben sportif olarak en başarılı başkan olacağını düşüyorum. Şahsen ferit şahenk veya sadettin saranın başkan olmasını isterim.
  • [size=3]"...Zaten bugün de Fenerbahçe için fazla yüzdüm. Kafam daldı gitti. Fenerbahçe’yi düşüne düşüne gittik.”
  • Yuzucu olmasi diger branslar icin de sans aslinda, umarim Azizsiz ve hak edenin baskan oldugu bir secim olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadettin Saran'ın başkanlığı kazanmasını çok istiyorum. Saran'ın başkanlığında kulüp çok daha iyi yerlere gelecektir. Hayırlısı bakalım.
  • saran , aydınlar ve koç aday olursa adaylıktan çekilirim onların önünü açmak için
  • SARAN BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON !!!
  • tuttur.com un sahibi..................................................

anlayan anladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

saran , aydınlar ve koç aday olursa adaylıktan çekilirim onların önünü açmak için

aday mısında hacıabi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.