Şimdi Ara

Adayı satıyoruz..(125 milyon dolar) içerir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten bir işe yaradığı yoktu, dursun bozuk saat gibi de olsa bazen doğruyu gösteriyor:) çok güzel para, temiz para...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız kulesini de satabiliriz o da bir işe yaramıyor, boğazda bulunan sayılı yapılardan, kara parçasından biri sadece! Hatta kız kulesi daha küçük bir alan 25 milyon dolara satalım parayı kim getirirse Arap mı alır Rus mu farketmez önemli olan para zaten!

GS nin adayı satalımı ile Türkiyenin Kız kulesini satalım bağlantısı. Yukarıdaki planım ne kadar mantıklı! ise adayı satalım da o kadar mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalanladı Gs.

• Arazi satılırsa eğer en ciddi alıcı kamu kesimi, turistik tesis ve kamusal alan olarak kullanmak istiyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

Arazi satılırsa eğer en ciddi alıcı kamu kesimi, turistik tesis ve kamusal alan olarak kullanmak istiyorlarmış.

He, devlet alıp boğazın ortasındaki adayı sana açacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

Arazi satılırsa eğer en ciddi alıcı kamu kesimi, turistik tesis ve kamusal alan olarak kullanmak istiyorlarmış.

He, devlet alıp boğazın ortasındaki adayı sana açacak.

Haberler o şekilde diyor, en ciddi alıcı kamu kesimi olduğu söyleniyordu. Bana açıp açmamasından bana ne, benim orada o bölgede zaten işim yok. Haberlerdeki.bilgiyi aktardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 2 Ağustos 2017; 13:23:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakında cami yapıcaklar gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Kız kulesini de satabiliriz o da bir işe yaramıyor, boğazda bulunan sayılı yapılardan, kara parçasından biri sadece! Hatta kız kulesi daha küçük bir alan 25 milyon dolara satalım parayı kim getirirse Arap mı alır Rus mu farketmez önemli olan para zaten!

GS nin adayı satalımı ile Türkiyenin Kız kulesini satalım bağlantısı. Yukarıdaki planım ne kadar mantıklı! ise adayı satalım da o kadar mantıklı.

Adanın satılmasının ne mahsuru var ki ? Galatasaraylı iş adamları ve yakınlarının lokali gibi kullanılıyor zaten, sana bana taraftara bir hayrı yok yani...

Sanki vatan toprağı satılıyor gibi tepki vermeyin, içeriğine odaklanın...Riva ve Florya konusunda tepki verilir anlarımda, Galatasaray(su) ada satılıyor diye tepki verilmesini anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Kız kulesini de satabiliriz o da bir işe yaramıyor, boğazda bulunan sayılı yapılardan, kara parçasından biri sadece! Hatta kız kulesi daha küçük bir alan 25 milyon dolara satalım parayı kim getirirse Arap mı alır Rus mu farketmez önemli olan para zaten!

Adanın satılmasının ne mahsuru var ki ? Galatasaraylı iş adamları ve yakınlarının lokali gibi kullanılıyor zaten, sana bana taraftara bir hayrı yok yani...

Sanki vatan toprağı satılıyor gibi tepki vermeyin, içeriğine odaklanın...Riva ve Florya konusunda tepki verilir anlarımda, Galatasaray(su) ada satılıyor diye tepki verilmesini anlamıyorum.

O adayı şimdi satmasan,ffp ye uysan bikac seneye ffp kalkar ordan gelen parayla bomba transferler yapabilirsin.Simdi satarsan o para büyük baskaniniz Dursun ozbek ve liseli tayfasinda carcur olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramedical -- 2 Ağustos 2017; 14:12:1 >

• quote:

güzel olur bırak ada dan para kazanmayı kiracının aldığı reklamların vergisini bile kulübe fatura ediyormuş
    ada dan kurtulalım yeter para istemez , zaten ada gidince gs yi oyuncağı gibi gören liseci zihniyetin en az yarısı kaybolur gider
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Şaka bir yana hangi takımın adası var Allah aşkına? Orası doğru düzgün yönetilirse harika gelir getirip fayda sağlar kulübe, bence satmayın kimseye.
  • quote:

Şaka bir yana hangi takımın adası var Allah aşkına? Orası doğru düzgün yönetilirse harika gelir getirip fayda sağlar kulübe, bence satmayın kimseye.

adam gibi kiralansa tüm amatör şubelerin bütçesini tek başına karşılar ama dediğim gibi 10 yıldır bırak para kazanmayı üste adamın aldığı reklamların vergisini ödüyoruz
  • 125m dolar "keş" girecekse kasaya hemen okutsunlar.
  • Neymar'ın 222 milyon ettiği yerde ada 350 milyon eder.
  • Galatasarayın en büyük derdi bu liseli tayfadır. Ülkenin en elit lisesinin mezunları tarafından yönetilen kulup sözde.
  • Askerde sevdiğim bir laf vardı işini bilmeyen çavuşlar gelir kadro erinkini avuçlar diye. Çünkü içtima almayı beceremeyen elit kısa dönem çavuşlar vardı aynı Galatasaray'ın elit liseli tayfası gibi ve şuna eminim getir Abdürrahim Albayrağı başkan olarak bak Galatasaraya ? ama tabi ki Galatasaray halkın takımı olduğu için Abdürrahim Albayrak ta başkan olabilir !!!
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Mesele prestij meselesi para meselesi degil.Galatasarayin adasi var nokta.En gec 2 yilda carcur olabilecek bir para icin asetleri satmak mantikli degil.Hadi riva araziydi ama ada satilamaz prestij meselesi cunku.Yillarca arazi zengini denmesinin sebebi bunlardi elimizde bi ada kaldi onu da satarsak digerlerinden bir farkimiz kalmayacak.Lisesiyle adasiyla galatasarayi galatasaray yapan seyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Mesele prestij meselesi para meselesi degil.Galatasarayin adasi var nokta.En gec 2 yilda carcur olabilecek bir para icin asetleri satmak mantikli degil.Hadi riva araziydi ama ada satilamaz prestij meselesi cunku.Yillarca arazi zengini denmesinin sebebi bunlardi elimizde bi ada kaldi onu da satarsak digerlerinden bir farkimiz kalmayacak.Lisesiyle adasiyla galatasarayi galatasaray yapan seyler bunlar.

Renktaşım ada hakkında biraz araştırma yapmanı öneririm, bu haliyle zaten Galatasaray'a veya taraftarına pek bi hayrı yok...Yanlış yönetenler yüzünden adanın prestiji yada iyi bir geliri yok...

Satılsın mı ? Bu yönetim bize ait taş bile satmasın fakat aklı başında bir yönetim en iyi şekilde değerlendirsin isterim.

Bu benim düşüncem, senin düşüncene de saygı duyuyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.