Şimdi Ara

adaylara klavuz satışı yapılmayacakmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM’ninhttp://www.osym.gov.tr internet adresinden 20 Temmuz 2011 tarihinden itibarenyayımlanacak, başvuru merkezlerine de örnek olarak gönderilecektir. Adaylar, isterlerse kılavuza ÖSYM’nininternet adresinden erişilebilecekler veya başvuru merkezlerine gönderilmiş olan basılı kılavuzu yerinde inceleyebileceklerdir. Adaylara kılavuz satışı yapılmayacaktır. 2011-LYS sonuçları 21 Temmuz 2011 tarihinde saat 14.00'ten itibaren açıklanacağından, bilgi işlem sistemi yoğunluğunu da göz önüne alarak, adayların Kılavuzu daha önceden edinmeleri yararlarına olacaktır.

bundaki amaç nedir anlamadım. çok mu zor bu kitapcıkları çoğaltmak:( herkeste internet olmayabilir arkadas, hadi onu gectim bunların cıktısını alıp incelemek gerekir kaç 100 sayfalık sey! neyse allahtan doğru tercih gibi siteler var.

• 2009'un kılavuzu var bende. lisede para verip almıştım :D
    çoğu üniversitenin puanları yazmıyor ama internette rahatlıkla bulunabiliyor puanlar. benim merak ettiğim şey, bu okul kodları falan aynıdır di mi. değişmez yani. ben 2009'un kitapçığına göre yaptım tercihlerimi şu anda. kodlarda sıkıntı olmaz umarım.
    bilgisi olan varsa, aydınlatırsa sevinirim (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: impish

2009'un kılavuzu var bende. lisede para verip almıştım :D
    çoğu üniversitenin puanları yazmıyor ama internette rahatlıkla bulunabiliyor puanlar. benim merak ettiğim şey, bu okul kodları falan aynıdır di mi. değişmez yani. ben 2009'un kitapçığına göre yaptım tercihlerimi şu anda. kodlarda sıkıntı olmaz umarım.
    bilgisi olan varsa, aydınlatırsa sevinirim (:

Bu kadar onemli bir seyi buraya neden soruyorsun hayati bir sey bu. Yayinlandi kilavuz kendin bakmalisin bence.
  • teşekkürler hemen bakıyorum. iyi ki sormusum ya. yoksa bakmazdım bile kılavuza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.