Şimdi Ara

DGS kaydı için istenen MYO Transkript ve Ders İçeriklerinin Teslimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DGS ile KTÜ %100 İngilizce Elektrik-Elektronik bölümünü kazandım. Üniversitenin sayfasında yapılan duyuruda e-devlet üzerinden kesin kayıt yaptırabileceğim yazıyor.

Yine aynı duyuruda kesin kayıt belgeleri adı altındaki sekmede "(DGS) sonucunda kayıt yaptıracak adaylardan uyum için MYO transkripti ve ders içerikleri istenmektedir. 09.10.2024 tarihine kadar dilekçe ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bizzat teslim ediniz." şeklinde bir madde mevcut. Ben hem bölüm başkanlığıyla hem de uyum komisyonu ile görüştüğümde lisans derslerini alacağım dönem bu belgeleri teslim etmem gerektiğini belirttiler. Zaten ingilizce olduğu için sadece kültür derslerini sayacaklarını da söylediler. Lakin öğrenci işleri kesin kayıt için bu belgeleri talep ediyorsa vermem gerektiğini söylediler. Yani onlar da tam bilmiyor neden istediklerini. Öğrenci işlerine üç gündür mail atıyorum, arıyorum lakin ne açıyorlar ne de dönüş yapıyorlar.

Ders saydırma kısmı önemli değil ama şu anda üniversiteye gidip belgeleri elden teslim etmek benim iki elimi bir pabuca sokuyor.

Sormak istediğim şu: Eğer bu belgeleri belirtilen tarihe kadar teslim etmezsem, üniversite kaydımın silinmesi gibi bir durumla karşılaşır mıyım? Bu konuda tecrübesi olan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.