Şimdi Ara

Adc Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sezon 3ü jungle, sezon 4ü toplane olarak geçirmiş bir oyuncuyum. Bu sezonda support olarak oynamak istiyorum, alışma sürecinden sonra ranked oynamaya başladım iyide gidiyorum ama adc oynayan arkadaşımın online süresi çok düşük. Bu nedenle o yokkende oynayabileceğim birisini arıyorum.

-24 yaşındayım, blizt-janna-namiyi iyi oynadığımı düşünüyorum.Luluyu toptada oynadığım için gerekirse oynayabilirim.Thresh ve sona metada bana güçsüz geliyor ama gerekirse onlarıda oynayabilirim. Braum,soraka,annie tarzında takıma aşırı bağımlı supportları oynamıyorum.Şuan Plat1im çok maçım yok yeni yeni ranked oynamaya başladım, geçen sezonu diamond bitirmiştim.Fikir vermesi açısından şuana kadar oynadığım supportların kdalarınıda ekledim.

http://i.hizliresim.com/RJAj5G.jpg

-Flame yapmayan,
    -Gir dediğimde girecek, vur dediğimde vuracak, öl dediğimde ölecek,
    -Yaşı mümkünse 20+
    -Öğleden sonra ve akşam saatlerinde online olacak,
    -Dia5-Dia3 arası adc arıyorum.

İlgilenen arkadaşlar konunun altından veya özel mesajla nicklerini bırakırlarsa eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an4cond4 -- 21 Mart 2015; 9:56:19 >

• Güncel
  • LRagnar Lodbrok eklersen atarız bro beraber
  • Güncel
  • Gl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flame yapmayan, 

Bundan sonrasını okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle

Nick: Ortalama Oyuncu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Sadece Vayne Nick Lazım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında bot lanede calları yapan bi support benimde hoşuma gidiyor o konuya takılmayın.
    imp bile mataya uyuyordu yani. Düşünmek için fazla bol zamanları var.
  • SirrealsQ eklersen ,
    Bu aralar kalista müptezeleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

aslında bot lanede calları yapan bi support benimde hoşuma gidiyor o konuya takılmayın.

Bütün mapi izleyen birisinin call vermesi en doğrusu zaten. Hem farm yapıp, hem trade yapıp, hem map kontrol edip hemde rakibin skill-spell zamanlarını tutabilen bir adc varsa benimle oynamasın zaten

quote:

Orijinalden alıntı: Jaqul Morgothist

Flame yapmayan, 

Bronzelarla duo girmiyorum zaten iyi etmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

aslında bot lanede calları yapan bi support benimde hoşuma gidiyor o konuya takılmayın.

Bütün mapi izleyen birisinin call vermesi en doğrusu zaten. Hem farm yapıp, hem trade yapıp, hem map kontrol edip hemde rakibin skill-spell zamanlarını tutabilen bir adc varsa benimle oynamasın zaten

quote:

Orijinalden alıntı: Jaqul Morgothist

Flame yapmayan, 

Bronzelarla duo girmiyorum zaten iyi etmişsin

bot lane de zaten gordugum tum pro maclarda ya da iyi soloq premade lerinde call u dogal olarak support veriyor ki
    zaten ilk hareketi yapacak adam support adc onu izleyecek ayrıca dediginiz gibi tum haritayı goren, rakibin skill durumunu takip edebilecek adam da support
    İs TF ye gelene kadar adcnin tek yapması gereken last hit ve pozisyonu bulunca kill almak
    ADC rezalet degilse iyi bir support lane i kurtarabilir ama
    cok iyi adc bile kotu bir supportla ortalama bir adc ve iyi bir supporta karsı cok etkisiz kalıyor
    Adc nin iyisi zaten last hit ve TF de pozisyon alması ile ortaya cıkıyor

ama duo girmeden sup oynamak ozellikle plat altı liglerde gercekten bazen iskence olabiliyor.
    Goldda bile 20 dk da 80 -100 minyon skoru olan adcler var ki aslında sadece farma odaklanıp kill vermeden 180 minyona kadar bile ulaşsan ki gercekten cok zor degil ki aradaki altın farkı ortalama 4 kille denk geliyor.

westte gold 3 hesabım var mumkun oldugu kadar adc oynuyorum ama maalesef bende is sebebiyle cok fazla online olamıyorum yoksa oynamak isterdim

nacizane tavsiye treshi kucumseme morgana , tresh benim icin en favori supportlar, tresh tum skilleri ile cok fonksiyonel , sona cok kırılgan oldugu icin bende sevmiyorum ama karsıda olunca iyi oynayan bir adamın elinde cok gıcık edebiliyor

lulunun da bence burst damage adc ler le cok iyi sinerjisi var

• soloq da thresh braum belki leona gibi supportlardan tam verim alamiyorum ben. Onun yerine janna nami sona blitzcrank daha az uyum gerektirdigi icin daha iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: HanzaLa58

soloq da thresh braum belki leona gibi supportlardan tam verim alamiyorum ben. Onun yerine janna nami sona blitzcrank daha az uyum gerektirdigi icin daha iyi bence.

blitz sona ve braum çok kötü champlar bana kalırsa.Yanımda oynamalarını sevmem hiç bir opsiyonel durumları yok malesef.
    janna thresh morgana gibi champların oldugu bi oyunda özellikle.
  • opsiyonel durum ne demek bilmiyorum ama. O bahsettigim sampiyonlar soloq icin ideal thresh morganada öyle zaten. Çünkü yanindakiyle pek bir uyum gerektirmiyor. yani sonayla ne yaparsin q+pasif vurur geri cekilirsin. Blitzle grab tutturmaya calisirsin basit seyler. Ama braum, leona, kalista gibi botlane sampiyonlari iletisim istiyo. Ben çok yaşadim leona ile adcye atlayipta benim adc min farm yaptigini ve öldüğümü. Şuan bana sorarsan soloq nun kralı jannadir. Benim 50 küsür janna oyunum var sezon 5 te. Adc mal olsa bile feedlemesini önlüyorsun adamın. Tf lerde adc yi birakip diger kasmis squishy takim arkadaslarini korumaya yönelik oynuyorsun. Ben çok hatirlarim adcsiz oyun kazandigimi. O yüzden janna suan en iyisi bence..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HanzaLa58

soloq da thresh braum belki leona gibi supportlardan tam verim alamiyorum ben. Onun yerine janna nami sona blitzcrank daha az uyum gerektirdigi icin daha iyi bence.

blitz sona ve braum çok kötü champlar bana kalırsa.Yanımda oynamalarını sevmem hiç bir opsiyonel durumları yok malesef.
    janna thresh morgana gibi champların oldugu bi oyunda özellikle.

Aslında bu oyun tarzıyla alakalı birşey. Sadece soloq için konuşuyorum, takımın beni takip etmesi gereken heroları oynamayı sevmiyorum. Janna-nami-blizt ağırlıklı oynamamın sebebide bu aslında takım yaptığın hareketi takip etmesede zararlı çıkmıyorum. Thresh söylediğimin dışında kalıyor, threshle oynarken lanternimi almayıp flashla kaçmaya çalışan tipler yüzünden soğudum

• Güncel
  • efsane adc oynarım ama yaş tutmuyor by
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

efsane adc oynarım ama yaş tutmuyor by

Flame yapmayanda yazıyor kanka zaten bb aeo
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

efsane adc oynarım ama yaş tutmuyor by

Flame yapmayanda yazıyor kanka zaten bb aeo

flame yapmıyom zaten xD
  • Güncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.