Şimdi Ara

ADC için hangi şampiyonu önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADC'de mainim Jinx. Tristana ve Sivir de oynuyorum botta. Şimdi yeni bir ADC almak istiyorum Jhin düşünüyorum önerileriniz neler? Jhin yerine Vayne mi alsam diye de düşünmüyo değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Caitlyn

Twitch

Ezreal

Bunlardan birini al

Wayen düşünme zaten onun fazlasıyla düşüneni var sende onların arasında olma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 3 Ocak 2017; 21:43:42 >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Hocam Twitch almam sevmiyorum ama Caitlyn düşünebilirim. Jhin Caitlyn ve Ezreal arasında ufak bi karşılaştırma yapar mısınız genel artı ve eksiler olarak.

• Jhin Caitlyn ve Ezreal'da en fazla potansiyeli olan hero Ezreal

Ama bak potansiyel diyorum yani oynayan kişinin performansına bağlı bu

Aralarında en zor koridor aşaması geçiren Jhin çünkü mobil değil baskı kurarsın ama baskın yediğince zor kaçarsın

Hepsi oyun sonu adcsi ama Jhin ve Caitlyn biraz daha ağır basıyor o konuda

Ama Ezreal'ın avantajı ise ilk bahsettiğim konu olan potansiyeli yani sen uzaktan pozisyonunu çok daha rahat koruyabilirsin bu 2 adcye karşı

Oynanış zorluğu zırvalığından bahsetmicem ama Caitlyn biraz daha kolay ve başlangıç için iyi olur
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.

• Rica ederim 2K1
  • Miss Fortune
  • bu konuda hemfikiriz değil mi hocam?
  • Jhin farklı çardır, genel adc mantığından farklıdır biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

bu konuda hemfikiriz değil mi hocam?

Hemfikiriz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

quote:

Hemfikiriz hocam

jhin.
  • Jhin diye bir şampiyon var çıktığından beri metada ve hala en iyisi. Bu şampiyon varken diğerlerine sıra gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 3 Ocak 2017; 23:47:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

quote:

Hemfikiriz hocam

jhin.

Vayne yazan adam jhin mi oynar aga

knk onu boşverde şippuden güzel mi bugün normal naruto biter ona geçecem,tusunade fazla gözüküyo mu

• Ziggs diyen olmamış forum bitmiş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavru kurt teemo
  • Soloq giriyosan ezreal al. Duruma göre hem agresif hem pasif oynayabilirsin. Late game de dünyaları vuruyor zaten. Earlyde de sheenden sonra can acıtıyor. Zevkli de oynaması. Daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: adalar_2001

Hocam Twitch almam sevmiyorum ama Caitlyn düşünebilirim. Jhin Caitlyn ve Ezreal arasında ufak bi karşılaştırma yapar mısınız genel artı ve eksiler olarak.

Geçen bi oyunuma denk geldi jhin rakip katlettikçe ad mi kazanıyo bişeymi yapıyo anlamadım adam sadece bombardıman topu çıkmış geri kalan hep normal ad itemler. Baronsuz 949 ad si vardı hayır bi kaç kez baktım gözlerimi ovuşturdum veigar kadar adsi vardı.

Bunun hakkında bi bilgisi olan varmı düzenli olarak artıyodu 750 leri gördüm önce sonra oyun vitirmeye yakın 949 yazıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Geçen bi oyunuma denk geldi jhin rakip katlettikçe ad mi kazanıyo bişeymi yapıyo anlamadım adam sadece bombardıman topu çıkmış geri kalan hep normal ad itemler. Baronsuz 949 ad si vardı hayır bi kaç kez baktım gözlerimi ovuşturdum veigar kadar adsi vardı.

Bunun hakkında bi bilgisi olan varmı düzenli olarak artıyodu 750 leri gördüm önce sonra oyun vitirmeye yakın 949 yazıyodu

Hero krtik vurmuyor krtik vuram itemlerı aldıysa,gelen kritiğin belli miktarı ad sine ekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MDsLorien

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Hero krtik vurmuyor krtik vuram itemlerı aldıysa,gelen kritiğin belli miktarı ad sine ekleniyor

aslinda jhin hayvanlar gibi kritik vurur ozellikle 4.vuruşu fakat as si sabittir artmaz. 4. vurustan sonra şarjör değiştirir, degistirirkende rakiplerin tersi yönde giderken Ms kazanir. eminent değilim fakat as item aldikca as si artmadigi icin ad sini arttiran bit pasifi var

• ezreali düşük eloda önermiyorum beni bi bıraksınlarda adamları dürteyim kanser edeyim ondan sonra girelim yok direkt dalıyorlar. aniden takımı nasıl eriteyim? sen fareye odaklan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.