Şimdi Ara

ADC için hangi şampiyonu önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cakiphan

quote:

Orijinalden alıntı: MDsLorien

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: adalar_2001

Hocam Twitch almam sevmiyorum ama Caitlyn düşünebilirim. Jhin Caitlyn ve Ezreal arasında ufak bi karşılaştırma yapar mısınız genel artı ve eksiler olarak.

Geçen bi oyunuma denk geldi jhin rakip katlettikçe ad mi kazanıyo bişeymi yapıyo anlamadım adam sadece bombardıman topu çıkmış geri kalan hep normal ad itemler. Baronsuz 949 ad si vardı hayır bi kaç kez baktım gözlerimi ovuşturdum veigar kadar adsi vardı.

Bunun hakkında bi bilgisi olan varmı düzenli olarak artıyodu 750 leri gördüm önce sonra oyun vitirmeye yakın 949 yazıyodu

Hero krtik vurmuyor krtik vuram itemlerı aldıysa,gelen kritiğin belli miktarı ad sine ekleniyor

aslinda jhin hayvanlar gibi kritik vurur ozellikle 4.vuruşu fakat as si sabittir artmaz. 4. vurustan sonra şarjör değiştirir, degistirirkende rakiplerin tersi yönde giderken Ms kazanir. eminent değilim fakat as item aldikca as si artmadigi icin ad sini arttiran bit pasifi var

4. vuruşu %100 krit zaten vuruyor heroda %0 krit olsa da 4.vuruşu krit vurur, yani krit kasıp kasmaman onu etkilemez.
    Aslında onu krit olarak adlandırmamak lazım o heronun pasifi sen kassanda var kasmasanda var diğer 3 vuruşu krit atmıyor demek istedim aslında krit kasarsan ad olarak geliyor kastıgın kritler

• jhin tersi yönde değil, her zaman 4. vuruşta ms kazanır. kritik mantığı her herodaki gibi diğer 3 vuruşta da vuruyor kritik. saldırı gücü sadece kritik kasarak değil, saldırı hızı kasarak da gelişir. 4. vuruştaki ms de saldırı hızıyla artar.

edit: eklemeyi unutmuşum, sadece 4. vuruş değil her kritik vuruş hareket hızını 4. vuruştaki gibi arttırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 6 Ocak 2017; 11:35:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Twitch almam sevmiyorum ama Caitlyn düşünebilirim. Jhin Caitlyn ve Ezreal arasında ufak bi karşılaştırma yapar mısınız genel artı ve eksiler olarak.

Geçen bi oyunuma denk geldi jhin rakip katlettikçe ad mi kazanıyo bişeymi yapıyo anlamadım adam sadece bombardıman topu çıkmış geri kalan hep normal ad itemler. Baronsuz 949 ad si vardı hayır bi kaç kez baktım gözlerimi ovuşturdum veigar kadar adsi vardı.

Bunun hakkında bi bilgisi olan varmı düzenli olarak artıyodu 750 leri gördüm önce sonra oyun vitirmeye yakın 949 yazıyodu

Hero krtik vurmuyor krtik vuram itemlerı aldıysa,gelen kritiğin belli miktarı ad sine ekleniyor

aslinda jhin hayvanlar gibi kritik vurur ozellikle 4.vuruşu fakat as si sabittir artmaz. 4. vurustan sonra şarjör değiştirir, degistirirkende rakiplerin tersi yönde giderken Ms kazanir. eminent değilim fakat as item aldikca as si artmadigi icin ad sini arttiran bit pasifi var

4. vuruşu %100 krit zaten vuruyor heroda %0 krit olsa da 4.vuruşu krit vurur, yani krit kasıp kasmaman onu etkilemez.
    Aslında onu krit olarak adlandırmamak lazım o heronun pasifi sen kassanda var kasmasanda var diğer 3 vuruşu krit atmıyor demek istedim aslında krit kasarsan ad olarak geliyor kastıgın kritler

As kasarsan ad olarak ekleniyor krit değil, diğer üç vuruş da krit vurabiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

As kasarsan ad olarak ekleniyor krit değil, diğer üç vuruş da krit vurabiler

yanlış biliyorsun bence diğer 3 vuruş krit vuramaz diye biliyorum

• MDsLorien kullanıcısına yanıt
    vurabilir hocam hatta 4. vuruş haricindeki vuruşlarında krit vurduğu zaman tıpkı 4. vuruş yapmışcasına hareket hızı kazanır. saldırı hızı artmaz, saldırı hızı veren eşyalar atak gücünü artırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xellym

vurabilir hocam hatta 4. vuruş haricindeki vuruşlarında krit vurduğu zaman tıpkı 4. vuruş yapmışcasına hareket hızı kazanır. saldırı hızı artmaz, saldırı hızı veren eşyalar atak gücünü artırır.

adc oynamadığım için bilmiyordum teşekkürler...
  • Ezreal sivir falan uğraşma mf al oynaması basit, tek ultiyle tf alır, oyun başında q sektirirsen yarı canı gider adcnin, Oyun başında da sonunda da güçlü, vayne kafa atan nadir adclerden, bide kostüm al arcade olanı tadından yenmez e si ile ultisinin efektleri çok hoş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.