Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ADC İçin Şifa/Bariyer Hangisi Daha Mantıklı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aterici

Bana Göre Bariyer neden diye soracak olursan Ne zaman adc pickleyip ek spell olarakda bariyer alsam oyun içinde bu skili kullanır kullanmaz bariyer etkisini görüp focusu bırakıp kuleye dogru kacmaya başlyolar buda bana güzel Kite yapmamı sağlıyor 5oyunn 4ünde kesin first kill aldırıyor. aynı şey şifa için geçerli deil heal bassamda focusa devam ediyorlar.Buda benim bir işime yarmıyor veya bir zedden Ulti filan yedıgımde beni şifa deil bariyer kurtarıyor.

+1
  • Kendi tercihim adc şifa sıçra sup şifa bitkinlik
  • Adc heal
    Sup exhaust

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heal daha etkili gibi. Üstündeki ignite etkisini siliyor. Hareket hızı ve hp de dolduruyor. Kaçış için olanak sağlıyor. Tek dezavantajı ignitelıyken basınca az hp vermesi. Yoksa iyi bence.
  • Sizin ne güzel suplarınız var ben şifa al diyince inadına çarp alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorBaysal

Sıçra şifa alırım supportuma da şifa bitkinlik aldırırım

Feeder bot preler bunlar iste beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FentoN

Şifa nerf yedi adcye sifa yerine bariyer alınıyor

hayır git bak prof oyunculara son 50 oyunlarının bı tanesınde barıyer yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Bana Göre Bariyer neden diye soracak olursan Ne zaman adc pickleyip ek spell olarakda bariyer alsam oyun içinde bu skili kullanır kullanmaz bariyer etkisini görüp focusu bırakıp kuleye dogru kacmaya başlyolar buda bana güzel Kite yapmamı sağlıyor 5oyunn 4ünde kesin first kill aldırıyor. aynı şey şifa için geçerli deil heal bassamda focusa devam ediyorlar.Buda benim bir işime yarmıyor veya bir zedden Ulti filan yedıgımde beni şifa deil bariyer kurtarıyor.

+1

tahta 5 de oynuyonuz heralde

• Son patch te şifa ufak bi nerf yedi ikinci kullanılan şifa nın verdiği heal yüzde 50 azaltıldı eğer supportun şifa aldıysa senin bariyer alman daha mantıklı eğer supportun exhaust yada ignite aldıysa senin şifa alman daha doğru olur ikinizinde şifa alması pek viable değil şuanda
  • Heal iyidir.
  • adc şifa supp exhaust hem assasinlere karşı koruma hemde botta güçlü 2vs2 sağladığından en iyi seçim diye düşünüyorum
  • 2 Şifa op bence.Sadece lane safhası söz konusu olsa bariyer denilebilirdi, ama 2 kişiye bariyerle aynı oranda heal+hareket hızı+arındır etkisi varken bariyer söz konusu olamaz şu an.
  • En iyisi ve mantiklisi
    adc nin heal+flash
    Supportun exthaust+flash almasi

• heal daki o ms buff ı oldukça heal o kalkarsa barier
  • Şida sadece can, bariyer etkin olduğu sürece hareket hızı verse anca öyle dengelenirler bu haliyle şifa daha güçlü
  • Metada şifa

• adc: Heal
    support: Exhaust
  • teddybear01 kullanıcısına yanıt
    +1

Exhaust ya da Ignite mutlaka olmalı bot lanede bence.
  • adc için %100 değil %10000 şifa sup icın karsıya takıma göre şifa/bitkinlık/tutuştur ama suplar içinde %98 şifa şuan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.