Şimdi Ara

ADC İçin Şifa/Bariyer Hangisi Daha Mantıklı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADC İçin Şifa/Bariyer Hangisi Daha Mantıklı ?

Bariyer, Şifa'ya oranla ilk seviyelerde daha güçlü. Şifa'nında vermiş olduğu 2 saniyelik hareket hızı cezbedici. Kararsız kaldım

• Suanki meta sifa.Bana gorede sifa kullanmak daha mantikli.Hem verdigi can hemde hareket hizi olsun mukemmel bir secim.Support ve adc ikinizde sifa aldiginizda zor durumlari lehinize cevirebilirsiniz.Yinede secim sana kalmis dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifa

• Sıçra şifa alırım supportuma da şifa bitkinlik aldırırım

• Adc barier supp şifa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen dün bi arkadaşla bot lane'e gittim mid lockladığı için.Ziggs support oynadım flash tutuştur aldım o da flash şifa aldı.Gayet dağıttık bot lane'i.Aldığı şifa sayesinde zor durumda kaçarken bile pasifim ile kill aldım.
  • Şifa nerf yedi adcye sifa yerine bariyer alınıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FentoN

Şifa nerf yedi adcye sifa yerine bariyer alınıyor

ADC Şifa alsın, destek ise Bitkinlik alsın.
    Ayrıca yediği nerf de ikincisinde %50 olması.. 2 Şifa bile hala etkili yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FentoN

Şifa nerf yedi adcye sifa yerine bariyer alınıyor

Direk şifaya yapılan bi nerf yok, sadece belli bi süre içinde ikinci defa kullanılırsa etkisi %50 azalıyor diye biliyorum. Adc de şifa hala iş yapıyor, bariyerden de fazla.
  • Son patch de 2. Bastigin şifa %50 daha az can veriyor yani mantikli olan ADC bariyer SUP şifa .

• quote:

Orijinalden alıntı: VIP_Mojikoo

Son patch de 2. Bastigin şifa %50 daha az can veriyor yani mantikli olan ADC bariyer SUP şifa .

Süresi 30 saniye, çok fazla değil gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertBirisi

quote:

Son patch de 2. Bastigin şifa %50 daha az can veriyor yani mantikli olan ADC bariyer SUP şifa .

Süresi 30 saniye, çok fazla değil gibi

Diğelim 2v2 girdiniz ikiniz birden heal basmak zorunda kaliyorsunuz sonuçta focusu ADC ye tutucaklar o yüzden ADC nin bariyer alması daha mantıklı .

• adc şifa support exhaust alması lazım
  • Adc bariyer sup heal diyorlar ya komik resmen, bufftan sonra %50 damage reductionla assasin dusmani olan exhaustu bariyerden gelen 455 shielddan daha onemsiz goruyorsunuz ya Tek atmayan bir khazix hayal edin, iste size onu veriyor exhaust

• heal bence adc için hem ms veriyo ignite efektinide kaldırıyo ya iyi oluyo :d
  • adc şifa supp bitkinlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şuanda bariyerin hiç bi mantıklı tarafı yok buf gelmediği sürece , şuan adc şifa sup exhaust yada ignite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitraxx

quote:

şuanda bariyerin hiç bi mantıklı tarafı yok buf gelmediği sürece , şuan adc şifa sup exhaust yada ignite

Karşı ki ADC ye ve JUNGLE ye göre şifa + exhaust da gayet mantıklı ama ben bariyer + şifayı daha yararlı buluyorum .
    Tabi görüşler değişebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIP_Mojikoo -- 28 Nisan 2014; 12:53:30 >

• Bana Göre Bariyer neden diye soracak olursan Ne zaman adc pickleyip ek spell olarakda bariyer alsam oyun içinde bu skili kullanır kullanmaz bariyer etkisini görüp focusu bırakıp kuleye dogru kacmaya başlyolar buda bana güzel Kite yapmamı sağlıyor 5oyunn 4ünde kesin first kill aldırıyor. aynı şey şifa için geçerli deil heal bassamda focusa devam ediyorlar.Buda benim bir işime yarmıyor veya bir zedden Ulti filan yedıgımde beni şifa deil bariyer kurtarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 28 Nisan 2014; 13:30:33 >
  • Önceden seçilmiyordu çünkü 18 de verdiği can seviyesi düşüktü ama buna buff gelip artı hareket hızı ile beraber adc için on numara oldu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.