Şimdi Ara

Adc korunma sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Butun adc ve apclere uyuz oldugum icin olumu goze alarak onu keserim. Bu konu benim alehime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tf yi kaydet ağır çekimde izle herşeyi görürsün. Senin pozisyon hatan olabilir . Tankınızın hatası supportun hatası veya rakibi gerçekten durduramayabilirsin. İzle çözersin.
  • Ashe oyna.

• Trde isen herşey olabilir. Kuleler ayaklanır nexsus kendini patlatır filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Trde isen herşey olabilir. Kuleler ayaklanır nexsus kendini patlatır filan.

Sana geçme demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Sana geçme demiştim

Biz kardeşiminizi yalnız bırakmayalım dedik,Rengar için geldik....
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenZ35

Twitch al ve biraz alıştırma yap. Q suyla tf ye rahat girip kill alırsın. Atak hızı falan da verir.Yani tf başlamadan q bas. kendini biraz unttur sonra dal. Diğer adclerde o kadar kolay sayılmaz ama bunla başla diğerleri gelir.

Twitch dediğin bi oracle a bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aravis

Iyi akşamlar arkadaşlar adc oyuncusuyum 20. dakkada 160 farma falan ulaşıyorum genelde ama teamfightlarda direk eriyorum kendimi mi koruyorum yanlış yerdemi duruyorum yoksa tankda falan mı sıkıntı var bilmiyorum kendini koruma basli altında bildiklerinizi yapilmasi gerekenleri yazarmisiniz

TF'ye 2-3 saniye sonra dahil olmalısın. Guardian Angel(koruyucu melek) alman çok önemli.
  • quote:

quote:

quote:

Sana geçme demiştim

Rengar için geldin beni ezen tek sensin nasıl bir olaysa bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana geçme demiştim

Rengar için geldin beni ezen tek sensin nasıl bir olaysa bu

Varsa şekliniz 1v1 bekleriz

• quote:

Iyi akşamlar arkadaşlar adc oyuncusuyum 20. dakkada 160 farma falan ulaşıyorum genelde ama teamfightlarda direk eriyorum kendimi mi koruyorum yanlış yerdemi duruyorum yoksa tankda falan mı sıkıntı var bilmiyorum kendini koruma basli altında bildiklerinizi yapilmasi gerekenleri yazarmisiniz

olay senle alakalı değil takımın seni koruması gerekir. turnuvalarda bakarsan eğer butun team kendini adc için feda eder. örneğin doublelift için hepsi ölür ama doublelift de düşmanın hepsini öldürür. yani düşük seviye oyunlarda malesef boyle. herkes rambo kimse oyunu kazanma derdinde değil hepsi kill derdinde.
  • tristana oyna w skili range çok uzun özellikle ormanda olan tflerden duvarın öbür tarafına atlayıp oradan karşı takımı yiyebilirsin.Kill veya asistde sıfırlanıyor yine focus yersen bi daha zıplarsın olmadı ulti atıp adamı geri atarsın gg wp.
  • quote:

Çimene tek girme supportu yada tankı bekle millet baron yaparken gidip farm yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay bana göre biraz detaylı.Örn; tank tank kasmıyor,jungler solari vs çıkmıyor herkes ap-ad yöneliyor.Tf de tank adı altındaki şahıs çabuk düştüğü için adc de korunmuyor v.s v.s (Tr için yazdım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenZ35

Twitch al ve biraz alıştırma yap. Q suyla tf ye rahat girip kill alırsın. Atak hızı falan da verir.Yani tf başlamadan q bas. kendini biraz unttur sonra dal. Diğer adclerde o kadar kolay sayılmaz ama bunla başla diğerleri gelir.

Twitch dediğin bi oracle a bakar

Her champ ın bir counter itemi var. Bu şekilde oyunu bırakılır tr de en kolay bu şekilde alışırsın. Ward mantığı bile yokken oracle görmek de ayrı bir olay..
  • tecrübe, tecrübe ve yine tecrübe.
  • bknz ; Ben . Adc thresh oyna hem ofansif hem defansif hem tf her yönden can :D
  • Mutlaka korunmalısın.
  • korunmasız olmaz aga ...bodyguard felan tut , cıvıtmadan söylersek o takımda biraz korusun ama tek başına bi yere kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123Sharky

korunmasız olmaz aga ...bodyguard felan tut , cıvıtmadan söylersek o takımda biraz korusun ama tek başına bi yere kadar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.