Şimdi Ara

Adc korunma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi akşamlar arkadaşlar adc oyuncusuyum 20. dakkada 160 farma falan ulaşıyorum genelde ama teamfightlarda direk eriyorum kendimi mi koruyorum yanlış yerdemi duruyorum yoksa tankda falan mı sıkıntı var bilmiyorum kendini koruma basli altında bildiklerinizi yapilmasi gerekenleri yazarmisiniz

• Tf baslayacagini hissedince biraz geride dur. Evet 2 3 basic atamazsin yaklasana kadar ama focus yemezsin. Dogru poszisyon al takimin arkasinda kal. Karsida akali khazix gibi champler varsa takimina yakin kal . Tabi sadece senin yapman yetmez. Takimininda seni korumasi lazim. Bazen herseyi yaparsin ama yetmez :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 14 Nisan 2013; 23:18:07 >
  • Tank al sen adc yi koru
  • arkada durmak yetmez birinin seni koruması lazım ben genelde korumasalar bile ölmüyorum draven oynadığım için focustan e-w ile rahat kaçılıyor ama diğer adcler için bir şey söyleyemem

edit: e-q yazmışım düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 14 Nisan 2013; 23:32:33 >
  • Hayatımda bu kadar trolleyemeyenini de ilk defa gördüm nokta koyup atsan daha etkili olurdu nida , ben bu dediklerinin hepsini yapıyorum ama bizimkileri hemen bi çekiyolar ben ayran oluyom sonra buda tr faktörü galiba :-D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

arkada durmak yetmez birinin seni koruması lazım ben genelde korumasalar bile ölmüyorum draven oynadığım için focustan e-q ile rahat kaçılıyor ama diğer adcler için bir şey söyleyemem

Tabi bu karsidaki rakiplere bagli. Ucmali kacmali birseyler yoksa yeter gibi :)
  • quote:

arkada durmak yetmez birinin seni koruması lazım ben genelde korumasalar bile ölmüyorum draven oynadığım için focustan e-q ile rahat kaçılıyor ama diğer adcler için bir şey söyleyemem

Dravenin e siyle tf baslattigim olmustur hocam. Ayrica dravena focus cok zor olur adam sana gelmeye calisinda iyi kasabilmissen eger e q(AA) q(AA) gerisini takimin halleder zaten
  • quote:

Bende ez falan oynuyorum da akali fizz kha falan olunca oda yetmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aravis

quote:

Bende ez falan oynuyorum da akali fizz kha falan olunca oda yetmiyo

kim gelirse gelsin yinede kaçarım ben focus yediğim için öldüğüm zamanlar çok nadir oluyor zaten. E hayvanı slow veriyor w dan hareket hızı. Tek sıkıntısı akali oluyor ultiyi 3 kere atabildiği için.
  • Bariyer kullan ve takım savaşlarına biraz geç gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Bariyer kullan ve takım savaşlarına biraz geç gir.
    Twitch al ve biraz alıştırma yap. Q suyla tf ye rahat girip kill alırsın. Atak hızı falan da verir.Yani tf başlamadan q bas. kendini biraz unttur sonra dal. Diğer adclerde o kadar kolay sayılmaz ama bunla başla diğerleri gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenZ35

Twitch al ve biraz alıştırma yap. Q suyla tf ye rahat girip kill alırsın. Atak hızı falan da verir.Yani tf başlamadan q bas. kendini biraz unttur sonra dal. Diğer adclerde o kadar kolay sayılmaz ama bunla başla diğerleri gelir.

Alıntıları Göster
    korunamıyorsan adc alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

korunamıyorsan adc alma

Alıntıları Göster
    başlık sakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Nisan 2013; 1:35:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

başlık sakat

Alıntıları Göster
    devir kendini koruma devri
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritferitxd

Alıntıları Göster
    Ünlü adc streamerlarını takip et. Kendi oyununu karşılaştır. Sıkıntı takımda mı yoksa sende mi anlamış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velbet

Ünlü adc streamerlarını takip et. Kendi oyununu karşılaştır. Sıkıntı takımda mı yoksa sende mi anlamış olursun.

Alıntıları Göster
    Bendede aynı sorun vardı, koridordan çok iyi bile çıksam fightlarda varlık gösteremiyordum.Sorun tamamen pozisyon almakta.Olabildiğince uzakta kal ve kendini unutturmaya çalış buna özen göstererek oynarsan zamanla bu sorunu aşıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: feritferitxd

Alıntıları Göster
    Adc oynayanların streamlerini izle.Bişeyler kaparsın belki.
  • Sen carry oynıyamazsın tank yada offtank al oyunlarda emin ol dediğimi yaparsan oyunlardan daha zevk alcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponyflowx

Sen carry oynıyamazsın tank yada offtank al oyunlarda emin ol dediğimi yaparsan oyunlardan daha zevk alcan
    Tr serverinde 4 kil alan adc kendini bi bok sandığı için sen korumaya çalışsanda en önden gidip ebesininkini görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Tr serverinde 4 kil alan adc kendini bi bok sandığı için sen korumaya çalışsanda en önden gidip ebesininkini görüyor

Alıntıları Göster
    Geride kal diyorsunuzda Tr'de geri kalınca takımından biri ölürse hemen basıyor küfürü niye dalmıyorsun diye :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.