Şimdi Ara

Gragas 'E' yeteneği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayır.
  • atar
  • Legendâry kullanıcısına yanıt
    Kesin mi hocam bu ? Thresh'in e skiline bile kullanıldığını hatırlar gibiyim sanki..
  • Atar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf TİP

Kesin mi hocam bu ? Thresh'in e skiline bile kullanıldığını hatırlar gibiyim sanki..

Gragas'ın E yeteneği "Hard CC" sayılmıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum, karıştırıyor olabilirim.
  • Atıyor kesin bilgi. Vi ulti attığında sağa sola dağıttığı adamlara bile ulti atıyor manyak hero.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    O zaman bir Yasuo faciası daha yaşamış oldum yani :)
    Hard CC ancak havaya kaldırıyor hafiften.
  • Soruyu ben yanlış anlamışım. Eğer aynı takımdalarsa tabiki Gragas'ın E yeteneği havaya kaldırma efekti de uyguladığı için Yasuo ultileyebilir. Ben soruyu Yasuo hortum atıp tutturduğunda Gragas E ile onu bloklayabilir mi olarak anlamıştım sorry.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf TİP

O zaman bir Yasuo faciası daha yaşamış oldum yani :)

Eğer e attığında ulti atmadıysa çok kızmana gerek yok, yanlış hatırlamıyorsam çok hızlı bir şekilde gelişiyor, eli r tuşunda beklemesi gerekiyor öyle kısa süren bir zıplama
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    Dakika 40 olmuş, flashım hazır diye bildiriyorum, takım savaşı yapacağız, içeri girip ulti atıyorum yauso'dan ulti gelmiyor, sonrasında e-flash yapıyorum yine yauso'dan ulti gelmiyor. Ne diyim saygılar :)
    Hard Cc ile ne alakası var.Olay Airborne effect olmasında.Yasuo nun takımı sayesinde Airborne effect altında olan her şampiyona ulti atabilir yasuo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard cc nin ne olduğunu biliyo musun.

Ya bilip bilmeden yorum yapıyolarya ölüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Hard Cc ile ne alakası var.Olay Airborne effect olmasında.Yasuo nun takımı sayesinde Airborne effect altında olan her şampiyona ulti atabilir yasuo.

Ben Gragas'ı rakip takımın oyuncusu anlayarak yorum yaptım dostum. Dediğim gibi yanlış anlamışım, düzelttim sonra zaten.
  • Nası atılıyor ya atmaması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendâry

quote:

Ben Gragas'ı rakip takımın oyuncusu anlayarak yorum yaptım dostum. Dediğim gibi yanlış anlamışım, düzelttim sonra zaten.

Rakip Gragas derken,bence bilmeden yorum yaptın sonra kurtaramadın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atabiliyor, vi q suna atabiliyor.Kısa süre dahi havalanan tüm rakiplerine ​atabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

quote:

Orijinalden alıntı: Legendâry

quote:

Rakip Gragas derken,bence bilmeden yorum yaptın sonra kurtaramadın

Yok dostum cidden öyle anladım, sabahın 5'inde kalkmışım daha uyanamadım ruh gibi geziyorum.

Tamam anladım.Ben de aslında Hard cc tanımına cevap vermiştim.Hard cc ile airborne farklı şeyler.Hard cc airbornei de kapsayan baya geniş bişey.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.